جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1387 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آلبوس جان می خواستم ببینم نظرت در باره تاپیکیبه عنوان دیوان کویدیچ یا یه همچین اسمی چیه؟
در اون هر کی توصیفی از کویدیچ یا بازی 2تیم کویدیچ را به صورت شعر بنویسه.
در ضمن می توانند همان جا شعر هارا نقد کنند.
در ضمن می خواستم بگم اگه موافقی فعالش کن و یه اسم بهتر هم پیشنهاد بده.
مرسی تا بعد.
خداحافظ.

ترجيح ميدم تاپيك اضافي ديگه اي تو انجمن نباشه.تاييد نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/24 23:51:56
ارسال شده در: شنبه 11 خرداد 1387 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آلبوس جان می خواستم ببینم نظرت در باره تاپیکیبه عنوان شرکت تولیدی لباس های کوییدییچ یا یه همچین اسمی چیه؟ البته از اسمش کارش مشخص هست در ضمن می خواستم بگم اگه موافقی بعد از امتحانات فعالش کن و یه اسم بهتر هم پیشنهاد بده
مرسی تا بعد بای بای

تاييد شد.تاپيك رو تابستون بزن.فقط اگر در طول دو هفته 15 پست رول نخورد،تاپيك قفل و با تاپيك ديگه ادغام ميشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/11 20:25:17
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 20:31
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس از اونور ادامه پیدا کنه اشکال نداره از اینور مشکلات زیاده. عده ی زیادی که خب امتحان دارن و عده ای هم قبل از شروع شدن کلاس های تابستونی یه مسافرت کوچولو میرن.
کلا مشکلات در اول تیر زیاده و همون طوری که گفتی یه کاری کن کم کمش یه هفته عقب بیفته اما بازم زوده.

باشه.نتيجه شو بعدا ميگم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/7 21:19:42
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 خرداد 1387 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسي:

1-اون عنوان رو مهم كردم.
2-تاپيك رو باز كردم.ميتوني مسووليت تاپيك رو قبول كني.
3-به نظر من بهتره كه همش يه جا باشه،نيازي هم به ادغام نيست.شايد داور بعدي خواست از جفتش استفاده بكنه!به هر حال ديگه!

---------------------
به نيكلاس:

1-ارتش درست شد ولي وزارت رو تا وزير فعلي و معاونش كسي رو معرفي نكنن من نميتونم تغييرش بدم كه!

2-اسپانسر ها تمام ليگها تاثير روشون گذاشته شده!

4-چرا..احتمالا پرسي ويزلي و چند نفر ديگه به عنوان داور كمكي به همراه من داوري ميكنن تا حق كسي پايمال نشه!

5-در مورد تاريخ هم نميتونيم چنين كاري كنيم..چون از اونور هم مشكل پيدا ميكنيم..با اين حال سعي ميكنم يك تير شروع نكنم و يه هفته عقب بندازم..حالا بذار تيم ها معرفي كنن و برنامه ريزي ها بشه بعد مشخص ميشه.

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1387 17:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من توی لیستها داشتم نگاه میکردم.یه موردایی به چشمم خورد.

1. اعضای هماهنگی اسانسری وزارت و ارتش(فکر کنم) به اشتباه افراد قبلی زده شده است که بایستی تغییر کند.
2. اطلاعیه اسپانسر ها رو برحسب دو لیگ قبلی زدی ،اینم خیلی بد شده چون ما سه تالیگ داشتیم و همین لیگ قبل در اسپانسر ها خیلی خیلی تأثیر گذاشته که حتما باید حساب بشه.
3.آن امتیاز نظر سنجی رو گرچه فکر کنم زیاد گذاشتی ولی کار خوبیه،فواید دیگه آن رو هم باید بکار ببری ،کار خوبی بود.
4.داور کمکی این لیگ رو حمایت نمیکنه؟ تجربه تک داور لیگ قبل نشون داد که بد نیست اما مشکل زا هم است.
5. این مورد که مهم ترین مورد است در مورد زمان تقریبی شروع لیگ است،تا اواخر خرداد خیلی از بچه ها امتحان دارن و خیلی دیر به دیر سایت میان (تازه اگه کنکوری نباشن)و هماهنگی و بستن تیم خیلی سخته،تر جیحا تا اعلام نشده این مورد رو باید تغییر بدی که از اول تیر بازیها شروع بشه ،پیشنهاد من 15 تیر است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1387 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عزیزم

چطوری جیگر ؟ من نمیدونستم چطوری میشه با تو ارتباط ! برقرار کرد مجبور شدم بیام اینجا بگم ! مسخرست که اینجا یه جای خصوصی برای ارتباط ناظر نداره ، شاید یکی مثل من نیاز داشت بهش

در هر صورت اینکه ، دیدم عنوان عضویت در کوییدیچ رو تغییر دادی و مشکلات رو هم اضافه کردی ، به نظرم درست نیست اینطوری ، مشکلات اگر توی تاپیک خودش باشن بهتره و اینطوری خودت سر در گم نمیشی ، یا اگر میخوای یکی باشه ، عضویت و مشکلات رو ادغام کن با هم دیگه

مورد بعد اینکه بهتره تاپیک افتخارات کوییدیچ جزو عنوان های مهم انجمن باشه ، بالاخره ارزش داره کار های تیم ها ، هر طور خودت صلاح میدونی

در مورد برنامه چهاردهم ، میخواستم خودم مسئولش باشم ، البته توی پست آخرش گفتم ، ولی خوب ، اگر کسی تو نظرت نیست برای اداره اونجا ، من مصاحبه هاش رو انجام میدم

همین دیگه
قربونت
فعلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1387 11:12
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

یه موضوع رو در تاپیک اسپانسر ها و بازیکنان دیدم و با رجوع با خاطرات متوجه شدم.

