سلام...شرمنده دوستان...میدونم جاش اینجا نیست...ولی جای دیگه ای نبود من به یه ابهام پاسخ بدم!
گلرت گفته:نقل قول:
نظر من اینه که یکی نیاد بگه من فلانی، دختر رودولف لسترنج هستم. چون یکم با کتاب در تعارضه. ما میدونیم که رودولف و بلاتریکس با هم بچه ای نداشتن و رودولف لسترانج کتاب، نمیتونه بیش از یه همسر داشته باشه. البته اگر منظور شما بچه ی نامشروعه، حس میکنم جو کتاب هری پاتر رو با جو کتاب نغمه ی آتش و یخ اشتباه گرفتید..!
در مورد این قسمت توضیح بدم که خیر...اصلا و ابدا در تعارض با کتاب نیست...هیچجای کتاب گفته نشده بلاتریکس و رودولف بچه ای نداشتن...اگه منظورتون این نقل قوله که بلاتریکس هیچوقت مادر نبوده،هیچ نقل قولی مبنی بر اینکه رودولف پدر نبوده نداریم!
گفتین رودولف لسترنج کتاب نمیتونه بیشتر از یک زن داشته باشه(منظورش اینه که رودولف سایت میتونه ولی!

)...خب چرا نمیتونه؟!افلیجه؟!چشه که نمیتونه؟!چه شناختی از رودولف کتاب دارین که فکر میکنید نمیتونه بیشتر از یک زن داشته باشه؟!
در جریان شخصیت پردازی پرنتیس هستم...پرنتیس از مادر روس و رودولف 17 ساله که هنوز هاگوارتزش به پایان نرسیده هست...یعنی ماجرا قبل بلاتریکسه...ازدواج رودولف و بلاتریکس بعد از فارق التحصیلی از هاگوارتزه مطمئنا...در ضمن شوما از کوجا میدونید نامشروعه؟!اونجا بودی؟!

شاید یه خطبه عقد خوندن

...رودولف خیلی زود بعد از ازدواجش افتاد آزکابان...طبیعتا اوضاع یه اوضاع عادی نبود!
درکل...شخصیت پرنتیس یه شخصیت کامل و منطقیه(چون هنوز فعالیت نکرده در جریانش نیستین شما البته...من درجریانم!)...یعنی اگه رولینگ فردا بیاد تویت بزنه که رودولف بچه داشته،کسی تعجب نمیکنه یا نمیگه غیر ممکنه!شخصیت پرنتیس هیگونه قدرت جادویی و فرا جادویی ویژه ای هم نداره که به ایفا یا کتاب آسیب برسونه!
من نمیدونم هدف از مطرح کردن موضوع پرنتیس چی بود...چیزی که میتونم به قطعیت بگم اینه که پرنتیس خیلی منطقی تر و واقعی تر از شخصیت خودته...گلرتی که همجنسگرا بوده بچه اش کجا بود که بخواد مثلا نوه داشته باشه؟!یا هرچی...
فکر کنم بحث الکی هست...در مورد شخصیت ساختگی من خودم بشدت مخالفشم که وارد ایفا بشه...ولی این شخصیت ها(مثل پرنتیس یا خودت!)که تاثیری روی منطق و داستان کتاب ندارن اصلا مشکلی نیست از نظر من...برای شخصیت ساختگی من پیشنهادی دادم به یکی از مدیرا و فکر میکنم روی اون پیشنهاد بحث شده باشه بین مدیرا...و قبول نکردن...خب...زوری که نیست...تصمیمگیری با اوناست...الان اگه کسی بخواد شخصیت ساختگی بیاره،به قول هکتور با کمی خلاقیت میتونه این کار رو در چارچوب همین قوانین فعلی انجام بده...مثل پرنتیس،خودت و چند نفر دیگه!
ببخشید بازم از اینکه تو این تاپیک جواب دادم!