جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

74 کاربر(ها) آنلاین هستند (25 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
72 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 09:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به نیکلاس:

علاقه ای به توضیح دادن ندارم چون میدونم باز هم متوجه نمیشی! و همان طور که آلبوس عزیز گفته وقتی در مورد مساله ای اطلاع نداری بهتره حرف نزنی!

نقل قول:
اين كه ممكن نيست.اين دو گروه براي همين تشكيل شدن.قرار نيست هر كي بره تو انجمن خصوصيش براي خودش فعاليت كنه.شما هر مشكلي دارين با من مطرح كنين.

کاملا درسته! پیام شخصی هم که من برای شما فرستادم راجع به همین موضوع بود و از حرف های پرسی تعجب کردم! فقط اینجا فرقش اینه که پرسی در مرگخواران هیچ سمتی نداره و برای ما فقط حرف شما قابل قبوله ولی در اینجا هر حرفی که توسط آلبوس، سیریوس و من زده بشه مورد تایید کل اعضای محفله!
نقل قول:
با اينكه اگه پستي به سوژه لطمه اساسي زد پاك بشه موافقم.ولي كوتاهي يا بد بودن نميتونه دليل پاك شدن باشه.

و در ادامه گفتید:
نقل قول:
سر فرصت و با آرامش پست بزنن.نه كه اينجوري جنگ اعصاب پيش بياد.

دقیقا همینه! سر فرصت و با آرامش نه اینکه کسی مثل بارتی بیاد و در عرض بیست دقیقه یک پست ضعیف بدون کیفیت بزنه تا فقط نشون بده یک مرگخوار هم پست زده و پست یک مرگخوار این وسط خودنمایی کنه!
یکبار دیگه و برای آخرین بار میگم:
پست بارتی کراوچ فقط به دلیل کوتاه بودن پاک نشد! اینجور که شما میگید یعنی اینکه اگر هر پست کوتاه دیگه ای زده بشه من مخالفم و پاکش می کنم در حالی که اینطور نیست! پست بارتی به دلیل عدم داشتن کیفیت و خراب کردن سوژه و اینکه نتونسته بود در اون حجم کم پستش سوژه رو خوب پیش ببره و یک پست حتی در سطح متوسط بزنه پاک شد! و این هم به این دلیل بود که ایشون می خواستن فقط یک پست زده باشن به عنوان یک مرگخوار و وقتی پستشون رو در بیست دقیقه میفرستن، اونم پست به این ضعیفی نشون میده بر خلاف اون چیزی که شما گفتید نه سر فرصت و نه با آرامش زده شده یا هم ایشون به پست های بقیه و مهم تر از همه اخطار آلبوس اهمین ندادن که در هر صورت پستش باید پاک می شد!
حالا باز بیاید بگید آلبوس سوروس پست بارتی رو به خاطر کوتاه بودن زده پاک کرده! این حرف یعنی اینکه من نه پست رو خوندم نه اهمیتی به سوژش دادم یک خط کش گرفتم دستم از بالا سانت گرفتم دیدم کمه پاکش کردم!
نقل قول:
ميتونيم قوانينمونو تعيين كنيم.هدف جنگ و نوعش رو براي اعضاي گروهمون توضيح بديم وهر دفعه يه تاپيك هم با هماهنگي هم معين كنيم كه همه با آرامش بتونن فعاليتشونو بكنن.اينطوري فعاليت تو كل سايت پخش ميشه نه فقط تو خانه ريدل ها و محفل.

این دقیقا همون حرفیه که آلبوس دامبلدور زده:
تا فرهنگ این ماموریت ها و هدفشون مشخص نشه بهتره چنین چیزی نداشته باشیم..این فرهنگ نه تو مرگخواران هست و نه تو محفلی ها!

بهتره سران محفل با خود شما در یک کنف گفت و گویی داشته باشن تا در مورد این موضوع بحث کنیم! چون تعطیل کردن جنگ بین محفل و مرگخواران به خاطر بچه بازی یک عده خیلی حیفه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/3 9:54:49
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 03:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر گفته در اون مورد بحث نكنيم.كاريش نميشه كرد.درباره يه چيز ديگه بحث ميكنيم.

