جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 8 مهر 1386 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
به پروفسور كوييرل:
بليت ارسال ميكنم و همه چيز رو توضيح ميدم.

اين پست در جواب بوقهاي البوس است و ارزش ديگه اي ندارد:

نقل قول:
دنیس عزیز این مورد از ابتدای لیگ و از ابتدای نظارت بنده بوده و موردی بوده که حتی بین بنده و پروفسور بینز توافق شده بود ، می توانید از خود ایشان هم بپرسید و در همان بدو ورود لودو نیز این موضوع را با ایشان در میان گذاشتم و موافقت شد.

مثل اين ميمونه كه براي پاورداس يه تيم تجديد نظر قرار داده باشي كه هر وقت باختن "دامبل" بياد دوباره نمره بده. اما بقيه تيم ها چنين چيزي ندارن.

نقل قول:
دنیس عزیز من از شما خواهش می کنم که موردی را نقل قول می کنید درخواست را هم بنویسید تا بهتر روشن شود.پاسخی که من دادم و آنرا به لیگ بعد موکول کردم در ارتباط با تیم بازبینی بود که پیشنهاد آن توسط کاپیتان تیم آجاس داده شده است.

من اگه با اين درخواست مخالف بودم مخالفتمو اعلام ميكردم. تيم هاي اين ليگ هم زحمت كشيدن. اينجوري كه نميشه. و هنوز معتقدم به اشكالاتي كه درك تو پستش گفته؛ به همشون هنوز جواب داده نشده به طور كامل .
نقل قول:
دنیس جان این مورد در جواب و در تاپیک دیگری مطرح شده است و اصلا ارتباطی به کوییدیچ نداشته است

اين حرفي بود كه ايگور زد و من خوشم اومد نقل قول كنم آخر پست.

نقل قول:
نمی دانم شما چرا دوست دارید جو کوییدیچ را ناآرام ، متشنج و سرشار از بی عدالتی توضیح دهید آنهم فقط به خاطر یک باخت

اولآ من سر باخت اصلآ صحبتي نكردم. موضوع داوري نادرست بود كه واقعآ شاخ در آورديم. جو كوييديچ هم ناآرام و متشنج و سرشار از بي عدالتي هست ولي مديران متوجه اش نشدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: یکشنبه 8 مهر 1386 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهشا روی چت باکس گیرز بیشتری بدید ، گندش در اومده .
یکی میاد با فونت بزرگ پیام میده، یا مثلا میبینیم که دو نفر دارن باهم بحث میکنن و شونصد تا پیام میفرستن تو چتر ، یا نکته دیگه این که چیزی نمونده ملت بیان فحظ چیز دار بدن به هم .
آراگوگ :
نقل قول:
هوی ماندی بزغاله ... اول تکلیف وزارت رو درست کن بعداً هر قبرستونی خواستی برو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 مهر 1386 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب خيلي بحث ها راجب ايفاي نقش شد و خيلي از دوستان تصميم به ترک سايت گرفتن...خوشبختانه بعد از صحبت با اين دوستان مثل هوريس گل(آرشام) و ماندي و ولدمورت(گراپ) اونارو برگردوندم....باشد که ايفاي نقش به ياري مرلين درست شود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
دنیس عزیز نوشتن:
ما ميايم تو دفتر نظارت كوييديچ اعتراض ميكنيم. بعد البوس مياد با يه سري نقل قول از آدماي ديگه جواب ميده. چرا جواب درست درمون به حرفاي ما نميديد؟؟؟

دنیس عزیز من با سری نقل قول جواب ندادم ، من جوابم را دادم و سپس نمونه هایی از داوران قبلی ذکر کردم که هیچ کس در مورد نقدشون اعتراضی نداشته است.

نقل قول:
من از هر كس پرسيدم از نظارت و رسيدگي البوس راضي نبوده!

ممنون می شوم چند مورد را ذکر کنید تا من هم اشتباهاتم را متوجه بشوم.

نقل قول:
دنیس عزیز نوشتن:
با اعتراض پاور كه از مساوي خودش راضي نبود موافقت ميشه و آلبوس ميكوبه تو دهن داور ديگه (لودو) و ميگه اشتباه قضاوت كردي. ميگه تو نميفهمي! و بدون كوچيكترين احترامي به امتياز دهي لودو دوباره خودش امتياز ميده. منم ميخوام به البوس بگم بلد نيستي نمره بدي.

دنیس عزیز این مورد از ابتدای لیگ و از ابتدای نظارت بنده بوده و موردی بوده که حتی بین بنده و پروفسور بینز توافق شده بود ، می توانید از خود ایشان هم بپرسید و در همان بدو ورود لودو نیز این موضوع را با ایشان در میان گذاشتم و موافقت شد.

نقل قول:
دنیس عزیز نوشتن:
نميدونم چرا مديران به كار ناظرا رسيدگي نميكنن. بشينيد از چند صفحه قبل "دفتر نظارت انجمن كوييديچ" رو بخونيد و ببينيد چقدر اعتراض شده كه حداقل نصفش اعتراضها منصفانه است و بعد ببينيد كه البوس چطور جوابشونو داده....

دنیس عزیز من از شما خواهش می کنم که موردی را نقل قول می کنید درخواست را هم بنویسید تا بهتر روشن شود.پاسخی که من دادم و آنرا به لیگ بعد موکول کردم در ارتباط با تیم بازبینی بود که پیشنهاد آن توسط کاپیتان تیم آجاس داده شده است.

نقل قول:
دنیس عزیز از ایگور نقل قول کردن:

اميدوارم دامبلدور وجدانش روزي به خاطر اين نا داوري ها به سراغش بياد و روزي سرش بياد اين بلا

دنیس جان این مورد در جواب و در تاپیک دیگری مطرح شده است و اصلا ارتباطی به کوییدیچ نداشته است ولی نمی دانم شما چرا دوست دارید جو کوییدیچ را ناآرام ، متشنج و سرشار از بی عدالتی توضیح دهید آنهم فقط به خاطر یک باخت.
من از مدیران ارجمند می خواهم که پست 173 و 169 تاپیک دفتر نظارت انجمن کوییدیچ را که توسط درک عزیز زده شده مطالعه کنند ، فکر نمی کنم این لحن شایسته و مناسب یک انتقاد و یا یک اعتراض باشد.
موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/7 23:38:54
ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به دنیس:
در مورد کوییدیچ این دوباری که ناظر تغییر کرد من رسیدگی کردم و انجمن کوییدیچ رو خوندم ولی چون در جریان اوضاع این انجمن نیستم چیز عجیبی ندیدم بهر حال تو هر مسابقه اعتراضم هست... هاگوارتزو دیدی که

شما اگه با نتایج داوری مشکل دارید و فکر میکنید ناظر درست عمل نکرده لطف کنید هر کس خودش یه بلیت ارسال کنه تا رسیدگی بشه.
شما معمولا اعتراضاتتون رو بین خودتون مطرح میکنید انتظار دارید مدیر ببینه اونارو. در ضمن شما باید مشخص کنید با ناظر مشکل دارید یا با داوری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
همه اومدن حرفاشونو زدن و از سايت هم رفتن و كسي باز هم رسيدگي نكرد.
به شدت عصبانيم.
ما ميايم تو دفتر نظارت كوييديچ اعتراض ميكنيم. بعد البوس مياد با يه سري نقل قول از آدماي ديگه جواب ميده. چرا جواب درست درمون به حرفاي ما نميديد؟؟؟

نقل قول:
واقعا اينقدر نميتوني از خودت درست دفاع كني و براي جبرانش پاي يكي ديگرو ميكشي وسط!

من به شخصه الان خودمو احمق ميدونم كه كل وقتموگذاشتم و تو انجمن كوييديچ پست زدم كه آلبوس نقد كنه برام!
يه نفر ديگه بايد به اوضاع انجمن كوييديچ رسيدگي كنه! من از هر كس پرسيدم از نظارت و رسيدگي البوس راضي نبوده!
وقتي تو اوج اعتراضات همه ي تيم ها و عدم رسيدگي بهشون؛ با اعتراض پاور كه از مساوي خودش راضي نبود موافقت ميشه و آلبوس ميكوبه تو دهن داور ديگه (لودو) و ميگه اشتباه قضاوت كردي. ميگه تو نميفهمي! و بدون كوچيكترين احترامي به امتياز دهي لودو دوباره خودش امتياز ميده. منم ميخوام به البوس بگم بلد نيستي نمره بدي.
نگو كه لودو خودش گفت كه تو دوباره داوري كني كه از خنده و ديوونگي منفجر ميشم. تو هميشه ميگي به قانون احترام ميزاري و خدا ميدونه من چه چيزايي ازت ميدونم و نميگم!!
پستاي ما هر چه قدر هم بد باشه آلبوس بلد نيست نمره بده و مهمتر از اون اصلآ بلد نيست نقد كنه. نميدونم... واقعآ نميدونم كي آلبوس رو ناظر كرده!؟
واقعآ اگه قراره اين وضع ادامه پيدا كنه و آلبوس ناظر انجمن كوييديچ بمونه. من و مطمئنآ خيلي هاي ديگه زحمت پست زدن تو اون انجمنو به خودمون نميديم و تا مدتها افسوس ميخوريم كه چرا وقتمونو سر كوييديچ گذاشتيم! وقتمونو گذاشتيم تا يه همچين كسي برامون داوري كنه. اونم تك و تنها و آستاكباري!

اين حرفها فقط حرف من نيست. نميدونم چرا باز هم كسي گوش نميده؟؟

من خودم يه زماني با اسپروات (همين البوس) كلي رفيق بودم. اما الان ديگه اين وضعيت قابل تحمل نيست.
نميدونم چرا مديران به كار ناظرا رسيدگي نميكنن. بشينيد از چند صفحه قبل "دفتر نظارت انجمن كوييديچ" رو بخونيد و ببينيد چقدر اعتراض شده كه حداقل نصفش اعتراضها منصفانه است و بعد ببينيد كه البوس چطور جوابشونو داده....

نقل قول:
این مورد نیز در دست اقدام است ولی نه به آنگونه که شما اسم آنرا بازبینی گذاشته اید و برای لیگ بعد انشالله منظور خواهد شد.

اين واقعآ جواب ماست؟؟ يعني اين همه زحمت بره گورشو گم كنه و از ليگ بعدي ايشاا... رسيدگي ميشه!

واقعآ متاسفم!!!

نقل قول:
!اميدوارم دامبلدور وجدانش روزي به خاطر اين نا داوري ها به سراغش بياد و روزي سرش بياد اين بلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
آراگوگ:

بله اينجا زندانه!در حالت عادي مديران فقط آزاد هستن تو سايت همه كار بكنند و ما هم مثل برده ها بايد حرفشون رو گوش كنيم..يك مقدار از نظارتت بگذره به حرف من ميرسي و اميدوارم مثل من از اول شروع به انجام تمام كارهاي مديران نكني تا بعد پشيمون بشي!

از تمام دوستان تشكر ميكنم كه اين مدت با من بودن و دعوايي كرديم و يا پشتيباني بوده و يا هر چيز ديگه اي!

چو چانگ،كورن اسميت،دراكو مالفوي،بلاتريكس لسترنج،رودولف،آناكين،بليز زابيني،هوريس اسلاگهورن،سالازار اسليترين،ماندانگاس فلچر،لودو بگمن،دنيس،درك،اريكا،پيوز،رزمرتا،كلير واتر،راجر ديويس،كريچر،ققنوس،بارارد ريشو،فنگ،اسكاور،برادر حميد،استرجس،ليلي،سارا،سامانتا،بيگانه،مازمولا،لارتن،سينيسترا،هلگا،بلرويچ،آيدي و بقيه دوستان عزيزم كه واقعا بهشون عشق ميورزم!در آخر هم از لرد عزيز(بهنام)تشكر ميكنم كه هميشه با من بود و با هم همه كار كرديم!سيريوس كه خيلي عشقه و كلي با رولهاش حال ميكنم.ريموس لوپين عزيز!مرلين و ... .
موناليزا و بيل ويزلي و كوييرل و هري پاتر هم كه تشكر ويژه دارن كه منو تحمل كردن!اميدوارم منو ببخشيد!

شايد روزگار بگذرد و من دوباره فعاليتم رو تو سايت شروع كنم!اميدوارم اون روز زودتر برسه..

اگر در زمان نظارتم كسي رو ناراحت كردم،مجوزي ندادم پستي پاك كردم و گزارشي به مديران بر عليه ش دادم منو ببخشه!وظيفه م بود.

چاكر همتونم،ايگور كاركاروف يه جوات تو رسته ي آجاس!و اين چنين بود كه ايگور كاركاروف هم مرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
من یک چیز جالب دیدم اینجا ... مثل اینکه هر کی یکم خفن و مشهور میشه یهو قد میشه!!!
بابا جمع کنین خودتون رو ... بچه بازیا چیه؟!؟ امثال این دعوا ها رو بلا نسبت من توی مهد کودک برای خمیر بازی میدیدم ماشالا تمومی هم که نداره ... یکم دیگه تو مدرسه ( الی الخصوص هنگام پایان یافتن مدرسه ها و گذر از جلوی دبیرستان های دخترانه ) یکم انرژیتون رو خالی کنین این نحوه ترکید

من کاملاً به پروفسور کوئیریل احترام می ذارم ... این که رول افت کرده تقصیر ایشون نیست تقصیر همست!
مثلماً با گفته های یک نفر رول بالا و پائین نمیشه .. ققی جون ... بروبچز خفن همتون میتونستین بمونین و رول رو همونجوری که بخواین نگه دارین ... زندان که نیست اینجا تا هر جور وب مستر گفت انجام بدیم... شما میتونستین دست به دست هم بدین و رول رو همون جور که میخواستین نگه دارین ولی این نکته انجام نشد و تنها دلیلش همونیه که همون اول گفتم ... غرور !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 12:59
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر عزیز شما نقل قولی از من کرده بودین از پست من به این مضمون:
نقل قول:
بنده نوشته ام:
نقل قول :
شاید من نقد را فقط ویراستاری می دونم ولی شاید هم من پستی را که می خونم می بینم نویسنده هنوز این مطالب پیش پا افتاده را رعایت نکرده ، باید اینها بهش گوشزد بشه تا رعایت کنه بعد برم سراغ نقد رول.من ازتون خواهش می کنم یه سر به تاپیک نقدستان بزنین ، کجاش میبینین که همش نقد ویراستاری باشه؟خواهشا حرفتون رو مستقیم بزنین.ممنون میشم

که مثل اینکه منظورم را اشتباه رسانده بودم و شما اینطور برداشت کرده بودی:
نقل قول:
هری پاتر عزیز نوشتن:
1- نقد باید توسط هر کسی به صورت ازاد انجام بشه
2- هرگز پست کسی برای نقد نباید ویرایش بشه. مخصوصا وقتی خودش رضایت نداره. حتی به نظر من باید تاپیک نقد پست ها جدا از تاپیک اصلی باشه اگر کشش لامز وجود داشته باشه

که من باید این توضیح را خدمتتان عرض کنم که هر دو موردی که شما فرموده بودید در انجمن محفل ققنوس رعایت می شود ، در مورد اول که هر کس که نکته ای در پستی دید و خواست آنرا نقد کند به تاپیک نقدستان محفل مراجعه می کند و آنجا نقد می کند و این کار آزاد است و در مورد ویرایش نیز منظور ویرایش پست طرف و دست بردن در رول وی نبوده و منظور بنده ذکر اشتباهات نگارشی و همچنین اشتباه در استفاده از علائم نگارشی بود که در کنار نقد رول ها در تاپیک نقدستان محفل ققنوس انجام می گیرد.من معذرت خواهی می کنم اگر منظورم را اشتباه رساندم.قصد توضیح بود و بس.موفق باشید.با احترام.

***در ضمن به کسانی که پیرامون پروفسور کوییرل نظر دادند ، فقط یک مورد را بگم و آن هم اینکه زحماتی که ایشان برای سایت کشیدند را فراموش نکنند.گواهم رنک های جادوگر ماه بیشمار ایشان و گواه اعضای سایت است که وی را همیشه از فعالترین مدیران و پرتلاش ترینشان می دانستند و یادتان باشد زمانی که به ایفای نقش وارد شدید ، چه کسی بود که به شما کمک کرد و به سوالات شما پاسخ داد ، من که هرکس را دیدم ، در پاسخ نام پروفسور کوییرل را آورده است، کافی است سری به تاپیک چه کسانی به شما کمک کرده اند بزنید.فقط همین.موفق باشید.با احترام.***

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/7 13:08:03
ارسال شده در: شنبه 7 مهر 1386 11:15
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین عله تو کلا مثل اینکه هیچی نوفهمی...من می گم نره باز میگی به دوش
من با کوییرل چیکار دارم اون موقع که با 3 تا شناسه دسترسی داشتم می تونستم روزی 3 بار حذف شناسش کنم مشکلم زودتر حل می شد باهاش
من اصلا با اون کاری ندارم بچه اس بذار واسه خودش باشه

من گفتم برو پیش بینی ها ی قستاراداموس( ققنوس پیشگو) رو دوباره بخون و به وضعیت الان سایتت نگاه کن عبرت بگیر از پند های من... هی گفتم بچه بازی نکن پسر داغون میشه می ره ها باز می گفتی به دوش...

حالا خوش باش با جادوگران اصلاح شده ات داداش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!