دو روح: بووووهاهاها
داخل سالن کریچر داره با بازیگرا سر و کله میزنه که که یک دفعه شیشه ها میشکنه و چند تا گاز اشک آور میافته توی سالن
یک صدایی از بیرون: go go go
یک صدای دیگه: fire in the hole
یک دفعه دو تا کماندو در حالی که روی زمین ملق میزنن مییان تو و به اطراف تیر اندازی میکنن
بارون خون آلود: منو کاور کن نیک منو کاور کن
و بدو بدو مییاد طرف سن
کریچر یک نگاه به اون دو تا میکنه و رو به بازیگرا: نگاه کنین ..اینا همونان که من میخوام .... معرکه اس .... یاد بگیرید
هی ادی این سدی جیگر و حمید کوچولو رو بنداز بیرون جاش اون دو تا رو بیار
ادی بدو بدو میره و دست بارون رو میگیره و مییاره پیش کریچر
بارون در حالی که دارن میکشنش: تو برو نیک ..... نمیخواد بیای منو نجات بدی..... من زیر شکنجه لب باز نمیکنم
نیک که میبینه بارون رو گرفتن در میره
بارون:هی نیک نامرد کجا در میری ...اخه بد بخت من که آدرس قبرت رو دارم....بزدل ...
ادی بارون رو مییاره پیش کریچر : بفرمایید کریچر اعظم
کریچر یک نگاه به سرتاپای خونی بارون میکنه و میگه: اسمت چیه خونی
بارون دستش رو از دست ادی میکشه بیرون و لباسش رو صاف میکنه: بارون هستم بارون خون آلود
کریچر: اون رفیقت کجا در رفت
بارون: دستتون بهش نمیرسه و من عمرا زیر شکنجه هیچی درمورد این که اون نیک بی سره و تابوتش شماره ی 57 از ردیف 22 هست نمیگم
کریچر کلاهش رو میزاره سرش و میره رو صندلیش میشینه
- خوب حالا شروع میکنیم ببین بارون تو باید دنبال آنیتا بکنی بعد باید خشن و خفن و ترسناکم بزنی که اونم با گریم حل میشه
بارون با حالت شاکی: من به اندازه ی کافی خفن هستم
کریچر یک نگاه به بارون میکنه و رو به برو بچ: بچه ها این بابا ترسناکه؟
همه: نــــــــــــــــــــــــه
کریچر: خب بعد آنیتا میرسه ته یک کوچه ی بن بست و تو میرسی بهش
بارون با حرارت : خوب بعدش چی؟
کریچر: هیچی دیگه بقیش چون سانسور میشه , ما هم نمی سازیمش
چند متر اون طرف تر
هدویگ: ببین ققی , جوون من , این تن بمیره بگو در گوش کریچ چی گفتی
ققی در حالی که داره حال میکنه که هدی داره منتش رو میکشه: یکم این ور تر رو بخارون
هدویگ در حالی که بالهای ققی رو میخارونه: بابا لامصب یک ساعته دارم تیمارت میکنم بگو دیگه
ققی: نمیشه ....میدونی....من و کریچ مسائلی داریم ...کلا اون لب باز کنه من به فنا میرم , من لب باز کنم اون به فنا میره
هدویگ یک لقد ( دقت کنین جغد به هر حال پا داره) میزنه و میگه: برو بمیر ....منو سر کار گذاشتی . مارو باش دلمون رو به کی خوش کردیم. من میخوام کریچر رو سرنگون کنم اصلا با این سوژه ی جدید حال نمیکنم ..
این کریچر خیلی پررو شده
اون ور تر کریچر داره با آنیتا سر این که فیلم از سکانس کوچه ی بن بست به بعد ساخته نمیشه و دلیلی برای نگرانی آنیتا نیست صحبت میکنه