اينو به آلبوس دامبلدور گفته بودم ولي چون مطمئنم بعدا مجبور ميشم براي تك تكتون توضيح بدم يه بارم اينجا ميگم.

نقل قول:
از این به بعد من با انجام هر گونه ماموریتی که محفل و مرگخواران با هم مبارزه داشته باشن،مخالفم!تا فرهنگ این ماموریت ها و هدفشون مشخص نشه بهتره چنین چیزی نداشته باشیم

اين كه ممكن نيست.اين دو گروه براي همين تشكيل شدن.قرار نيست هر كي بره تو انجمن خصوصيش براي خودش فعاليت كنه.شما هر مشكلي دارين با من مطرح كنين.

براي جنگها ميتونيم قانون بذاريم.خيلي راحت.هر كدوم از گروهها مواردي رو كه باهاش مشكل دارن مطرح كنن و بصورت قانون اجرا بشه.هر پست غير قانوني هم ميتونه پاك بشه.ولي ديگه اين پاك شدن نميتونه شامل پستهاي ضعيف باشه.با اينكه اگه پستي به سوژه لطمه اساسي زد پاك بشه موافقم.ولي كوتاهي يا بد بودن نميتونه دليل پاك شدن باشه.اگه اينطور باشه كه مجبور ميشيم به قول آلبوس سوروس فقط سوپر استار ها رو تو گروه قبول كنيم و جايي براي پيشرفت تازه واردا نميمونه.

من اين نوع ماموريت رو انتخاب كردم كه بچه ها(هر دو گروه )راحت باشن.سر فرصت و با آرامش پست بزنن.نه كه اينجوري جنگ اعصاب پيش بياد.

ميتونيم قوانينمونو تعيين كنيم.هدف جنگ و نوعش رو براي اعضاي گروهمون توضيح بديم وهر دفعه يه تاپيك هم با هماهنگي هم معين كنيم كه همه با آرامش بتونن فعاليتشونو بكنن.اينطوري فعاليت تو كل سايت پخش ميشه نه فقط تو خانه ريدل ها و محفل.

همتونو به آرامش دعوت ميكنم.روحيه ولدمورتيمو كشتين.كم كم دارم تبديل به مرلين ميشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1387 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
1-اول یه موردی در مورد پست من گفته شد..شما شناسه عادی داری و هر جور دلت بخواد پست میزنی..مسوولیت هم نداری و هر کاری دلت بخواد انجام میدی..توانایی درک این رو نداری که شخص دامبلدور و مسوول انجمنی که توش ماموریته،وظیفه دارن سوژه ها رو درست کنن تا ادامه اونا فعالیت درست بشه..پس مقایسه تغییر سوژه توسط من،با این کار توسط باب،بارتی،هوگو و خود شما فرق میکنه.پس بهتره در مورد مساله ای که اطلاع نداری حرف نزنی چون باعث میشه ارزش حرفاتو بیاره پایین!

در ضمن،در مورد ماموریت ها و نظارت محفل روی اونها هیچکس جز یکی از مرگخواران نمونه یا خود لرد ولدمورت حق نظر دادن ندارن..چون نه توانایی این کارو دارن و نه از سایت به درستی مطلع هستن.فقط باعث تشنج و درگیری میشه!

میخوای ادامه بدی،با هر کیم دوست داری بحث کنی،جناب استاد رول نویسی و وکیل مدافع عزیز بفرمایید تاپیک نحوه برخورد.جاش اینجا نیست!خیلیم ناراضی هستی میتونی بری از ما سه تا پیش مدیران شکایت کنی،چون حرف نا حق هیچ جا ارجع قرار نمیگیره!

-----------------------
در مورد مسائل و دعواهای دیگه..به نظرم بد نیس که از اعضای خوب سایت نظر بگیریم در مورد کارهای نظارتی،ولی بهتره این کارم بهتر از اینا انجام بشه.

در ضمن با توجه به این اتفاقاتی که افتاد و بچه بازی یه عده(!!!)از این به بعد من با انجام هر گونه ماموریتی که محفل و مرگخواران با هم مبارزه داشته باشن،مخالفم!تا فرهنگ این ماموریت ها و هدفشون مشخص نشه بهتره چنین چیزی نداشته باشیم..این فرهنگ نه تو مرگخواران هست و نه تو محفلی ها!

ممنون و موفق باشید.(پست دیگه ای در این مورد ببینم،حتی از مدیران سایت و وبمستر و ... پاک میکنم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 تیر 1387 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اصولاً من مشتاق بحث و کشش نیستم و از چیزی که در اینگونه فرومها خیلی بدم میاد الآن باید استفاده کنم و آن هم نقل قوله.

چون فکر میکنم درک و اطلاعات من رو مصداق قرار دادی:

نقل قول:
آلبوس دامبلدور نوشته: ...
اخطار بسيار جدي:محفلي ها و به خصوص مرگخواران عزيز(مخصوصا باب آگدن و بارتي)،لطفا سوژه رو خراب نكنيد تا حريف مقابلتون نتونه خوب ادامه بده.اين فقط ضعف شما رو نشون ميده و از دو گروه انتظار ميره فقط قدرت رولشون رو نشون بدن نه اينكه تو داستان مجازي برنده باشن!

نکته اول: بخصوص مرگخوران در این تذکر:
اولین نفری که سوژه رو خراب کرد هوگو ویزلی از محفلیها بود (تاثیر معجون رو برای نوشتن خودش تغییر داد)
ما به این نمیگیم تغییر و خراب کردن سوژه.
دومین نفری که بدون دقت پست زد خود آلبوس بود ، در پست بارتی (پست دوم) شخصیت سیریوس از روی عصبانیت به طرف وزارت برمیگرده ، ولی در پست آلبوس این مسئله محو میشه.
فکر کنم به این هم نباید بگیم تغییر در گفتار داستان.
سومین نفر رو از مثال خودت بیان میکنم پست جیمز هری پاتر ، خیلی واضح در آن میتونی ببینی که نه داستان پیش رفته و نه طنزی و ...

نکته دوم:سوژه رو خراب نکنید.
قرار بر این بوده که سوژه خراب نشه و اصلاً تذکری دال بر کیفیت پست زده نشه.
در صحبت من به این موضوع اشاره شده بود.

نکته سوم: در داستان مجازی برنده باشن!
این نوشته یعنی موضع گیری بر اینکه دوستان علاقه مند داستان رو آنطور که میخوان و در ذهنشون هست پیش نبرن.

نقل قول:
آلبوس سوروس نوشته:...
ایشون فقط پست زده بودن که نشون بدن یک مرگخوار هم پست زده و اصلا هیچ کاری به سوژه و داستان نداشتن!

فکر میکنم موردی نباشه که مرگخوارا بخوان اعلام کنن که پستی زدن ، ولی اگر چنین موردی هم صورت بگیره اشکالی در آن نیست.
یک مرگخوار (حتی اگر در رول نویسی ضعیف باشه) حق داره در جهت گروهش پست بزنه.

نقل قول:
مورد جالب تر اینه که وقتی ایشون رزرو کردن یک ساعت برای زدن پست وقت داشتن ولی بعد از بیست دقیقه پستشون رو فرستادن

فکر نمی‌کنم اگر فردی رولی رو میتونه در 20 دقیقه تموم کنه بیاد و یک ساعت بعد آن رو در تاپی بزنه ... فکر میکنی لازمه؟

نقل قول:
آلبوس سوروس نوشته: ...
در ضمن من کاری به پست های قبلی ندارم که شما میگید نصف پست محفلی ها هم باید پاک می شد!

اشاره من در پستم اصلاً این تاپیک نبود و ارزیابی کیفیتی بود که در حال شکل گیری بود.

نقل قول:
باز هم میگم! دلیل اصلی پاک کردن پست بارتی فقط کوتاه بودن نبود! پست کوتاه اگر کیفیت داشته باشه با ارزشه ولی اگر یک نفر می بینه این توانایی رو نداره که یک پست کوتاه با کیفیت حتی در سطح متوسط هم بزنه و سوژه رو خوب پیش ببره نباید پست بزنه اونم وقتی که اخطار داده شده!

در بالا همون طور که اشاره کردم هیچ چیزی در مورد کیفیت سوژه گفته نشده ، اخطار در مورد خراب کردن سوژه است.
حالا یک فرد دوست داره اصلاً سوژه رو پیش نبره ، ممکنه یا سوژه سنگین بوده باشه که احتیاج به تفصیل داره و یا رند کار اینگونه پیش بره که سوژه بسط داده بشه. این خراب کردن سوزه به شمار نمیاد.
و اخطاری در رابطه با کیفیت زده نشده و نباید هم زده بشه.

