جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگوی جادوگران با وزير !
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 بهمن 1384 15:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
با عرض معذرت از وزیر
موناگ جان تالار اسرار جز رول نیست و دراکو وزیر یعنی مدیریت بخش رول رو به عهده داره
با تشکر
ایگور کارکاروف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 بهمن 1384 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزیر خوب بیدی خوش بیدی
ای وزیر ای شفتالو ای البالو ای پامادور
من میخواستم بگم که خوب راستش بخش تالار اسرار خیلی ضعیف شده
هیچ مطلب جدیدی توش نمیاد
اگه ممکنه یه کاری کنید(چیکار ش رو نمیدونم) که به اونجا هم یه حالی بدین
خوب بید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 بهمن 1384 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دراكو جان من هيچي نوفهمم!(فكر ميكنم ساحره باشم!)ولي براي دل خودم يه چي ميگم!(مگه كشكه!)

1-نقد كردن پستاي تالار:
خب...اينكار خيلي خسته كنندست!(شايد مشكل از كاليبر من باشه!واي ببخشيد كريم جون...من هميشه يادم ميره!)يعني اينكه يه ناظر بياد وقتشو بزاره و اصول ابتدايي رول نويسي رو به تازه واردا گوشزد كنه!به نظرم اگه ناظران تالار مسوليت ديگه اي نداشته باشن ، خيلي بهتره! مگه اينكه خيلي بيكار باشن(مثل زاخي)
مثلاً همين خود شما...اگه ناظر تالار اسلي نباشي خيلي بهتره(به نظرت يه وزير با اين همه دغدغه ميتونه بياد اصول ابتدايي رول رو به تازه واردا بگه؟؟؟مگه اينكه بيكار باشه!)
مثال ساده تر:همين خود من كه ارزشي ترين هستم و عشق نظارت!اگه بيان بگن ناظر تالار شو با شرايط فعلي قبول نميكنم!!!(چه پررو)چرا...چون آدم بايد خيلي بيكار و با حوصله باشه!!!(اينكار فقط تو تابستون شدنيه!)
البته اين اصلاً كار سختي نيست كه به يه تازه وارد چند بار توضيح داده بشه كه چيكار كنه...ولي اينكه هر پستي رو كه ميزنه ، قرار باشه اشتباههاي قبليش گوشزد بشه عاقلانه نيست.
خب ما هم تازه وارد بوديم...يه چند ماه زجر كشيديم و حيرون شديم تا تونستيم اصول رو ياد بگيريم ، خب تازه وارداي ديگه هم همينجوري باشن مگه چي ميشه؟(شايد ظالمانه باشه)آما...اگه خود آدم بره دنبالش بهتره تا اينكه لقمه آماده رو توي دهنش بزارن:
الف)وابستگي و وفاداريش به سايت بيشتر ميشه ، چون زحمت كشيده...همينجوري نميزاره از سايت بره.
ب)مزش بيشتره و از كاري كه ميكنه لذت ميبره!
ج)از سدريك بپرسين!
د)همون الف كافيه!

(شايد منطقي نباشه!آخه ميدوني يه جورايي من از زاخي بدترم!(استغفرا... ترورم نكنيدا ، شوخي بود!))

2-شوراي ويزنگامات:
ببين...اين در زوپس تعريف نشدست كه يه عضو عادي قابليت ويرايش پستاي ديگه رو داشته باشه(يا بايد ناظر باشه يا مدير!چقده من پرفسورم!)
پس بايد اين شورا بيان بعد اون پستا يه پست بزنن و نقد كنن كه اصولاً شكل تايپيكها رو بهم ميريزه و نظم رو ازشون ميگيره!
يا اينكه يه تايپيك جداگونه بزنن و توي اون نقد كنن كه در اينصورت بازم ضايع ميشه!چون بايد در مقابل هر تايپيك يه تايپيك نقد باشه و تعداد تايپيكها دوبرابر ميشه ، كه باعث سنگين شدن سايت و بيريختي انجمنها ميشه!
البته بازم جاي كار داره!

