نقل قول:
این دقیقا همون حرفیه که آلبوس دامبلدور زده:
تا فرهنگ این ماموریت ها و هدفشون مشخص نشه بهتره چنین چیزی نداشته باشیم..این فرهنگ نه تو مرگخواران هست و نه تو محفلی ها!
نقل قول:
در ضمن من کاری به پست های قبلی ندارم که شما میگید نصف پست محفلی ها هم باید پاک می شد! من فقط پست هایی که بعد از اخطار آلبوس زده شدن رو بررسی کردم و می کنم و در صورت ضعیف بودن پاک کردم و خواهم کرد!
نقل قول:
مورد جالب تر اینه که وقتی ایشون رزرو کردن یک ساعت برای زدن پست وقت داشتن ولی بعد از بیست دقیقه پستشون رو فرستادن درحالی که میتونستن بیشتر روی پستشون وقت بزارن! این جز تایید حرف بالای من چه چیزی رو نشون میده؟!
نقل قول:
پست بارتی کراوچ فقط به دلیل کوتاه بودن پاک نشد! اینجور که شما میگید یعنی اینکه اگر هر پست کوتاه دیگه ای زده بشه من مخالفم و پاکش می کنم در حالی که اینطور نیست!
--------------------------------------------------
این چهار جمله مخصوصا نقل قول شدن چون دارای چند مفهوم غلط هست که انگار نویسنده محترم بدون توجه به پیامد ها و مسائل دیگه همینجوری چند مفهوم رو در پستها تکرار میکنه.
در مورد نقل قول اول:
جنگ های بین محفلیا و مرگخواران از سال هشتاد و سه بوده و ما الان در سال هشتاد و هفت هستیم. اگر شما فکر میکنید توی این مدت این جنگ ها هیچ اصولی نداشته و کسی عقلش نرسیده که سر و سامونی به وضع جنگ ها بده باید به اطلاعتون برسونم که شدیدا در اشتباهید.
برنامه ریزی همیشه بوده و هست ... اما همیشه از یک چیز نمیشه نتیجه مطلوب رو گرفت. بعضی چیزهام مثل این جنگ ها جزو این مسائل هستن که باید باهاش کنار بیایم و انقدر جو سازی لازم نیست که فرهنگی وجود نداره چون صددرصد فرهنگ وجود داره و با نگاه به جنگ های گذشته میبینید که جنگ های با کیفیت هم وجود داره. حالا یکبار چنین مشکلی پیش اومده دلیل نمیشه که زمینو زمان رو زیر سوال ببرید ...
نهایتا ما مرگخوارا این فرهنگ رو در خودمون میبینیم و این موضوع رو ناشی از اشتباهات جزئی میدونیم و مانعی نمیبینیم که فعالیت هامونو متوقف کنیم. حالا اگر شما این فرهنگ رو در خودتون نمیبینید لازم نیست جمع ببندید و خودتونو با دیگران شریک کنید. شما مختارید خودتونو محصور در انجمن خصوصیتون کنید ما هم به ماموریت های خودمون ادامه میدیم. یادتون باشه براتون دعوتنامه نفرستادیم که بیاین پست بزنید. پس اساسا برنامه ریزی ای نبوده که حالا چنین ادعایی دارید.
رول نویسی از اسمش معلومه یعنی ایفای نقش. قراره در رول نویسی یک فضای خوب به وجود بیاد که دیگران برای تفریح پست بزنن. حالا مسلمه که همیشه هم پست ها ایده آل از آب در نمیان و در کارنامه هر کسی چنین پستهایی دیده میشه. حالا این همه مدت محفلی ها یک جنگ درست حسابی نکردن و همیشه پستهاشون ضعیف بوده ... حالا یکبار شما یک ماموریت ضعیف از ما دیدید این همه جو سازی و تظاهر به وظیفه شناسی و ... لازم نیست.
------------------------------
در مورد نقل قول دومتونم بگم شما خیلی اشتباه میکنید که کاری به پستهای قبلی ندارید و اگر نمیدونید حالا بدونید که وظیفه یک ناظر نظارت کامل بر انجمنش و خواندن همه پست ها هست و این موضوع به دفعات اعلام و تاکید شده. حالا اگر شما کاری به پست های قبلی ندارید این تنها ضعف نظارت خودتونو میرسونه.
چرا کار ندارید؟ مگه شما ناظر پست های قبلی نیستید؟ مگه شما منتظرید ببینید آلبوس کی تذکر میده تا شما از اون موقع به بعد کنترل کنید؟ چرا از همون اول درست کنترل نکردید تا این مشکل پیش نیاد؟
وقتی داستانی به ارزشی بازی کشیده بشه تا آخرش همینه ... همونجور که اولین آجر رو کج بذارید ساختمونتون تا آخر کج ساخته میشه ... دیگه شما نمیتونید که بیاید از وسط ساختمون بگید از اینجا به بعد باید صاف بشه. اما شما خیلی راحت از پست های قبلی میپرید و میگید چون از این به بعد اخطار بوده و با این همین دلیل (!) خودتونو از پاسخ دادن نجات میدید. در صورتی که پست های بعدی هم ادامه پست های قبلی هستن. پس مسئول خراب شدن سوژه تاپیک مقداریشم تقصیر شماست که از همون اول برخورد نکردید و حالا دارید نتیجش رو میبینید.
همونجور که یک وقتی یک گله رم میکنه ... یک چوپان نمیتونه بره اون وسط جلوی یک بوفالو رو بگیره بگه:آقا ببخشید. شما حق ندارید بدوید چرا که مثل اعلامیه میچسبه به زمین. (البته ربطی نداشت. دیدم مثال قشنگیه

)
------------------------------
نقل قول سومتون یکی از مفاهیم صددرصد غلط در رول نویسی هست که دارید روش تاکید میکنید. وقتی قانون رزرو رو گذاشتن اول رو نیم ساعت بود .. چون نمیخواستند جریان کار یک تاپیک متوقف بشه و درستشم همین بود چون برای زدن یک پست استاندارد نیم ساعت کافی هست اما بنا بردلایلی این مدت رو به یک ساعت افزایش دادن چون همه نمیتونستن به این سرعت پستشونو بفرستن.
میخوام بگم زمان رزرو به مدت یک ساعت دیگه سقف ، حداکثر و ماکزیمم هست. وگرنه اگر کسی بتونه زودتر هم پستشو ارسال کنه هیچ اشکالی نداره.
منتها شما دوباره مثل نقل قولی که در ادامه خواهم گفت یک مسئله ای رو به اشتباه میگید و بعد یک نتیجه دیگه ازش میگیرید وگرنه زود ارسال کردن پست هیچ اشکالی نداره که هیچ خیلی هم خوبه.
-------------------------------
در مورد نقل قول چهارمتم دوست عزیز جای این همه توجیه چرا نمیری اون پستو ویرایش کنی و جملتو اصلاح کنی تا بقیه دچار این اشتباه نشن؟ در ادبیات فارسی معنی جمله شما کاملا مشخصه و احتیاجی به تفسیر نداره. شما یکبار به صورت جداگانه گفتید چرا پستت کوتاست یکبارم به کیفیتش اشاره کردید. حالا هم برای اینکه اشتباه پیش نیاد برید جملتونو اصلاح کنید.