در باره ي اين ارتش سفيد بايد بگم كه اين حق كپي رايتش با آ.د هستش

اصل مطلب اينكه گريمالد بايد جايي باشه براي اعضاي قديمي محفل و اعضاي تازه وارد بايد به گونه ي ديگه سازماندهي بشن و خيلي خوبه كه تا مدتي كه به سطح قابل قبول نرسيدن محفلي مطلق نباشن دليل اين مساله رو هم فكر كنم با چشم خودتون توي اين يكي دو سال شاهد بوديد..
در نتيجه من فكر مي كنم ورود اعضاي تازه وارد با سطح پايين رو به محفل با ورود يه عضو قديمي سايت جدا كنيد..
در كل بي تجربه ها و با تجربه ها رو جدا كنيد و سازماندهي و برنامه هاي جدا براشون داشته باشيد..
يعني اينكه تازه واردها رو به عنوان مثال زير نام ارتش سفيد جمع كنيد و بهشون يه آرم بديد(چون كه به نظر من خوب نيست كه توي ليست گروهاشون از همون اول نوشته بشه مفل ققنوس و به گريمالد دسترسي پيدا كنن)
بعد از اين آموزشها و ماموريتهاي جداگانه اي براشون در نظر بگيريد اون طرف قضيه هم براي اعضاي محفل فكر كنم چيز جديدي نداشته باشيم و روال عادي باشه.. يه نكته هم اينكه سطح پست فرد متقاضي مورد ارزيابي قرار بگيره شايد يه نفر از همون اول قدرت رول قوي اي داشت و لازم نبود ديگه بين ارتش سفيد وقتش هدر بره..
در مورد نحوه ي عضويت به نظر من بايد هم در سبك جدي هم در طنز و هم به روش تك پستي و هم به روش سوژه هاي ادامه دار بررسي بشن..
الان فكر نكن چهارتا بايد پست بزنن.. يه پست تكي طنز بنويسن و يه پست ادامه دار جدي.. ماشالا تاپيك هم تا دلتون بخواد وجود داره..
فعلا همينا..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج