استن شانپایک :
نقل قول:
1- خوب با وجود کناره گیری سیریوس که یکی از اصلی ترین رقیب هات بود ، تو یک قدم دیگه به پیروزی نزدیک شدی ! به چه دلیل میگی که موضوع تو انتخابت تاثیری نداره ؟؟
خوب به نظر من این یه خورده کم لطفیه ! چون خیلی ها هدفشون شرکته و با کنره گیری کاندیداشون میرن سمت کسی که بهتر از دیگرانه ! و این خودش کلی تاثیر میزاره
اول اینکه ، پیروزی ای وجود نداره ، زمانی من و جادوگران به پیروزی میرسه که کسی به وزارت برسه که بتونه باعث بشه رول پیشرفت کنه و باعث شکوفایی اون بشه ! یه تیکه از امضات رو من خیلی دوست دارم و خیلی قشنگ هست : وقتی رول دسته چند تا بچه میفته نباید انتظار فعالیت بیشترم داشت !
دقیقا همینطوره ، ولی یه موردی اشتباه هست توش ، وقتی رول دسته چند تا بچه میفته نباید انتظار فعالیت مفید ! داشت ! فعالیت همیشه وجود داره ولی اون فعالیته مفیده هست که اینجا کلیدیه نقشش ! اینکه رول روزی هزار تا پست بخوره ارزشی نداره و ممکنه عین هزار تا پست مربوط به انتخابات وزارت یا گفتگو با ناظرین باشه ، این مهمه که هفته ای یک پست بخوره ولی اون پست با محتوا باشه ! وقتی کسی میخونه بتونه یه چیزه جدیدی یادش بده ، بتونه خنده رو روی لب کسی بیاره یا جدی بودنش خواننده رو تحت تاثیر قرار بده ! خارج از اکیپ اصلی وزارت ، اکیپی تشکیل میدم در صورت وزارتم که از رول نویسانی باشن که بتونن این کار ها رو انجام بدن ، رول هایی بنویسن که باعث بالا رفتن ارزش رول بشه ، حتما از کاندید های فعلی برای این امر استفاده میکنم .
ولی خوب ، بر گردیم به موضوع اصلی ، اگر کسی مثل سیریوس و اینیگو وزیر میشدند ، برای من پیروزی بود ، چون وزارت این نیست که دسترسی انجمن بگیری و رنک وزیر بیاد بالای سرت ، وزارت کار و توانایی میخواست و مطمئنا من وقتی ببینم کسی هست که میتونه این کار رو بکنه و خودم هم میتونم به عنوان یه عضوه عادی کمکش کنم ، پیروزی بیشتری هست .
در مورد کناره گیری سیریوس هم باید بگم که ، مثلا من فقط به خاطر استرجس پادمور که کاندید وزارت هست میام توی این جو و طرفدارش میشم و از اهداف و توانایی سایر کاندیدا خوشم نمیاد ! وقتی استرجس کنار بکشه ، من هم میرم کنار و سایر کاندیدا برام اهمیتی نداره و اینکه به این سمت اومدم به خاطر استرجس بود ، نه وزارت ! در این صورت دیگه طرفداری نمیمونه ، امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .
نقل قول:
کلن نظرم در مورد ستادت و برنامه هات اینه که ، همه چیز خوبه و اگه بد شانسی نیاری احتمال 99% وزیر میشی .. و خوب اگرم خیلی بد شانس باشی همون یک درصد کافیه منم احتمال 100% !!!! به خودت رای میدم
هووم ، بازم میگم شانس برای من و وزارت اینه که کسی وزیر بشه که توانایی کار داشته باشه ، اینکه من انتخاب بشم ، یعنی تونستم معروف تر بشم ! و این شانس مفیدی نیست ، چون با فعالیت مفید میشه بهش رسید و حتما وزارت و اینها نیاز نیست ... ممنون از حمایتت ، کسی رو انتخاب کن که فکر میکنی میتونه و مهم نیست که چه کسی باشه .
خوشحال شدم از حضورت توی ستاد انتخاباتی ، امیدوارم همراه اعضای فعالی مثل تو و خیلی های دیگه وزارت خوبی داشته باشیم .
