:عصا را به دیوار تکیه داده و دستان چروکیده اش را به یکدیگر میمالد:
خب تام جاگسن!

بالاخره نشستی روی این صندلی. هرچند که فکر کنم همه چیز دربارت خیلی شفاف و روشنه و بقیه میدونن. ولی خب مصاحبه بدین صورت هم خالی از لطف نیست!
سوالای سایت رو که یوآن میپرسه، من بیشتر ماگلی ازت میپرسم:
1- چرا همه جا هستی؟؟؟ واقعا چرا؟ صبح ها که قفل موبایلم رو باز میکنم نوتیفیکیشن های برنامه های مختلف میاد که اسم تو مشترک بین همشون هست. یجا استوری گذاشتی، یجا توئیت کردی، و به عنوان خامه روی کیک توی تلگر... عه آقای یوآن میشه اسمشو بیارم؟ قیلتر نمیشه برنامتون؟

توی اون پیام رسان مذکور هم پیام دادی.
اصلا درسته یه نوجوون توی همه این فضا های مجازی باشه با توجه به شدت کوبیدن ها و نقد شدن ها و له شدن های اعتماد بنفس در این فضاها؟ هر چند که تو از رو نمیری.

2- حرف سن شد. چرا هر وقت سنتو میپرسم یه عدد متفاوت میگی؟

3- به عنوان طرفدار هیپ هاپ و رپ چه جوابی داری بدی به اونایی که میگن رپ چرت و مزخرفه؟
رپر مورد علاقت کیه بالاخره؟ دقت کن که یدونه باید بگی. دوباره صدتا اسم ردیف نکن.

4- چی شد که پدرام نامیده شدی؟ من میدونم ولی میخوام بقیه هم از دانشی که مرلین داره بهره مند بشن.

5- چرا همه چیز رو درباره سایت میدونی؟ یعنی حتی اگه یه نفر توی تالار خصوصی هافلپاف پست اشتباهی هم بفرسته تو میفهمی. خاله زنک بازی نیست بنظرت از یه حدی بیشتر؟ صدمه نمیزنه به خودت و بقیه؟ چرا من رو قاطی خاله زنک بازیات کردی اصلاً؟

6- فکر کنم الان نظارت سه تا انجمن رو داری: هاگزمید، کینگزکراس و خصوصی ریونکلاو. چه آتویی از حسن داری؟ رمز میزنی؟
سختت نیست؟ چقدر وقت میبره ازت؟ اصلاً وقت میذاری یا فقط اسمت اونجاست؟
7- انتخابات وزارت نزدیکه. برنامه ای داری براش؟ (

)
8- الان تابستونه و فعالی. فکر میکنی توی سال تحصیلی چند درصد بتونی مثل الان فعالیت کنی؟ کمی و کیفی طبیعتاً منظورمه.
چیز دیگه ای به ذهنم رسید میام میپرسم دوباره.