تیم اسلیترین یونایتد بعد از مدتی به تیم پوپیتر تغییر نام داد و منحل شد بعد از مدتی تیم پوپیتر به مرگخواران اهدا شد ولی در لیست نام هردو وجود داره!

یه موضوع دیگه ، ای آلبوس گرامی من از ابتدای کوییدیچ در سه تا تیم حضور داشتم، پالدمر یونایتد، پوپیتر اسلی ها و پوپیتر مرگخواران. 1300 تا؟! بابا، یه رحمی هم به ما کن ما ، باید یه جوری هزینه ی زندگیمون رو در بیاریم ، زن و بچه داریم ( مورگانک و مورگانچه شب غذا ندارن بخورن، من با کروشیو صورتشون رو سرخ نگه داشتم! تازه هزینه ی کلاس های خصوصی تو هم باید یه جوری دربیاد دیگه! ) یک مقدار بر این مبلغ بیافزای تا از زیر خط فقر خارج بشیم !

پ.ن: بین خودمون بمونه، کلا من الان مخ آلبوس رو زدم!

اسليترين يونايتد حذف و موجوديش به پوپيتر اضافه شد.موفق باشي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/6 13:47:35
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 4 خرداد 1387 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
-نیم ساعت پیش-

دنیس: سلام اسکی
اسکی: اسکی کیه؟ من زاخیم!
دنیس: پس چرا دیالوگ میگی مینویسه اسکی؟!...بیا تیمو آزاد کن بابا!
اسکی: بابا من گورم کجا بود کفنم کجا باشه؟!
دنیس: ضرب المثل گفتی مثلاً الان واسه خودت!؟
اسکی: نه ضرب المثل ساختم!
دنیس: در هر صورت بیا منو آزاد کن!
اسکی: واسه چی دستگیر شدی؟
دنیس: بوقی دستگیر چیه!
اسکی: پس چرا زندانیت کردن؟...من سند مند ندارم بیام آزادت کنم!
دنیس: بابا بیا مارو آزاد کن از پاورداس!
اسکی: پاورداس چیه؟ مگه هنوز وجود خارجی داره!؟
دنیس: آره بابا سایت جادوگرانم فعاله!
اسکی: بابااااااااا!...بچه های شاد و خندان هنوز فعالیت دارن؟ فرندشیپ هنوز توش برقراره؟
دنیس: نه بابا مگه فرندشیپم داره جادوگران؟
اسکی: بـــهع!...حالا مهم نیست میام آزادت میکنم!

پرسی بهت دستور میدم آزادشون کنی!...بوقی!

پ.ن: کسی جواب منو اینجا نده چون من وقت نمیکنم سر بزنم!
پ.ن: نبودن من به هیچ چیز ربطی نداره الکی شایعه درست نکنین!...ما بیست سال پیش رفتیم از سایت الانم فقط اومدم آزاد کنم پرسی رو...نه یعنی دنیس رو!

در ضمن پاورداس از طرف من که یکی از سه بنیان گذارهای این تیمم وجود خارجیشو از دست داده، مگر اینکه سالازار یا دراکو دوباره فعال شن بیان تیمو در دست بگیرن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 1 خرداد 1387 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در مورد تیم جدید ، آره میتونی بازیکن انتخاب کنی و توی عضویت در کوییدیچ پست بزنی . توضیحات اضافه رو میتونی توی قوانین مسابقات و عضویت در کوییدیچ بخونی .

در مورد اسپانسری هم ، الان توی لیست بازیکنان و تیم ها و اسپانسر ها دیدم که اوباش جزو اسپانسر ها هست و نماینده اوباش رو هم خودت گذاشتم ، تیم تیز پروازان رو دارید و اگر خواستی میتونی اطلاع بدی که تیم دیگه ای جایگزینش بشه

توضیح دیگه ای بود بگو
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 1 خرداد 1387 10:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...
تا اونجایی که فهمیدم ناظر پرسیه !
پرسی جان می خواستم بدونم آیا میشه تیم جدید ارائه داد ؟ و اگر میشه چطوری ؟
چطور میشه اسپانسر شد (منظورم از طرف اوباشه )
و در نهایت هر توضیح دیگه ای که لازم میدونی برای من (به عنوان یک اسپانسر و یک ارائه دهنده تیم ) بگو ..
خیلی ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...