جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

34 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] شخصیت خودتون رو معرفی کنید

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1388 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:پرسي
نام كامل:پرسي ايگناتيوس ويزلي
چوبدستي:چوب ابنوس بامغز موي دم اسب تك شاخ
گروه:گریفندور جنس:مرد
ویژگی ظاهری:گونه هاي استخواني با موهاي قرمزوچشمان سياه توضيحات:بسيار مغرور و خودپسند هستم وسرپرست و ارشد دانش اموزان در هاگوارتز و حاضرم براي رسيدن به مقامي در وزارت سحروجادو هركاري بكنم حتي اگر اون كار پشت كردن به خوانواده ام باشه.
تحصیلات: فارغ التحصیل از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز

این شخصیت تایید نمیشه لطفا از لیست شخصیتها یه شخصیت دیگه انتخاب کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/10 17:45:34
من ?
ارسال شده در: پنجشنبه 9 مهر 1388 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: چارلی ویزلی
نژاد: خالص
جنست: مذکر
گروه: گریفندور

چوب جادو: چوبدستی من متعلق به عمویم بوده است. از اونجایی که وضع مالی خانواده ی ما بسیار بد بود، پدر من چوبدستی عمویم که مرده بود را به من داد.

ویژگی های ظاهری: من قد نسبتا بلندی دارم و البته چهار شونه هم هستم. بر خلاف برادر های کوچکتر و بزرگترم، موی کوتاهتری دارم و سوختگی های زیادی بعلت کار با اژدهاها روی بدنم دیده میشود. کک و مک نیز یکی از اجزای جدایی ناپذیر صورت من است. راستی، موهای من نیز همچون اعضای خانواده ام قرمز رنگ هستند و با کک و مک های روی صورتم تناسب جالبی را ایجاد میکنند.

گرایشات سیاسی: عضو محفل ققنوس، سازمان حمایت از اژدهاهای کوچک

گرایشات عمومی: من به شخصه بهترین جستجوگر تیم کوییدیچ گریفندور بودم و بعد از اینکه من از هاگوارتز رفتم، تا هفت سال بعدش که هری پاتر به هاگوارتز اومد، گریفندور نتونست جام کوییدیچ بگیره و وقتی که من بودم ما مدام جام رو میگرفتیم. من عضو خانواده ی ویزلی ها هم هستم که به این به شدت افتخار میکنم.

دارایی ها: تا اونجا که من یادم میاد. قبل از به دنیا اومدن پرسی و ... وضع زندگی ما خیلی بهتر از الان بود. من و بیل تنها فرزندان این خانواده بودیم و خیلی خوب بود. خدا رو شکر من فقط دو سال از بیل کوچیکتر بودم و مامان و بابا همیشه برام لباسای نو برای هاگوارتز میخریدن، اما بعدها که بقیه ی برادرم و خواهرم به دنیا اومدن، این لباس های من به اونها تعلق پیدا کرد. جغد هم که نداشتم، ما خانوادگی از یه جغد استفاده میکردیم. البته اینها هیچ کدوم مهم نیست، من همیشه از پدرم متشکرم که ما رو به مدرسه فرستاد و ما رو ترغیب کرد تا درس بخونیم و حالا من صاحب یه اژدهای کوچولو موچولو هستم که بعدها خیلی بزرگتر و وحشی تر میشه و الان همه کار میکنه، خونم رو گرم میکنه، نامه هامو میبره و میاره و ...

علایق: من هم مثل پدرم با ماگل ها علاقه ی زیادی دارم. البته به اژدها هم علاقه ی زیادی دارم و برای همین در رومانی مشغول کار با اژدهاها شدم!

توانمندی ها: متخصص تولید مثل اژدهاها، من به شخصه توانایی قوی ترین طلسم ها رو روی قوی ترین اژدهاها دارم و این قدرت بسیار زیادم رو مدیون مادر و پدرم هستم که در بچگی به من شیر ققنوس میدادن تا بیشتر رشد کنم و قوی تر بشم!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی! در 1388/7/9 18:02:20
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی! در 1388/7/10 11:19:38
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی! در 1388/7/10 11:30:01
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/11 12:25:10

اژدها موجود خیلی جالبیه، اما دقت کنین که روی دمش پا نذارین!!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 مهر 1388 02:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: هرمیون گرنجر
تاریخ تولّد: ۱۹ سپتامبر ۱۹۷۹
گروه :گریفندور
ظاهر کلی: لاغر، قد متوسط، موهای مجعدِ قهوه ای
علایق: کتاب خوندن، رسیدگی کردن به وضیعیت جن های خانگی
محل کار: اداره سازمان دهی و نظارت بر موجودات جادویی
خضوضیات: باهوش، درس خوان، درستکار، وفادار، منطقی
نام فرزندان: هوگو و رز
نام همسر: رون ویزلی
این طوری شروع شد: روزی که نامه ی هاگوارتز به دستم رسید خیلی هیجان زده شدم. خانوادم با اینکه خیلی شوکه شده بودن از اینکه من استعدادِ جادویی داشتم خیلی استقبال کردن. توہه هاگوارتز بود که خیلی چیزها رو تجربه کردم و فهمیدم که بعضی موقع ها برایِ انجام کار درست باید قانون ها رو زیره پا گذاشت! اما من هنوز هم با خیلی از کارهای هری و رون مخالفم!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیلوفر شاملو در 1388/7/9 2:51:08
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/9 12:16:22
ما می توانیم به کمک همدیگر از جن های خانگی حمایت کنیم. هنوز دیر نیست.
ارسال شده در: چهارشنبه 8 مهر 1388 10:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: فنریر گری بک

چوب جادو: چوب درخت بلوط با یه تار موی گرگینه.

ظاهر کلی: قد بلند.هیکلی.در هنگام بدر کامل ماه قوی و ترسناک و بی رحم.

علایق: انتقام گرفتن و گاز گرفتن بقیه.

گروه: اسلایترین

در یک روز ابری به دنیا اومدم.تا سه سال زندگی من فرقی با بقیه ادم ها نداشت.وقتی که فقط 3 سال بیشتر نداشتم توسط یه گرگینه دیگه تبدیل به گرگینه شدم.این اتفاق تمام زندگی من رو تحت تاثیر قرار داد.من تا 12 سالگی در خونه زندگی کردم.اما همیشه در معرض تمسخر یا احساس ترس دیگران از خودم بودم.اما روزی که در یک مهمونی خانوادگی عموی بزرگم من رو مسخره کرد تمام افراد خانواده رو کشتم و فرار کردم.
از اون روز ادم های زیادی رو گرگینه کردم یا کشتم.بعد از آشنایی با لرد ولدمورت به گروه اون پیوستم و به حس انتقام گرفتنم جهت دادم.
کشتن برای من چیزیه مثل نفس کشیدن.راحت تر از چیزی که میشه فکرش کرد.بعد از پیوستن به لرد ولدمورت آزادی بیشتری برای کشتن ماگل ها و جادوگرای دیگه داشتم.من فنریر گری بک هستم.یک گرگینه.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/8 14:09:40
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1388 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:ونوگ جونز
من کاپیتان تیم هولیهد هارپیس هستم.به نظرم کوییدیچ بهترین ورزش دنیاست.خیلی با پسرا نمی جوشم بهتره زیادی دور و ورم نپلکن وگرنه... :come
توی خانواده ی جادوگری بزرگ شدم و مثل همه ی جادوگرا در یازده سالگی به هاگوارتز رفتم . کلاه گروه بندی مثل بقیه ی اعضای خانواده م منو توی گروه گریفیندور انداخت و من به این موضوع افتخار می کنم
موها و چشم هام قهو ای روشنه روی م رفته قیافم بد نیست.

تایید شد!
بعدا معرفیتون رو کاملتر کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/8 14:04:11
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1388 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: فرد (ره) آخه فوت کردم!!!

نام خانوادگی: ویزلی

مکان زندگی: توی ابرا

چوب دستی: نیم متری با قلب اژدها!

جارو: قدیمی!

شغل: مغازه شوخی!

خصوصیات: بنده داداش جرج هستم، پدر مادرمم ویزلی هستن! کلی فک فامیل دارم! یه مرگخوار نامدری منو منفجر کرد! الان من مرده هستم! خوش میگذره، جاتونم خالی هست خیلی! به زودی همتونو می یارم پیش خودم! باهم خوش بگذرونیم!!!

دست هری هم درد نکنه، اون پولای جان اتیشش خیلی کمکومون کرد!

همین دیگه!!

راستی، من خیلی باحالم! همیشه اینو به خودم گفتم، و باورم شده!!!!!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/7 17:55:39
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1388 14:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نام کامل:
مالی ویزلی

گروه:
گریفیندور

رنگ مو:
قرمز

رنگ چشم:

آبی

نژاد:
خون خالص

معرفی کوتاه:
همسر آرتور ویزلی و مادر هفت فرزند است. او متولد خانواده‌ی اصیل پروت (Prewett) و خواهر گیدئون و فابیان پروت می‌باشد. هفت فرزند وی، به نام های بیل، چارلی، پرسی، فرد، جرج، رون و جینی به شدت از او حساب می برند و شرورترین آنها (فرد و جرج) نیز با وجود عشق شدیدی که به مادرشان دارند، شیطنت هایشان را به دقت از وی مخفی می کنند.

با وجود عشق و محبت بسیاری که نسبت به همسر و فرزندان خود احساس می کند، بیش از اندازه سختگیر و دقیق است و به شدت علاقمند است تمام فرزندانش در هاگوارتز ارشد باشند.

نسبت به موهای بیل، شیطنت های فرد (مرحوم) و جرج و کثیف بودن بینی رون حساسیت نشان می دهد و جبروت خود را به خوبی به همسرش تحمیل کرده است.

این شخصیت، کسی است که وفادارترین یار لرد تاریکی (بلاتریکس لسترنج بیرحم) را به سزای اعمال جنایتکارانه اش رسانید و با کشتن او، کمر لرد را شکست.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مالی ویزلی! در 1388/7/7 14:03:57
ویرایش شده توسط مالی ویزلی! در 1388/7/7 14:08:50
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/7 17:46:36
ارسال شده در: دوشنبه 6 مهر 1388 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: ویزلی ، بیل ویزلی
جنس: آقا
تحصیلات: فارغ التحصیل از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز طی هفت سال

چوب جادو: والله در خانواده ما چوبدستی ها نسل اندر نسل از پدر به پسر میرسه ، منتها چون یه کم آرتور ویزلی بی ملاحظگی و بیجنگی دراورده و خانواده ما شونصد تا پسر داره .. مجبور شدیم چوبدستی ها رو تکه تکه کنیم .. به همین منظور من دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش به من رسیده .

ویژگی های ظاهری:کلا خوشتیپم .

گرایشات سیاسی: عضو محفل ققنوس

علایق: پریزاد ها ..

توانمندی ها: کلا به اژدها علاقه خاصی دارم ، اما چارلی ایده دزدی کرد اون زودتر رفت تو کار اژدها به هر حال مهم نیست .. بدون توانایی هم فلور قبولم داره.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی ! در 1388/7/6 18:03:09
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/7 12:13:06
ارسال شده در: دوشنبه 6 مهر 1388 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: آرتور ویزلی
جنس: آقا

چوب جادو: نسل در نسل در خانواده از پدر به پسر رسیده و در حال حاضر اطلاعات دقیقی از محتوای چوبدستی در دسترس نیست فقط میتوان گفت امروزه دیگر از این چوبدستی ها تولید نمیشود.

ویژگی های ظاهری:قدی بلند و لاغراندام، چشم روشن، با کله ای تاس همراه با حاشیه قرمز رنگ، اغلب خندان.
وضعیت مالی: تنگ دست و زیر خط فقر!
شغل: کارمند وزارت با دهها سال سابقه خدمت

گرایشات سیاسی: عضو افتخاری محفل ققنوس، دبیرکل حزب ماگلان بی سرپرست شهر لندن و از حامیان فعال گروه تهوع

علایق: مطالعه بر روی ماگل ها و توانایی آنها، عشق ورزیدن به هری پاتر و غالب کردن هر چه بیشتر اعضای خاندان به وی، دستپخت مالی جان

توانمندی ها: فوق تخصص در سر هم کردن وسایل و اشیای ماگلی، حرص دادن مالی ویزلی، اداره یک خانواده 9 نفره با حداقل امکانات، قدم زدن روی اعصاب کلیه وزیران سحر و جادو

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی! در 1388/7/6 17:00:13
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/6 17:53:17

ماگول ها را دوست میدارم، حتی شما دوست عزیز!
ارسال شده در: شنبه 4 مهر 1388 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:الستور مودی
چوب :ساخته شده از چوب درخت خاس و یک پر موی ققنوس

گروه:گودریک گریفندور
ویژگی ظاهری: یک چشمم در درگیری دریده شد به جای ان یک چشم جادویی دارم
سابقه: کاراگاه سابق وزارت خانه و معلم دفاع در برابر جادوی سیاه در سال چهارم.

علایق: کاراگاهی

و در خدمت جادوی سفید و البوس دامبلدور فقید

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/7/4 17:46:27