نتیجه عدم حضور برای اعضای گریفندور=کسر 100 امتیاز به همراه یک هفته مجازات برای تک تک متخلفین
نتیجه عدم حضور برای اعضای هفلپاف=کسر 50 امتیاز و یک شب بازداشت
نتیجه عدم حضور برای اعضای رونکلا=کسر 20 امتیاز تنها
اسنیپ بار دیگر موارد را از نظر گذراند و طرح کلی از یک لبخند روی لب هایش نشست که البته بلافاصله از روی لبهایش پرید.
- هوم؟ما اینجا چیکار می کنیم زاغی؟تا پست مورگانا یادمه تو تالار بودیم.کی از تالار اومدیم بیرون؟
طبیعی بود که زاغی هم ایده ای نداشت.در نتیجه بعد از نگاهی که میانشان رد و بدل شد هر دو به این نتیجه رسیدند وقت بازگشت به تالار اسلیترین فرا رسیده است.
دقایقی بعد- تالار خصوصی اسلیترین
درب تالار با شدت گشوده شد و اسنیپ هنوز یک پایش را بیشتر داخل تالار نگذاشته پروفسور بازیش گل کرد.
- چه خبره این وقت شب اینجا تجمع کردین؟مگه نگفتم تجمع های بیشتر از سه نفر تو مدرسه ممنوعه؟هوم؟نگفتم؟مال کتاب هفتم بود؟
آره پس...کی منو فرستاد بیرون تالار؟
من که تا دو سه تا پست قبل همینجا بودم...50 امتیاز از گریفندور کم میشه!در ضمن برای چی هنوز تا این وقت شب بیدارین و دارین اینجا پرسه می زنین؟20 امتیازم از هافل کم میشه...هکتور ابتدا صبر کرد تا اسنیپ 20 امتیاز هم به خاطر کوتاهی پست آرامینتا از ریونکلا کم کند سپس گفت:
- پروفسور الان ما داخل تالاریم فکر نکنم هیچ قانونی بگه این وقت شب باید خواب باشیما.
- با من مخالفت کردی هکتور؟
30 امتیاز دیگه از گریفندور کم میشه.هیچ قانونی اینو نگفته من گفتم.پس 20 امتیاز دیگه هم از هافلپاف کم میشه.در همان لحظه که ملت اسلی به خاطر نمراتی که گروه های دیگر هاگوارتز به سرعت از دست می دادند از خوشحالی در پوست نمی گنجدیدند لینی در حال تاب خوردن از روی چلچراغ میان تالار با شوق و ذوق گفت:
- پروفسور وقتی شما رفته بودین آگهی بچسبونین من یه تنهایی مشکلو حل کردم و قرار شد یکی از ما شکل یه جانور بشه بره تالار گریفندور تا نجینی رو بیاره.به خاطر این ایده بهم نمره نمیدین؟
فلورانسو:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

صداي جيغ هاي فلو را نشنيده گرفتند.

حالا که اینطوره سوژه بی سوژه همه برین دنبال کارتون. از سوژه جدید خبری نیست.
اون که نیم ساعتی رفته درمونگاه!انقدر کله تو تو این حساب کتابات کردی که نمی فهمی چی دور و برت می گذره.نکنه هوس کردی طلسم جدیدمو روی تو اجرا کنم؟