نقل قول:
من اون پست بارتی رو برمیگردونم و ادامه پست آلبوس توسط من و بارتی رو با هم مقایسه کنید و تفاوت ها رو ببینید! کدومش سوژه رو بهتر جلو برده؟ کدومش خواننده رو بیشتر جذب می کنه و به بقیه انگیزه بیشتری میده که پست رو ادامه بدن؟ کدوم پست در سطح پست هایی هست که در این جنگ ها باید زده بشه؟!

پست بارتی رو اگر برگردونی ممکنه به تاپیک لطمه بخوره ،حرف سر این نیست.
اینجا دوئل داره صورت میگیره؟ شما خودت رو با کسی میسنجی؟ یا چون رول نویس خوبی هستی فکر میکنی بایستی فردی رو در هر حد و اندازه ای مورد شماتت قرار بدی؟

تاپیک رول نویسی برای همه اعضای ایفای نقش است. دوستانی از اعضا هستند که عضو هیچ گروهی نیستند و همین که وارد تالاری میشوند در تاپیکی رولی رو میزنن. این باعث نمیشه آن فرد رو مورد خطاب قرار بدیم که تو رول نویسی بلد نیستی و پستش رو پاک کنیم.
این قضیه رو ارجاع میدم به دو گروه، در محفل در مرگخواران افراد بیشماری هستند که رول نویس خوبی نیستن ، مثلاً من نوعی ، ولی قرار نیست آنها رو حذف کنیم.

حالا برسیم به پست خودم:
نقل قول:
نیکلاس فلامل نوشته:...
پست مرگخواری موردی داشته باشه باید به آن تذکر داده بشه نه اینکه برای راحتی خودمان و چیزی که در ذهنمان داریم بیایم ان رو به بهانه کم بودن پاک کنیم.

اولاً من دوست ندارم وقتی روی موضوعی تاکید نکردم و آن رو بزرگ نکردم کس دیگه‌ای اینکار رو بکنه. در صحبتهای خودت به آن قسمت اشاره میکردی.
ثانیاً تکرار میکنم(قسمت بُلد شده توسط خودت):
"اگر پست مرگخواری موردی داشته باشه باید به آن تذکر داد"

1. خطاب من فرد نبوده ، چون فرد رو با آن(کاربرد شیء) خطاب نمیکنن.
2. خطاب من به پست بوده ، اونم نه تزکر در مورد خراب کردن سوژه که آلبوس داده ، بلکه در زیر پست آن مطلب رو اشاره کنن.
3.تذکرداده بشه به پست:
یعنی اینکه این پست با اشاره شدن به اینکه بی کیفیت است ارجاع داده بشه به اشکالات آن و طریقه صحیح رول نویسی.
4.برای راحتی خودمان:
این مسئله هیچ اشاره ای به رول زدن شما نداره ، بلکه دقیقاً سخن من در رابطه با نقد است که محفلی ها به جای اینکه پستهای خودشون و دیگران رو نقد کنن به پاک کردن و تذکر به اسم قناعت میکنن.
(در بسیاری موراد شاهد نقد رول توسط فردی از مرگخواران برای محفلی ها هستیم!)
5.چیزی که در ذهنمان داریم :
این مورد به پست شما ارجاع داده میشه ، وقتی پستی که توسط بارتی زده تقریباً همزمان با پست شما حذف میشه ، این شبهه برانگیز نیست؟
اشاره میکنم به صحبت خودتون:
پست بارتی 20 دقیقه زمان برده است ، شما زمان بیشتری رو در ذهن دارین برای پست زدن یک فرد.
در این شبهه نیست؟!!!

نکاتی که در آخر به ذهنم میرسه اشاره کنم:
1. چیزی که از طرف شما جنگ تلقی میشه قرار نیست از طرف دیگران هم اینگونه باشه.
2. افزودن شخصیتهای متعدد که در پیشبرد داستان آنگونه که باید کمک نمیکنند نه تنها درست نیست بلکه یکی از عوامل خراب کردن سوژه است.