بارتی کراوچ :
نقل قول:
1- اگر کسی به شما در فعال کردن رول کمک نکنن چه می کنین ؟
2- آیا هماهنگ کردن انجمن های دیگر با این انجمن به بهبود رول کمک می کند ؟ چگونه ؟
3- در شماره ی 3 منظورتون ، همون تاپیکی که شما در انجمن کوئیدیچ ایجاد کردید و هر هفته در مورد مسائل پیش آمده همه پرسی می کردید ؟ چیزی شبیه همین ؟
4- موافق شماره ی 4 مخصوصا بخش دوم هستیم
5- به نظرتون هفته ای یکم سخت نیست ؟ آیا ماهانه بهتر نیست ؟
1. هووم ، هر کسی که جادوگران براش اهمیت داره کمک میکنه ، اگر من وزیر بشم ، وزارت و سایت برای من نمیشه یا جزو ارثیه خانوادگیم محسوب نمیشه ، من فقط یه واسطه و یه مسئولی میشم که نقشم خیلی کم رنگ تر و بی ارزش تر از کسی که هست توی انجمن فعالیت میکنه و با رول های خوبش کمک میکنه . لازمه که بگم انتخاباتی مخصوص وزارت مده نظرم که هر ماه کسی که بهترین فعالیت رو توی وزارت داشته معرفی میشه و رنکی بهش تعلق میگیره .
2. صد در صد ! کار وزیر بهبود رول هست ، اگر قرار بود فقط وزارت فعال بشه و وزیر بچسبه به وزارت ، که اصلا نیازی به رتبه وزیر نبود ، ناظر عادی انجمن که بهتر میتونه رسیدگی کنه ... مثلا وقتی مرگخواران و محفلی ها با وزارت فعالیتشون مچ بشه ، میتونیم ایده هامون رو یکی کنیم ، افکاری که لرد داره یا سران محفل و مسئولین وزارت رو به کار بگیریم و مثلا کیفیت جنگ های این سه گروه رو بالاتر ببریم و خیلی کار های دیگه !
3. دقیقا یه همچین چیزی مد نظرم هست ، یعنی به جای اینکه اعضا برن با هم دیگه در مورد بی کیفیتی ایفای نقش بحث کنن و اون رو به سخره بگیرن ، میتونن بیان توی اون تاپیک نظر سنجی انتقاد کنن در مورد ایفای نقش و حرف هاشون رو بزنن و مطمئن باشن که بهشون رسیدگی میشه و از کنارشون گذشته نمیشه ! در اون تاپیک نظر سنجی هر کسی میتونه هر یک از اشکالات وزارت و رول رو بگه و همینطور پیشنهاداتی که برای بهتر کردن رول داره رو مطرح کنه !
5. هووم ، سختیش اهمیتی نداره ، چیزی برای من حائزه اهمیت که همه رو برای فعالیت مفید ترغیب کنه ، اگر من وقت این کار رو نداشته باشم و فکر کنم سخت هست اصلا نباید کاندید بشم ! چون وزارت یعنی مسئولیت سنگین و فشار بیشتر !
نقل قول:
خب راستش منم با این نظرش موافقم ، یعنی ممکنه که خیلی از طرفداراش که اونو تو اولویت قرار داده بودن و تو رو بعد از اون بهت می پیوندن و خیلی ها که از محفل بودن هم به آلبوس سوروس و بعضی ها هم در این مابین به بقیه . در هر صورت ممکنه که به نفع یک یا دو نفر بشه ولی همونطور که توضیح دادم هم ممکنه که تغییری ایجاد نکنه ، تغییر بخصوصی !
ممکن هست همینطور باشه !
در مورد این که ممکنه محفلی ها به آلبوس سوروس رای بدن ، یا مرگخواران و گریفیندوری ها به من رای بدن ، یا اسلیترینی ها و ... به اینیگو رای بدن ، باید بگم که اصلا اینطور نیست ! وزارت یعنی زحمت و تلاش وزیر و این هیچ ارتباطی نداره که وزیر گریفیندوریه یا محفلیه یا ... و مطمئنم نود درصد افرادی که در انتخابات شرکت میکنند ، اولویتشون توانایی کاندید هست ، نه گروه هایی که داره ! و ده درصد باقی مونده که اولویتشون مربوط به گروه ، عده ای از اعضایی هستند که عموما تازه واردن ، یا قدیمی هایی که در باغ نیستن ! و معلوم نیست چه فکری میکنن یا مثلا اگر وزیر راونکلاوی باشه خیلی به راون میرسه و اونجا رو میترکونه و برترین گروهش میکنه و این حرفها که برای من اصلا ارزشی نداره .
ممنون که به اهدافی که گفته بودم پرداختی .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اهه اهه اهه (افکت گریه) . من غذاهامو می خوام
... بارتی بدو بریم ، سه ساعته داریم اینجا می خوریم . بدو بریم که الان لرد نفلمون می کنه !