صدایی بس خفن و وحشتناک دورین را میلرزونه. بینندگان محترم که پشت تی ویشون مشغول دیدن این تصاویر بسیار ارزشی و زد آسلامی هستند صدای غرش گلگوماتانه ای(همون بلند و وحشتناک و...)رو میشنوند و همچون افرادی که کله مقدس لرد کبیر رو دیده باشن پشت مبلهاشون پریده و شروع به جیغ و ویغ کردن میکنن.
خبرنگاری از هیج و هوا بر روی زمین ظاهر شده و جلوی دوربین فرو میاد.
- جادوگران عزیز و ارجمند ما در حال حاضر در شهر ماگولی لندن هستیم. لحظاتی پیش صدای هول ناکی در اینجا شنیده شده و باعث ترس و وحشت ملت ماگل گردیده.منابع بسیار مشکوکیوسی به ما خبر دادن که دست دراگن و اژدها و از این جور موجودات در کار میباشد.
چندصد مایل آن طرف تر،در خانه ای بس کج کوله،فردی با شنیدن کلمات"آژدها و از این جور چیزها" همچون کانگورو از جای خود پریده
و کله خود را همچون کنه به تی وی چسباند.تدی همون طور که به تلویزیون خیره شده بود دستش رو تو جیبش کرد و موبایلشو دراورد.شاره دامبول رو بسرعت نور گرفت و گوشی رو کرد تو گوشش:
بوووق..بوووق..بوووق
فحش"بوق تو گورت" رو به موبایل داد و دوباره برای گرفتن شماره دامبول زور زد:
مشترک مورد نظر در کلاس خصوصی میباشد.لطفا بیشتر زور بزنید.
تدی زور بیشتری زد و دوباره شماره رو گفت:
مشترک مورد نظر در کلاس خصوصی میباشد و فقط به کارهای مهم جواب میدهد.اگر کارتان مهم میباشد دکمه "1"را فشار دهید.اگر کارتان مهم نمیباشد دکمه دو را فشار دهید.
تدی دکمه یک رو فشار داد و منتظر جواب موند:
پاسخ شما دریافت نشد.لطفا دوباره فشار دهید.
تدی دکمه یک رو دوباره فشار داد و منتظر جواب شد:
.دکمه یک رو دوبار فشار دادید یا دکمه یک رو دوباره فشار دادید؟(یک و یک باهم میشن دو.)منظور شما از دوبار فشار دادن دکمه"یک"دو بود(1+1=2)یا همون یک بود؟برای گزینه اول دکمه یک را فشار داده و برای گزینه دوم دکمه دورا فشار دهید.
تدی دکمه دو رو فشار داد و گوشش رو به گوشی چسبوند:
دکمه(!!) شما دریافت شد.بعد از شنیدن صداهای فرا آسلامی پیغام خود را رها نمایید.
تدی منتظر شنیدن صداهای فرا آسلامی شد و بعد از اون پیغامش رو گفت:
دامبولی دامبولی،ماگلها در خطرن.من باید برم کمکشون کنم.دامبولی من رفتم کمکشون کنم.سریع تر نیرو بفرست.
تدی همچون برق و باد و بابا برقی(قدیما یک برنامه ای به این اسم بود که شعارشم این بود:هرگز نشه فراموش لامپ اضافه خاموش
)بر روی چوب جادوش پرید و بسوی محله ماگولی راه افتاد.بعد از چندین دقیقه روی جارو بودن،تدی بالاخره به محله ماگول نشنین رسید.از روی جاروش پاشد و جاروشو قفل و زنجیر کرد.
با دهان باز به موجود گراپ آسا(غول آسا)خیره شده و از چوبش رو از جیبش بیرون کشید.
- اکسیو نجینی...استیپوفای نجینی
بعد از ظاهر کردن نجینی و بیهوش کردن وی،نجینی بیچاره رو برداشت و بسوی اژدها راه افتاد:
پیشی پیشی اژدها(تریپ فرند شیپی انسان و حیوان).ببین عمو تدی چی برات آورده.بیا عزیزم بیا.
تدی که گویا رگ خواب اژدها رو پیدا کرده بود،مار بیچاره رو بهش داد و اژدهارو رام کرد.ملت ماگولی هم بعد از اون به خوبی و خوشی،درکنار نوشیدنی ها و شربتهای خودشون زندگی کردن.
نتیجه اول:اژدها خطرناکه
نتیجه دوم:دامبل موبایل داره و موبایلش هم پیغام گیر
نتیجه سوم:محفلی ها همیشه لرد رو اذیت میکنن.حتی اگر وی در داستانی هم حضور نداشته باشه لرد رو اذیت میکنن.(در این داستان نجینی رو دادن به اون یا رو)برای همین کریشو محفل.کریشو دامبول.
نتیجه چهارم:بهتره برای فارسی نویسی از اپرا استفاده نشه و از همون اکسپلورر یا فایرفاکس استفاده بشه.
در بعضی موارد،جانوران وقتی به شما جفت پا میزنن که احساس کنن شما از پدیدهای سیفید میفیدخوشتون میاد و کلا میخوایید با جانوران سیفید میفید ارتباط برقرار کنید.گسپندان در این موارد خیلی جفتپا زیاد میزننبه دهان مبارکتان.چ
مثال:زمانی که دامبول به گویپندی نزدیک شده و جفتپایی در دهانش تحویل گرفت.
در سایر موارد،جک( همانا جک ادوارد را نمیگویم) و جانوران زمانی جفت پا در دهان شما میروند که شما آنان را اذیت کنید یا ناسزا بهشان بگویید.نمونش همون کاریه که زیدان با اون ایتالیاییه کرد توی جام جهانی.تنها فرقش اینه که زیدان کله زد بجای جفت پا.تازه تو دهان هم نمود و در سینه بود

در موارد دیگر هم جانوان اگر بفهمند که شما میخوایید جانشان را بگیرید یا بزبان دیگر آوادا بکنیدشان،با جفت پا در دهانتان فرود میایند
درست مثل وقتی که لرد ولدمورت(سایشون مستدام) میخواست ققنوس دامبولو بکشه ولی بجاش دهنش خون اومد(یارو جفت پا زد تو دهن لرد کبیر).
در بعضی( اون"بعضی"که اول گفتم نه.یکی دیگه) از وقتها هم جانور خودش مشکل داره و دوس داره جفت پا بیاد تو دهن شماوحالا شما چه دامبل باشید، چه ولدمورت باشی یا چه ایتالیایی فرقی نداره.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)
اجرا ميكنه. اما ...

بعدا بیا واسم توضیح بده
یه کلاس خصوصی لازم داری تو هم
خب..اول چه درسی داریم؟

اینجا نوشته موجودات بی خطر، جناح غربی. موجودات نیمه خطرناک، شمال. موجودات خطرناک...