پروفسور، خیلی تجربهی عجیبی بود!
واقعا نمیدونم چرا مشنگها انقدر به خودشون سخت میگیرن، وقتی همهی کارها رو خیلی راحت میتونن انجام بدن. مثلا توی یکی از این شبکهها، با هم تماس میگرفتن تا همدیگه رو از روی صفحه ببینن، یا فقط صدای همدیگه رو بشنون، یا با هم از طریق نوعی نامهنویسی کوتاه ارتباط برقرار میکردن! اونم وقتی که خیلی راحت میتونن آپارات کنن و برن پیش همدیگه!

یا مثلا، توی یکی از شبکههای مجازیشون، از غذایی که دارن میخورن عکس میگیرن و میذارنش یه جایی که همه بتونن ببینن... آخه کدوم آدم عاقلی این کار رو میکنه که اینا میکنن؟ کی براش مهمه که فلانی چی میخوره؟

پروفسور، شاید باورتون نشه ولی مشنگها واسه هر کسی که بیشتر از بیست نفر بشناسنش فنپیج میزنن و از لباسی که میپوشه تا نوع چاییای که میخوره رو بررسی میکنن و قربونصدقهی مدل دست توی دماغ کردنشون میرن! اونم در حالی که شخص مورد نظر اصلا نمیشناسدشون و شاید هیچوقت توی زندگیشون از نزدیک همدیگه رو نبینن.
تازه، دیشب اصلا نخوابیدم و تا صبح در حال خوندن دعوای کامنتی پایین یه پست بودم. مشنگ ها به جای اینکه با کسی که باهاش مشکل دارن رو در رو و در نبرد تن به تن دوئل کنن، ترجیح میدن زیر پستهای همدیگه با هم دعوا کنن و به هم فحش بدن. که خیلی عجیبه.
در کل، میتونیم این نتیجه رو بگیریم که مشنگها همهی کارها رو به روش سخت انجام میدن، در حالی که میتونن خیلی راحتتر و کمهزینهتر از پسشون بر بیان.

2- اصلاً با چه روشی وارد شدین؟ میتونین فضای داخل گوشی رو فیزیکی تصور کنین که اینجوری جواباتون بامزهتر هم میشن.
پروفسور، گوشیای که به من دادید خیلی تنبل بود و به محض اینکه حمومش کردم خوابید و دیگه بیدار نشد.

واسه همین، مجبور شدم به جای اینکه خودم وارد این شبکهها بشم، شبکهها رو از توی گوشی بکشم بیرون. راستش خیلی سخت بود و همش مقاومت میکردن، ولی بالاخره تونستم روح گوشی رو با انواع طلسمها احضار کنم و اینجوری بتونم با این شبکهها آشنا بشم و تکلیفم رو انجام بدم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بنابراین بیشتر گشتم تا شاید یه بهترش رو پیدا کنم!! اتفاقا به یه نتیجه زیبا هم رسیدم.
اسم اون نتیجه «روبیکا» بود که منو یاد یه وسیله مشنگی انداخت... من با این وسیله خیلی وقت پیش توی یه کتاب ماگل شناسی آشنا شده بودم و خیلی وسیله سرگرم کنندهای بود. اسمش هم «روبیک» بود. بنابراین تصمیم گرفتم تحقیقاتم رو در مورد این برنامه خوش تصویر بنویسم. حالا بگذریم که با چه بدبختی هایی رفتم داخلش...
) البته یه چندتا آدم هم اومده بودن از خودشون ویدئو طنز گرفته بودن گذاشته بودن مردم هم بهشون میخندیدن!

شبکه ی اجتماعی بسیار داغ و خیس که به مشنگ ها کمک میکند در سرتاسر جهان نیمه ی گمشده ی افراد دیگر را پیدا کنند و برای خودشان بردارند.
منظور اینکه خوش اومدن ینی اینکه خوششون اومده... بله... .
اقا دیگه شورشو دراوردی هر چی هیچی نمیگیم ما.
مردشور این مشنگ ها با علایق و شبکه هایشان را ببرد. کلا بریم قسمت بعدی که اسمش هست: بکش بکش.