(در آخر از لج كريچ يه بار ديگه ميگم...به من چه!)
با تشكر...يك ارزشي پررو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 بهمن 1384 09:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و عرض احترام...
وزیر محترم، من می‌خوام یه پیشنهاد (با اجازه البته) بدم...
به نظر من، بهتره این "انتخابات"راه بیفته...درسته وقتش نیست و مدت کمی گذشته، ولی تا اونجایی که من میدونم، دوره‌ی جدید یه کم دیر برگزار شد...امیدوارم یه جوری باشه که مثلا هر ماه، یا حداکثر دو ماه یه بار، ((به طور منظم)) برگزار بشه...
انتخابات بهترین رولنویس، جادوگر ماه و اینا...!!! ))

با تشکر...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1384 03:38
نمایش جزئیات
آفلاین
هومک سلام وزیر

پس چرا کله ات ر اسموت نکردی ؟
به به من واقعا لذت میبرم این وزیر های مردمی رو میبینم

واقعا لذت هم میبرم میبینم پست های خودم پاک میشه

یه مثل قدیمی هست که میگه همیشه کسی قدرت رو در دست داره که در حاشیه ایستاده!

در ضمن ای وزیر مردمی عمومی همگانی (با جای دیگه اشتباه نشه ها )
یه فکری به حال نقد پست ها بکن چون اگه قرار باشه سرژ جونم 150 خط نقد کنه من باید 300 خط نسیه کنم اینطوری نمیشه یکمی سخته یه فکری بکن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
Re: دفتر وزیر سحر و جادو - دراکو مالفوی
ارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1384 02:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ققنوس عزيز سیریوسه دیگه ... چی کارش کنیم !
البته من اون تاپیک رو برای نظرخواهی گذاشته بودم ولی سیریوس عزيز اون رو مدغومیزاسیون کرد با این تاپیک و یه چیزی ساخت !
1- به هر حال کادر اجرایی هنوز مشخص نشده و اگر معین شد حتما این کار رو میکنم و از شما ناظرای عزيز هم کمک میگیرم که دفتر بزنیم یا از دفاتر وزرای دیگه استفاده کنیم !
هنوز کادر اجرایی مشخص نشدند ...
2- در مورد چسبش و چسبوندن و این حرفام چشم حتما ! راهنمای وزارتخونه رو هم به روز خواهم کرد و چند تاپیک فکر میکنم این انجمن کم داشته باشه که بعد از حل شدن این مسائل زير و روی غلتک افتادن کار ، اون تاپیک ها رو که زدیم و تموم شد ، اون وقت راهنمای وزارتخونه رو هم به روز میکنیم ! چسبوندن هم الان این تاپیک رو چسبانش میکنم
البته من نظرم اینکه اسم این تاپیک رو بذاريم همون تاپیک گفتگوی جادوگران با وزير و یه دفتر بزنیم که توش رول نويسی صورت بگیره ! خواهشا سیریوس عزيز و ققنوس جان در این مورد نظر خودتون رو بدید !
3- تا مدرسه دوره بعد کی مرده ، کی زندست ؟!
البته فکر میکنم از ابتدای تابستون هم نباید مدرسه دوره بعد رو شروع کرد چون یه عده دانشجو هستن و تا وسطای تیر امتحان دارن و نمیتونن حاضر بشن و دوما یادتون نره که ایشالا قراره تیم ملی بره فینال جام جهانی اون موقع همه فکر و ذهن بچه ها میره به اون سمت و معلم ها خودشون باید سوال کنن و خودشون جواب بدن ! حالا تا اون موقع وقت زياده ولی ممنون از توجهت ... :bigkiss:

-----

خوب خوشبختانه بعد از کلی رایزنی تو مسنجر و پیام شخصی بالاخره به اهداف خیلی شومی رسیدیم ! تبريک به جامعه جادوگری !!

