كريچر: آي اديمو بردن ...
همونی که اومده بود و دست ادی رو گرفته بود که ببرتش، جلو میاد و یکی میخوابونه پس کله کریچر. در حدی که کریچ میخوره وسط دیوار!
کریچر که مدتی بود عادت نداشت از کسی تو سری بخوره، کف میکنه و قات میزنه و با مشتای کوچیکش به دیوار میکوبه!
کریچر : بچه پررو! تو به چه حقی منو میزنی هان؟ میدونی من کیم؟! من مدیرم! من رو همه شماها ریاست میکنم! تو به چه جراتی دست رو رئیست بلند کردی؟!
- : تو به چه جراتی زن مردمو بلند میکنی (ببینین هرکاری کردم نشد که تابلو نشه این یارو کیه، شرمنده به خاطر حضور انتحاری در رول) و میگی (صداشو نازکتر از چیزی که هس میکنه و ادای کریچر رو در میاره) «آی ادیمو بردن»....مگه خودت ناموس نداری؟!
ادی خیلی خونسرد میاد جلو : ببین آوی! خیلی بد با رئیسم صحبت میکنیا....کار دست خودت میدیا.....

آوریل : نه بابا! راست میگی؟
ادی : کاستو بیار ماست بگیر!

ققی : از زن عباس بگیر!

ادی بدون هیچ حرف اضافه ای با چوبی که در شکلک دو تا مونده به آخر این خط به دستش دادیم، میزنه تو سر آوریل تا آدم شه دیگه وسط رول نپره و ناموس بازی و اینا از خودش در نیاره! آوریل جابجا بیهوش شده و میفته رو زمین و فقط میتونین دعا کنین که زنده بمونه...
کریچ : ایول ادی! خیلی باحالی! از این لحظه به بعد بادی گارد و محافظ شخصی منی!
ادی کلی با خودش حال میکنه و جسد آوریل رو میبره یه گوشه تا بعدا تکلیفش روشن شه

آنیت : اوکی...بریم صحنه بعدی رو بگیریم...هووم.....اصن (اصلاً) صحنه بعدی چی هس؟
ملت :

آنیت : اِ! خب این فیلمنامه کو؟
ققی و سرژ و بری و فنگ و.... (سایر بچه های باحال حذب) :

آنیت :
فیلمنامه دست تو چیکار میکنی ققی؟ زود باش پسش بده ببینم! زوود!ققی : نچ! شرمنده! اصن راه نداره!
کریچ جو ریاست میگیرتش : یعنی چی ققی! تو این حقو نداری! زود باش فیلمنامه منو پس بده!
ققی : آخه نمیشه....این فنگ چند وقتیه به خوردن کاغذ خیلی علاقه پیدا کرده...خیلی وقته منتظره من این کاغذا رو بهش بدم بخوره...
در این لحظه فنگ رو دو پای خودش وایمیسته و شور و شوق و علاقه خودش رو نشون میده!
کریچ :
نه ققی! این کارو نکن! من رو این فیلمنامه زحمت کشیدم! جوون مادرت!ققی : اگه فیلمنامه ات رو میخوای باید.....
آگاهیرسانیها
خروج

... ماچ موچ !!
به سر میبره!!!