جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
تکلیف اول : پست شماره 20

تکلیف دوم : پست شماره 49

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 13:45
نمایش جزئیات
آفلاین
و این هم تکلیف جلسه سوم!
( راستی استاد ما تو این تکلیف به یک شیوه نوین پستیدیم باشد که نمره خوبی بدهید )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
استا این هم تکلیف جلسه دوم !

با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 04:04
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که
اولا : اینکه نباید در پستی که میزنید اسمی از کلاس و تکلیف ببرید ، دوستانی که مهلت ویرایش دارن ، پستش در شخصیت گذاری روی موجودات رو ویرایش کنند ؛ ولی خوب اگر دسترسی ندارن مشکلی نیست ، از این به بعد دقت کنید .

دوما : بله تکلیف جلسه سوم سخت هست ، به شرطی که قصد داشته باشید کامل بنویسید ، یعنی اینکه بطور مثال : لازم نیست شرح دیدن و مبارزه با هر دو موجود جادویی رو بنویسید ، میتونید شرح مبارزه با یکی رو بنویسید و بعد هم بیارید که اون یکی موجود هم با ورد مورد نظر آرام شد !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 01:14
نمایش جزئیات
آفلاین
اين تکليف جلسه دوم من و لام به ذکر است که من در هفته اول مريض بودم و حضور نداشتم و گواهي دارم
اين شما و کرم فلوبر
پست شماره 18
در ضمن در راستاي خوردن پاچه:
استاد جان مرا تنها نگذار!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
تكليفت خيل سخت بود..منظورم جلسه سومش هست!خودمو كشتم تا با دو تا حيوون رام كنم.اگر ميخواستم روش ديگه اجرا كنم 40 خط كمتر نميتونستم بنويسم!دو تا سوژه طنز!

پست شماره 41!

پست من يك ويرايش شد و مقداري تكليف اصلاح شد تا بيشتر مورد توجه استاد عزيز باشد!ممنون و موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/5/29 12:15:33
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 29 مرداد 1386 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ياهو

تكليف جلسه ي دومه !
جلسه ي سوم هم ميزنم !! پست شماره ي 17 !!!
موفق باشين استاد!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
پست شماره 16!

استاد عزيز!ممنون از تكليف زيبا و جالبتان!
موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/5/29 16:22:40
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 13:36
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه سوم مراقبت از موجودات جادویی

مدت زیادی از صرف ناهار در سرسرای اصلی نگذشته بود که دانش آموزان برای جلسه سوم کلاس مراقبت از موجودات جادویی مجددا در محوطه هاگوارتز و مقابل کلبه هاگرید حاضر شده بودند .
پرسی ویزلی از دقایقی قبل به آنجا آمده بود ، تا شرایط فعالیت و تکالیف دانش آموزان را بررسی و مهیا کند ، در واقع این جلسه بر خلاف جلسات قبل که تئوری بودند ، عملی بود !
بعد از اینکه آخرین دانش آموزان در محوطه جمع شدند ، شروع به صحبت کرد :
مجددا سلام
از اونجایی که این دومین جلسه فشرده امروز هست ، و خیلی از شما خسته شدید ، بدون وقت کشی و صحبت اضافه ، تدریس رو شروع میکنم ؛ در واقع برنامه ای که امروز براتون در نظر دارم این هست که به جای انجام فعالیت ها و تکالیف بصورت تئوری ، عملی صورت بگیرن !

همونطور که میدونید در دنیای جادویی ما ، موجودات جادویی فراوانی هم یافت میشه ، این موجودات جادویی به پنج دسته تقسیم میشن :
1- موجودات کسل کننده ، موجوداتی هستند که جنب و جوش کمی دارن و فقط باید به اونها غذا بدید و بزارید یک جا زندگی کنند ، از این موجودات ، برای تهیه پادزهر و یا خوراک برای موجودات بزرگتر استفاده میکنند ، مثل کرم فلوبر .

2- موجودات بی خطر ، موجوداتی هستند که به راحتی رام و اهلی میشن و بودن اونها در کنار جادوگران باعث رخ دادن خطری نمیشه . مثل پرپرک

3- موجودات قابل مهار توسط جادوگران کاردان ، موجودات خطرناکی هستند ولی میتوان آنها را رام کرد . مثل بدچنگ

4- موجودات خطرناک ، موجوداتی هستند که رام کردن اونها توسط هر جادوگری امکان پذیر نیست و به دانش تخصصی نیاز داره و اغلب توسط جادوگران ورزیده رام میشن . مثل آل

5- موجودات جادوگر کش ، خطرناک ترین و وحشی ترین موجودات جادویی در این دسته قرار گرفتند ، امکان رام کردن اونها به هیچ صورت ممکن نیست ، ولی توسط تعدادی جادوگر ماهر و کاردان میشه مدتی اونها رو آروم نگه داشت . مثل اژدها

جادوهای متفاوتی برای هر یک از فعالیت ها وجود داره ، به طور مثال برای آرام کردن موجودات قابل مهار از ورد " فلیپیندو " استفاده میشه و برای موجودات خطرناک از " سنالسیوس " هم استفاده میشه ، برای آروم کردن موجودات خطرناک از طلسم های بیهوشی و سستی استفاده میشه ، البته برای این کار چند جادوگر ماهر همزمان جادو رو اجرا میکنند .

تکلیف شما
در واقع مدیریت مدرسه لطف کردند و دو موجود قابل مهار رو در محیط حفاظت شده ای در جنگل ممنوعه قرار دادند ؛ کاری که شما باید انجام بدید این هست که وارد محیط حفاظت شده که با حصار احاطه شده بشید ، موجودات رو پیدا کنید و اونها رو آروم کنید . البته فراموش نکنید که محیط حفاظت شده تاریک هست و شما باید با استفاده از ورد مورد استفاده اون محیط رو روشن کنید ؛ مهمترین بخش کار این هست که در پشت دری که قفل شده آرم هر چهار گروه هاگوارتز قرار گرفته ، شما باید با استفاده از طلسمی که قفل رو باز میکنه ، در رو باز کنید و آرم گروهتون رو پیدا کنید و بردارید ! به محض اینکه دست شما با آرم گروهتون تماس پیدا کنه ، شما به همینجا منتقل میشید !
مکان ارائه تکلیف : انجمن مبارزه با موجودات خطرناک
تکالیف بصورت تک پستی ارائه میشن و ادامه دار نیستن !

توجه

شما باید تکالیف جلسات 2 و 3 رو در تاپیک های مشخص شده انجام بدید و در این تاپیک لینک پست هاتون رو قرار بدید . برای ارائه تکالیف مثل قبل عمل کنید ، پست بزنید و بالای پستتون بنویسید که تکلیف برای جلسه چندم هست ، در صورتی که در دو کلاس شرکت میکنید ، برای قرار دادن لینک تکالیف ، برای هر جلسه پست جدایی ارسال کنید .

شما میتونید تکلیف این درس رو در 5 تا 25 خط بنویسید .

به دو دانش آموزی که بهترین نوشته ها رو ارائه کنند ، 30 امتیاز کامل درس ارائه میشه .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/5/28 22:10:40
ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه دوم مراقبت از موجودات جادویی

پس از هفته ای وقفه از دایر شدن کلاس ، قرار بود ، امروز مجددا کلاس برقرار شود ، از این رو دانش آموزان ، مشتاق و چشم انتظار استاد هدویگ ، در حالیکه با بی قراری سعی داشتند روی نیمکت های خود بنشینند به بالاترین پنجره کلاس چشم دوخته بودند .
با اینکه غژ غژ کردن درب اصلی کلاس دور از انتظار بود ، ولی خوب ... در با صدای غژ غژی باز شد و ... پرسی ویزلی در حالی که از همیشه آراسته تر و شاداب تر بود ، وارد کلاس شد و با شور و نشاط رو به دانش آموزان گفت :
خوب خوب ، همونطور که فکرش رو میکردم ... سلام !
دانش آموزان بصورت به او خیره شده بودند ؛ ولی او با نشاط و لحن شیرینی شروع به صحبت کرد که گویا ، همه دانش آموزان با خوشحالی پذیرای او شده بودند :
از اونجایی که استاد هدویگ ، به دلایلی قادر به ادامه تدریس خودشون نبودن ، مدیریت مدرسه صلاح دیدن که من تدریس رو بر عهده بگیرم ؛ امیدوارم بتونم تدریس مناسبی در کنار شما داشته باشم .
یکی از دانش آموزان در حالیکه نخودی میخندید ، دستش رو بلند کرد ؛ پرسی استقبال کرد و گفت : بفرمایید دوشیزه لسترنج !
رودلف لسترنج که روی یکی از نیمکت های ردیف انتهایی کلاس جا خوش کرده بود ، با صدای کشداری گفت : استاد ، با بلا صحبت میکنی ، منو نگاه کن .
بلاتریکس بدون توجه به اظهار نظر او گفت : یعنی دیگه هدی نوک طلایی در کار نیست استاد ؟
پرسی لبخندی زد و گفت : نه عزیزم
رودلف با صدای نسبتا بلندی گفت : با من بودی دیگه استاد ؟

دقایقی بعد

میخوام درس امروز رو که کوتاه و خیلی جالب هست ، تدریس کنم :
ببینید موجودات جادویی زیادی وجود دارن که خیلی از ما با اونها آشنا هستیم ، مثل : تک شاخ ، ققنوس ، غول ، سانتور ، موجودات دریایی و ... و ممکن هم هست که به محل زندگی طبیعی اونها رفته باشیم و اونها رو از نزدیک دیده باشیم .
میشه گفت که در واقع هر موجودی رو میشه به یک انسان و یک رفتار مختص انسانی نسبت داد .
بطور مثال ققنوس رو در نظر بگیرید ، چیزی که در ذهن ها ققنوس رو تداعی میکنه ، موجود مهربانی هست که با اشک شفابخشش جون خیلی ها رو نجات میده و دوباره از آتش متولد میشه .
حالا این خصوصیت ها رو در یک انسان پیاده کنید ، به طور مثال همه خصوصیات ققنوس رو در یک پیرمرد پیاده کنید ؛ حالا چه پیرمردی رو در ذهنتون مجسم میکنید ؟
شاید پیرمرد مهربانی که به همه کمک میکنه ، وقتی به سر بیماری دست میکشه ، شفا پیدا میکنه ، و وقتی زمان مرگش میرسه ، آتش میگیره و دوباره متولد میشه .

تکلیف شما

به شخصیت گذاری رو موجودات جادوییمراجعه کنید ، و خصوصیات یک موجود جادویی به انتخاب خودتون رو به همین صورت که در بالا توضیح دادم ، در انسانی پیاده کنید ، انسانی با هر جنسیت و هر سنی ؛ در صورتی که ابهامی برای شما وجود داره ، میتونید از پست های کامل و زیبای پرفسور کوییرل که در اون بخش موجود هست استفاده کنید .
توجه کنید که سعی کنید همه مواردی که در نقد پستها مطرح شده رو رعایت کنید و همینطور سوژه مناسب و زیبایی پیدا کنید ؛ پس پست ها بصورت تکی هستند نه ادامه دار ، طنز و یا جدی بودن هم در اختیار شما هست .
به دو پستی که از سایر پست ها بهتر باشن و همینطور بی نقص باشن ، 30 امتیاز کامل اختصاص داده میشه .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/5/28 15:30:24