در مورد جوابت به آرین که کلا کاری و حرفی ندارم چون به من مربوط نیست ولی در مورد بخش دوم پستت :
در مورد امتیاز کم شدن از ریون که به هر جهت این کار باید انجام میگرفت چون عضوی از این گروه متهم به تقلب شد و دو نفر شناسه شون بسته شده و وقت عده ای از اساتید که تا اینجا امتیاز دادن گرفته شده و مدیریت برای پیدا کردن اساتید جدید به دردسر افتاده و کلا اگر بخوایم دقیق تر بررسی کنیم این اتفاقات باعث به وجود اومدن یه سری بحث ها شده که جالب نبودن . در مورد امتیاز کم شدن که حرفی نیست . چون وقت مدیر و هرکس دیگه ای که تو این سایته ارزش داره ، اگر میخواید بلاک شید پیشاپیش اعلام کنید که استاد نکننتون دیگه !

به هر جهت یک عضو از شورا هم یک عضوه که باید به نظرش احترام گذاشت نتیجتا میشه گفت در احترام به نظر پیوز و برای در تعادل نگه داشتن شش امتیاز از ریون کم شد . نه اونقدر زیاد که عقیده ایگور به کل نادیده گرفته شه و نه عدم کسر امتیاز که عقیده پیوز نادیده گرفته شه .
هرچند من در این قضیه صلاح دیدم هیچ دخالتی نداشته باشم که بعدا گفته نشه به نفع ریون پارتی بازی ئی انجام گرفته و این ها صرفا پاسخ های منطقی به سوالات شماست .
در مورد اون مجاز بودن یا نبودن هم توجه کنید که چند درصد احتمال داره بعد از تقسیم امتیاز گروه شما پایین تر نیاد ؟ همونطور که بررسی شد و کاملا واضحه که اگر امتیازای بیدل و بادراد رو حذف کنیم بعد از تقسیم بیست امتیاز هم به ریون اضافه میشه ، حالا شما میخوای دستی دستی مقادیری امتیاز از گروه خودت کم کنی مختاری ، چه مجاز چه غیر مجاز .
در مورد حرف هایی که خطاب به پرسی زدی هم من نمیتونم پاسخگو باشم ( هر چند کل پستت خطاب به اون بود ) ، منتظر بمون تا خودشون تشریف فرما شن !

به پیوز :
پست اعضای تیم کوییدیچ ویرایش شد .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج