بليت ارسال ميكنم و همه چيز رو توضيح ميدم.
اين پست در جواب بوقهاي البوس است و ارزش ديگه اي ندارد:
نقل قول:
دنیس عزیز این مورد از ابتدای لیگ و از ابتدای نظارت بنده بوده و موردی بوده که حتی بین بنده و پروفسور بینز توافق شده بود ، می توانید از خود ایشان هم بپرسید و در همان بدو ورود لودو نیز این موضوع را با ایشان در میان گذاشتم و موافقت شد.
مثل اين ميمونه كه براي پاورداس يه تيم تجديد نظر قرار داده باشي كه هر وقت باختن "دامبل" بياد دوباره نمره بده. اما بقيه تيم ها چنين چيزي ندارن.
نقل قول:
دنیس عزیز من از شما خواهش می کنم که موردی را نقل قول می کنید درخواست را هم بنویسید تا بهتر روشن شود.پاسخی که من دادم و آنرا به لیگ بعد موکول کردم در ارتباط با تیم بازبینی بود که پیشنهاد آن توسط کاپیتان تیم آجاس داده شده است.
من اگه با اين درخواست مخالف بودم مخالفتمو اعلام ميكردم. تيم هاي اين ليگ هم زحمت كشيدن. اينجوري كه نميشه. و هنوز معتقدم به اشكالاتي كه درك تو پستش گفته؛ به همشون هنوز جواب داده نشده به طور كامل .
نقل قول:
دنیس جان این مورد در جواب و در تاپیک دیگری مطرح شده است و اصلا ارتباطی به کوییدیچ نداشته است
اين حرفي بود كه ايگور زد و من خوشم اومد نقل قول كنم آخر پست.
نقل قول:
نمی دانم شما چرا دوست دارید جو کوییدیچ را ناآرام ، متشنج و سرشار از بی عدالتی توضیح دهید آنهم فقط به خاطر یک باخت
اولآ من سر باخت اصلآ صحبتي نكردم. موضوع داوري نادرست بود كه واقعآ شاخ در آورديم. جو كوييديچ هم ناآرام و متشنج و سرشار از بي عدالتي هست ولي مديران متوجه اش نشدن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ماشالا تمومی هم که نداره ... یکم دیگه تو مدرسه ( الی الخصوص هنگام پایان یافتن مدرسه ها و گذر از جلوی دبیرستان های دخترانه ) یکم انرژیتون رو خالی کنین این نحوه ترکید