در آخر :
لطف کن وقتی اطلاعات و درک شخصی رو مورد خطاب قرار میدی ،اطلاعات خودت و دقت خودت بیشتر باشه تا سخنت در فرد اثر کنه.
پست قبلی من اگر کمی با دقت خوانده می‌شد احتیاجی به شرح و توضیح نداشت.

سیریش:
از جوابت ممنون .
پرسی رو فکر نمیکنم موردی که گفتی در سخنانش بوده باشه ، تذکرش در مورد کمی وقت بیشتر برای اعضایی است که تشنه یادگیری هستند.
که فکر می‌کنم از چهارشنبه بتونی بهشون کمک کنی :دی

متشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: یکشنبه 2 تیر 1387 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
فکر نمی‌کنم تذکر دادن اینگونه باشه که محفلی رفتار کردن در تاپیک اگر پست مرگخواری موردی داشته باشه باید به آن تذکر داده بشه نه اینکه برای راحتی خودمان و چیزی که در ذهنمان داریم بیایم ان رو به بهانه کم بودن پاک کنیم.

اطلاعاتت ضعیفه نیکلاس عزیز! اخطار داده شد! قبل از همون پست بارتی در این پست که توسط آلبوس دامبلدور زده شد اخطار داده شد و تاکید هم روی هم بارتی و باب بود! ما اخطار که میدیم خودمون رو مسخره که نمی کنیم! اگر به اخطار توجه نشه طبق همون چیزی که گفتیم عمل می کنیم! جالبه که بارتی همون پست اخطار آلبوس رو ادامه داده! کل پست ایشون رو اگه بخوایم خلاصه کنیم یک خط بیشتر نمیشه:
«محفلی ها وارد کتابخانه شدند و مرگخواران نیز به دنبال آنها رفتند!»
بدون هیچ نکته خاصی! هیچ طنزی! هیچ کیفیتی! هیچ سوژه ای!

ایشون فقط پست زده بودن که نشون بدن یک مرگخوار هم پست زده و اصلا هیچ کاری به سوژه و داستان نداشتن! و مورد جالب تر اینه که وقتی ایشون رزرو کردن یک ساعت برای زدن پست وقت داشتن ولی بعد از بیست دقیقه پستشون رو فرستادن درحالی که میتونستن بیشتر روی پستشون وقت بزارن! این جز تایید حرف بالای من چه چیزی رو نشون میده؟!

در ضمن من کاری به پست های قبلی ندارم که شما میگید نصف پست محفلی ها هم باید پاک می شد! من فقط پست هایی که بعد از اخطار آلبوس زده شدن رو بررسی کردم و می کنم و در صورت ضعیف بودن پاک کردم و خواهم کرد!

باز هم میگم! دلیل اصلی پاک کردن پست بارتی فقط کوتاه بودن نبود! پست کوتاه اگر کیفیت داشته باشه با ارزشه ولی اگر یک نفر می بینه این توانایی رو نداره که یک پست کوتاه با کیفیت حتی در سطح متوسط هم بزنه و سوژه رو خوب پیش ببره نباید پست بزنه اونم وقتی که اخطار داده شده!

خیلی مسخرست که بخوایم فکر کنیم من پست بارتی رو به خاطر راحتی خودم و چیزی که در ذهنم دارم پاک کردم! اگر خواستید من اون پست بارتی رو برمیگردونم و ادامه پست آلبوس توسط من و بارتی رو با هم مقایسه کنید و تفاوت ها رو ببینید! کدومش سوژه رو بهتر جلو برده؟ کدومش خواننده رو بیشتر جذب می کنه و به بقیه انگیزه بیشتری میده که پست رو ادامه بدن؟ کدوم پست در سطح پست هایی هست که در این جنگ ها باید زده بشه؟!

واقعا نمیدونم کجای این موضوع درکش سخته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 تیر 1387 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نیکلاس:

پستی که من الان زدم، خطاب به شخص پرسی ویزلی هستش و اصلا در شان شما و امثال شما نیست این پست. به خودت نگیر.
من به ایشون اخطار دادم و ایشون عمل نکردن منم مجبورم روش خودمو پیش بگیرم برا جلوگیری از توهین‌های مکرر.
مسئله دقیقا همین "چگونه بیان کردن" این حرفاست، نفس حرفا مشکل خاصی نداره. انتقاد هم هیچ مشکلی نداره. ولی تهدید و تیکه انداختن های بی‌جا اصلا قابل قبول نیست.

پستای محفلی‌ها و مرگخوارا خیلیاشون مشکل داره و من قبلنا زورم رو برای اصلاح کردنشون زدم. انرژیم تخلیه شده. اگر هم الان ناظر محفلم صرفا به خاطر اینه که کمک فکری می‌کنم. توی عمل زیاد دست نمی‌برم.

هرگونه انتقادی که مثل پست شما نوشته بشه کاملا پذیرفته است و روش فکر می‌شه مطمئن باش.

ولی شما پست خودت رو مقایسه کن با پست‌های همقطارت. تفاوت‌ها مشخصه.

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: یکشنبه 2 تیر 1387 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس(آنقدر ننوشته بودم یادم رفته بود).

این گزینه‌هایی که گفتی در مورد خود محفلی‌ها هم صدق میکنه.
فکر نمی‌کنم تذکر دادن اینگونه باشه که محفلی رفتار کردن در تاپیک اگر پست مرگخواری موردی داشته باشه باید به آن تذکر داده بشه نه اینکه برای راحتی خودمان و چیزی که در ذهنمان داریم بیایم ان رو به بهانه کم بودن پاک کنیم.
پرسی درست گفت ولی بد گفت ، اگر قرار بر این هست که پست مرگخواری برای از بین بردن سوژه پاک و بد نوشتن، بشه بیش از نصف پستهای محفلیا باید پاک بشه.(این گفته اصلاً انتقادی نبود).

البته این حرفای من بود ، قطعاً با شناختی که دارم خود پرسی میاد و حرفاشو میزنه.
این پستم در راستای گزینه‌ی سومت عمل کن. و قطعاً پست خودت رو.

متشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1387 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.مثل این که پست من دیده نشده.من پرسیدم که موضوع خانه ی شماره دوازده گریمالد خیلی رفته جلو و من نمی تونم سوژه رو بفهمم که پست بزنم.خواهش کرده بودم که یک خلاصه ی کوتاه از سوژه بزارید تا تازه واردینی مثل من هم بتونن کاری بکنن در اون تاپیک!ممنون میشم اگر ایندفعه بخونید پستم رو!

بله...پست قبلیتون رو ندیدم! این پرسی حواس نمیزاره برای آدم!
خلاصه سوژه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/1 22:06:30
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1387 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
بارتی عزیز!

مساله خوش اومدن یا نیامدن من که نیست. مهم سوژه و نفر بعدیه که می خواد پست شما رو ادامه بده! پست شما حتما اونقدر ضعیف بوده که پاک شده. باز هم میگم! اگر نمی تونی توی پست کوتاه سوژه رو خوب پیش ببری و کیفیت پستت خوب باشه مجبور نیستی پست کوتاه بزنی! میتونی حجم پستت رو بیشتر کنی تا کامل تر و بهتر بشه!
نقل قول:
در هر صورت سعی کنین شما هم احترام خودتونو در پستاتون نگه دارید ، مخصوصا پستای غیر رول ! (اگر لازمه این پستم پاک کنید)

هر پستی من بی احترامی کردم لینک بدید به اشتباهم پی ببرم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/4 21:33:52
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/4 22:10:24
ارسال شده در: شنبه 1 تیر 1387 02:07
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس جان ، پست من سوژه رو پیش برده بود و دقیقا سوژه رو به خود کتابخونه برده بود ... حالا یکم اینور تر ، یا یکم اونور تر .
شما از هر پستی که خوشت نیومد که نمی تونی بگذری و پاکش کنی .

قبول دارم پستم خوب نبود ، ولی سوژه رو شهید نکردم یا هر چیز دیگه ای ، بعدم ... فرض کنیم من شهید کردم سوژه رو به قول شما ، از کجا می دونستم منظور آلبوس از پیشبرد سوژه چیه ؟ یا سوزه باید تموم شه بالاخره یا اینکه کش داده بشه ...

در هر صورت سعی کنین شما هم احترام خودتونو در پستاتون نگه دارید ، مخصوصا پستای غیر رول ! (اگر لازمه این پستم پاک کنید)

ممنون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.