1- در مورد مدرسه مفتخرم که اعلام کنم تلاشمون جواب داد و بعد از کلی بحث و گفتگو موفق شديم که این مدرسه کهن رو که هزاران سال قدمت داره رو باز کنیم ... اگر کسی پیدا نمیشد که این کار رو بکنه من هر جور شده این مدرسه رو راه مینداختم تا عید تموم بشه اما موفق شديم که بعد از ساعتها گفتگو پشت درهای بسته وزارتخانه و به دور از هر خبرنگاری این موضوع رو تموم کنیم ! در یک جلسه فوق محرمانه بین وزير جدید سحر و جادو با مديريت قبلی مدرسه هاگوارتز که همون پیر خرفت هست و در حضور کوييرل عزيز به این نتیجه رسیدیم که در عرض همین هفته و قبل از فرا رسیدن یوم الله جمعه این مدرسه رو راه بندازيم و مفتخرم که اولین اقدام انجام شد و به احتمال فراوان کوييرل عزيز مدیریت این کار رو به عهده خواهد گرفت و اگر به کمک نیاز داشت میتونه روی خود من حساب کنه و اگر هم نه که همه جوره سعی میکنم مواردی که احتیاج داره رو فراهم کنم تا این مدرسه کهن سال دوباره فعالیت خودش رو با وزارت جدید از سر بگیره .
این از اقدام اول که خوشبختانه با موفقیت به پایان رسید !
منتها یه سری کمک نیاز هست و اول از همه باید به تمامی اساتید پیام شخصی داد که درسهای خودشون رو از سر بگیرن و اگر احیانا کسایی هستن که در این مدت از سایت شوت شدن بیرون ( نظیر آلبوس که با فلاکت از سایت بیرون شد ) و یا تغییر شناسه دادن ، باید به جای اونها نیروهای جدید رو جایگزين کنیم و مدرسه رو دوباره برپا کنیم !
اگر کوييرل عزيز چیزی نیاز داشت اعلام میکنه و تمامی نیازها برطرف خواهد شد تا تو دهنی به دولتهای بیگانه باشد که خواهان ذلیل شدن این جامعه جادوگری هستن و نمیخوان جوانان ما به درجات بالای علمی برسند .
تکبــــــــــــــــــــــــــــیر !! :bigkiss:

2- کارگاههای نمایشنامه نويسی هم خوشبختانه دومین اقدامی هست که با موفقیت انجام گرفت !
تبريک مجدد به جامعه شخیص جادوگران !
در این ارتباط هم تلاشهای بسیاری انجام گرفت و مذاکره هایی با مربيهای بزرگ جهان در مسنجر و پیام شخصی انجام گرفت و تونستیم به نتایجی برسیم ... سرژ عزيز ازت ممنونم که اعلام آمادگی کردی و روی تو حساب باز کرده بودم که تجربيات خودت رو در اختیار بچه های تازه وارد بذاری و بعد از اون پست اولم سريعا خودم به نارسیسای عزيز پیام دادم و خوشبختانه روی ما رو زمین ننداخت و علارغم مشغله زياد کاری و مسائلی که به صورت شخصی به من گفت ، حاضر شد این کار رو انجام بده و اداره کارگاههای نمایشنامه نويسی هم به عهده نارسیسای عزيز و سرژ بزرگوار !
البته گفتنیه که نارسیسا کس دیگه ای رو هم به من معرفی کرد و از دید خودش یکی از بهترين نویسندگان سایت هست و به دلیل مطالعه کتابهای زياد و همچنین خلاقیت بسیار زياد میتونه خیلی مفید باشه و ازم خواست که در کنارش باشه اما من خودم این فرد تازه وارد رو انچنان شناخت نداشتم و به خودش سپردم که اگر فکر میکنه میتونه واقعا کمک کنه ، ایشون هم در کنار شما باشه و این موضوع رو دیگه خودتون بین خودتون به توافق برسید !
اگر قبول کردید، سه نفره ادامه بدید و اگرم فکر کردید که از پسش برمیاد که به همین صورت با تفاهم موضوع رو تموم کنید .
ريش و قیچی دست خودتونه ... امیدوارم با نقدهای خودتون بچه های عزيز رو با رول صحیح آشنا کنید که تمام مشکلات در همون مرحله رفع بشه و یا کمتر بشه !
بازم ممنون از هر دوی شما عزيزان ...

3- تالارها رو من هنوز وقت نکردم کامل با ناظرهای عزيز گفتگو کنم ولی یکی از کارهایی هست که اگر انجام بشه واقعا میتونه به رول سایت کمک کنه ... توی همه تالارها باید پست بچه ها نقد بشه و فکر میکنم وظیفه یه ناظر اینکه در تالار خودش بچه ها رو با رول اشنا کنه و اصولش رو یاداوری کنه و فعلا تا اینجا سرگرم دو موضوع بالا بودم ولی از همین الان با ناظرای عزيز تالارها صحبت خواهم کرد که لطف کنن و این کار رو انجام بدن !! هدف کمک به رول بچه ها و به خصوص بچه های تازه وارد در همون تالار خودشون هست و باید در همون ابتدا مشکل همشون حل بشه !
کوييرل عزيز با نظرت موافقم که یه عده رو اصلا نمیشه کاری کرد باهاشون و به قول وبمستر کبیر ... سرور وبمسترهای جهان ( ) به هیچ صراطی مستقیم نیستن به جز حذف کاربر شدن یا بلاک شدن ! این رو خودم هم قبول دارم !
رودلف عزيز لارا وقت کافی برای این کار رو نداره و الان حتی بعضی اوقات از خانه ريدل هم عقب میمونه و باهاش صحبت کردم و اعلام کرده که وقت کافی رو نداره !
آنیتا جان با بیرون انداختن کسی از تالار فکر نمیکنم که چیزی درست بشه ... ما میخوایم به کسایی کمک کنیم که میخوان رول بنویسن اما شاید اصولش رو بلد نیستن و یا کسی نیست که کمکشون کنه ... کسانی که فعالیت نمیکنن که مثل کبريت بی خطر هستن و خودشون هم دوست ندارن که فعالیت کنن ! نمیتونیم بريم قسمشون بدیم که کار کنن !
برای نقد کردن هم بهتره که طرف ناظر باشه و درست نیست کس دیگه ای نقد رو انجام بده ایگور عزيز !
به هر حال بعد از دو اقدام بالا که خوشبختانه با موفقیت تموم شد ، تمام ارتباطات اعم از تلفنی ، میلی ، مسنجری و پیام شخصی در جهت این اقدام هست که ناظران عزيز از این پس تمام رولهای تالار رو نقد کنن !

4- شورای ويزنگامات :

در مورد این موضوع فقط میتونم یه چیز بگم ... " نیدونم "
خودمم موندم تو انتخاب اعضای این شورا و فعلا مکاتبات ماهواره ای رو با دوستان اغاز کردم و یه سری از دوستان قول همکاری دادن و مهم همین انتخابه هست و امیدوارم دوستان هم مسائدت کامل رو با ما داشته باشند .
البته دو تا ملاک عمده دارم برای این کار :
1- کسانی باشن که وظیفشون خیلی سنگین نباشه توی سایت و وقتشون بازتر باشه و بتونن واقعا وقت بذارن .
2- سعی میکنم که از هر تالار یک نفر انتخاب بشه تا به نمایندگی از بقیه نظر بده و از حق اونها دفاع کنه ...!
باز هم منتظر جواب مکاتبات هستم و به زودی جوابش اعلام خواهد شد !

خوب در پایان میگم که دو موضوع اول تقريبا تموم شده هست و از حالا تمام وقت خودم رو بر روی مورد سوم و البته چهارم خواهم گذاشت و در راه حتما نظر دوستان رو که اینجا مطرح میکنند رو هم ملاک قرار خواهم داد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: یکشنبه 23 بهمن 1384 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس عزیز آب که از سر ما گذشت چه 1 .جب چه 100 وجب
کاش می ذاشتی مالفوی خودش یه دغتر بزنه راحت تر بود

خوب دراکوی عزیز هدف از پست من معلوم کردن چند چیز بسیار مهم بود
1-دفتر معاون اول وزیر
راستیش اونجا محلی بود برای پاسخ دادن ناظران در غیاب وزیر به ارباب رجوع پاسخ می دادن!!حالا اگه معاونی هست بفرست اونجا و ما دفتر جدیدی بزنیم
2-چسبان کردن تاپیک های مربوط به وزیر
دومین پیشنهادم چسبان کردن تاپیک هاست و به روز کردن تاپیک در راهنمای وزارتخونه بدست وزیر و متصدیانشون
3-تصمیم گیری باری هاگوارتز برای تابستان!!
با توجه به اینکه تو تابستون وقت همه آزاد تره از الن به فکر هاگوارتز باشین تا اون موقع مشکلی پیش نیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از اون بالا کفتر میایَ یَک دانَه ققنوس میایَتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 23 بهمن 1384 23:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم كه اين يكي وزير حركتي ميكنه ، انتخابات بي نتيجه نموند.

در مورد كارگاه نمايشنامه نويسي:
من اگر بخوام نقد كنم بايد درست نقد كنم نميتونم آبكي نقد كنم.وقتي 10 تا پست ميخوره براي تقدش بايد حد اقل 150 خط بنويسم(حد اقل بود براي نقدي كه خودم ازش راضي باشم)

خب ما هممون زندگي داريم و مطمئنا اينقدر ديگه بيكار نيستيم كه بشينيم 150 تا 200 خط بنويسيم اونم كه نصفش اعضايي هستن كه هزار بار زير پستشون نقد كردم. پس اينجا دو حالت وجود داره:
1-من اونجا كار ميكنم به شرطي كه يك همكار يا دوتا (يا بيشتر سه تا باشه كه خيلي بهتره..چهار نفر خيلي خوبه) همكار داشته باشم،كه پستهارو تقسيم كنيم.
2-همكار نداشته باشم من خسته ميشم و نقد نميكنم.طرف 50 خط مينويسه فكر ميكنه منتقد آدم اهنيه...بايد به فكر يك منتقد ديگه باشين...خيلي ها هم بهتر از من نقد ميكنن از جمله نارسيسا...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 بهمن 1384 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
درمورد تالار آموزش رول برای گروه اسلایترین عرض میکنم میشود از لارا استفاده کرد رول زدنش خوب است...منهم که خشانتم بالاست بدآموزی دارم من هیچی واما درمورد مدرسه امیدوارم زودتر ترم شروع شود وامیدوارم اینبار اساتید درست حسابی به تدریس مشغول شوند وعین آندفعه نشود یک معجون میفرستیم طرف خوشش نمیاید میزند پاکش میکند بعدمیگوید کو توکه چیزی نفرستاده بودی؟! ازوزیر محترم جدید خواهشمندیم یک دستی به سروروی سایت بکشد خانه تکانی لازم دارد فطیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بزودی در این مکان یک امضایی بگذاریم که ملت کف کنند!!!
ارسال شده در: یکشنبه 23 بهمن 1384 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام باز تبریک میگم به تو این وزیر
خب منم اومدم نظراتم را به تو بگم
1-مدرسه :خب نظره خوبیه که دوباره از اول شروع نششه چون ترم پیش هم همین شد پس اگه از همون نصفه شروع کنی خیلی بهتره - ولی فکر کنم اگه معلم ها رو ترم دیگه عضو بکنی بهتره و تعادل را رعایت کنی
2-شورا:دراکو من نمیگم که تو شورا چه کاری انجام بشه ولی چند نفر رو لایق عضویت در شورا میدونم
دراکو مالفوی-سرژ تانکیان-سدریک دیگوری-سیریوس بلک-ققنوس-مرلین-هری-کرام-کرچر-ریموس-زاخی و بقیه که یادم نیست دیگه...
3-خب تالار ها من میگم که چطوره هر تالار یه تیم گروهی 5 نفره درست کنه برای نقد پست ها تا پست ها همه نقد بشن
4-این کارگاه ها خوبه به شرطی که هر ماه دو معلم داشته باشه تا به بچه ها یاد بدن
با تشکر
ایگور کارکاروف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین