جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 30 آذر 1387 10:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به معتاد:

مرشي!

به پرسي:

در مورد بيناموسي نويسي:

آدم نبايد چون عده ي كثيري از افراد، با يه چيز نادرست موافقن، با اونا موافق بشه. بايد تمام تلاششو براي رفع اين نقص به كار ببره.

بيخيال اين بحث.

در مورد ارزشي بودن خودم و خودت:

باووو اصولا همه ارزشين، ولي خب منو كه نميخواستن خفه كنن!!! هين؟

به اينيگو:

واقعا متاسفانه كه تولدت 22 دي هست!

در مورد وزارت، راضي ميشي كلا بگيم تا اسمتو ديديم، رد صلاحيت شدي؟؟

باز من متاسف شدم كه با تو تفاهم دارم!

آفرين، به جاي اينكه هي توي چت باكسو اشغال كني، برو پست بزن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 29 آذر 1387 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
های

آفرین آنیتا. دفتر خاطرات جادوگرانت رو بیار با تف هزار آفرین خویش آراسته اش نمایم. . متاسفانه 22 دی تولد منم هست.

در مورد سوال 29 و جوابی که براش ارائه دادی:

باید بگم حقیقتا از دیدگاه شما مدیرانی که هر روز منوی مبارک مدیریت خودتون رو آب می کشید و غسل میدین،() این مورد دریافت میشه که شما تقاضای ثبت نام منو برای وزارت جدی گرفتین. اما چرا این اتفاق افتاد؟! . من که هیچ برنامه ای نداشتم و ذکر کردم که هدف از ثبت نام، دور هم بودن و وزارت اهمیتی نداره.(2 نفر توی مسنجر گفتن فعلا ثبت نام کن چون کسی ثبت نام نکرده هنوز و این طور حرفا)

من احتمال میدم چشم مدیران فقط دنبال شکلکه تا پست جدی و غیر جدی رو تشخیص بدن و تایید کنن. وگرنه هر عقل سالمی متوجه میشه که Ghetto RPG یا Emotional RPG که من جزو اهداف ذکر کردم اصلا قابلیت اجرا روی رول پلیینگ هری پاتر رو نداره. اصلا ظرفیت پذیرش این چیزا رو نداره این رول پلیینگ.

از یه مورد خیلی خوشم اومد. حرفات در مورد سبک بی ناموسی! خیلی تفاهم داریم. . ولی عمرا مثل من نمی کوبی! برو مصاحبه منو بخون. خوبه، دست در دست هم نسل گیلدی ویتامین و پرسی-آرشمیدس رو نابود می کنیم. باشد که سبک ناموس پرستی رواج یابد.

در ضمن، تا زمان آزادی فلسطین من رول نمیزم! گفتم در جریان باشی. تکبیر!

(حالا واسه اینکه دلت نشکنه چند روز دیگه یکی در مورد تو میزنم، شارژ بشی! )

افتخار دادین!
موفق باشی
تو هم دستت درد نکنه جناب آرشمیدس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: جمعه 29 آذر 1387 10:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون از اینکه کامل و دقیق و بی پرده و اینا و به موقع جواب دادی به سوالا . یه چند مورد رو یه بررسی کوچیک میکنم .

نقل قول:
سوالاي خطرناكي مي پرسي پرسي! خطر بلاكيوس داره ها! گفته باشم! :d

تاسف مندم که زیاد در جریان کارهات نبودم ، وگرنه قلم پر ، یه جایی برای دار زدن مهمون ها که مدیر و کاربرش فرقی نمیکنه ولی باید بگم که خیلی خوشحالم که در مورد مدیر شدنت خیلی بی پرده گفتی ، خیلی ها از جواب دادن به این سوالا امتناع میکنن

نقل قول:
شماها چه گولاخين كه از حرفاي مديرا سر در مي يارين، خود من نه!!!

هوم ، گفتم که فقط شنیدیم و منم به نظره جمع اهمیت میدم

در مورده چیز هایی که در مورد بیناموسی نویسی گفتی ، باید بگم که توی این مدتی که نبودی ، خیلیا فقط به این صورت نوشتن و این شد که تقریبا به شکل ِ یه سبک در اومد ، یعنی از اون حالتی که ملت پست طنز مینوشتن و بعد تیکه های بیناموسی جالب رو واردش میکردن در اومده بود و ملت فقط سعی میکردن بیناموسی بنویسن و به جدی و طنز بودنش کاری نداشتن !

من خودم اوایل سعی میکردم بشدت از میزان بیناموسی پست هام کم کنم ، چون هم دختر ها میخوندن پست ها رو و هم افرادی که به قول ِ شما زیره 14 سال بودن ... یه بار که یه پست به اینصورت نوشتم ، یه کنفرانسی برگزار شده بود که یکی موضوع این پست رو وسط کشید و من دیدم پونصد تا دختر و پسری که اونجا بودن و اتفاقا رده سنیشون هم پایین بود ، چطوری به نقد ِ پست من پرداختن و اینکه اینجاش بیناموسیش خوب نبود ، باید قوی ترش میکردی ، اینجا اگه مثلا دامبلدور این کارو با اون بنده خدا میکرد بهتر بود و اینا ... بعد از این من به این نتیجه رسیدم که گویا ملتی که اینجا هستن چند برابر ما تجربه بیناموسی نویسی و اینا دارن و پست های درجه بالای بیناموسی رو همون طنز ِ کودکانه قلمداد میکنن این شد که ادامه دادیم و فکر میکنم که نمونش توی این ترم ِ هاگوارتز هم مشخص بود که دقیقا همه دانش آموزا اعم از دختر و پسر و بزرگ و کوچیک ، از فعالیت های شبانه و روزانه و غیره دامبلدور مینوشتن برای تکالیفشون !

و دلیل ِ اینکه این چیزها نوشته میشه ، به خاطره این هست که توی جادوگران یه جذابیت خاصی داره برای همه و فکر نمیکنم کسی برای تخلیه عقده های درونی خودش بیاد بیناموسی بنویسه ! ( چون اصلا با این پستای بیناموسی کسی تخلیه نمیشه که ) ولی خب اگر کسی قصد ِ تخلیه داره ، مطمئنا همونطور که هری گفت ، میره سراغ سایت هایی مثل ****** که به این منظور هستن نه جادوگران !

نقل قول:
( بچه (= پرسي) من هنوز ارزشي بازياتو يادمه! بشين سرجات! :d)

و اگر تو فکر میکنی که از اولش همین آنیتا ، خانوم مدیر ِ سنگین و باوقار بودی و ارزشی بازی نکردی و منم چیزی از ارزشی بازیات توی ذهنم نیست ، سخت در اشتباهی

نقل قول:
باووو شماها صحبتاتون در حد حرفه! فقط هري و كوئيريل هستند كه فعاليت رولي ندارند. آيا شماها فقط همين 2 نفر رو مي بينينين؟

از جواب ِ این سوالت خوشم اومد ! قشنگ گفتی ... هووم ، قابل ِ توجه افرادی که این سوال مد ِ نظرشون بود و فکر میکنن که اگر پونصد بار تغییر شخصیت بدن ، میتونن به شخصیت ِ مطلوبشون برسن !

نقل قول:
ولي خيلي طولانيه! ديگه هنك كردم!

امم ، منم به کرات به این سوال جواب دادم !

اینجا با هر کسی یه بار مصاحبه میشه ، یعنی اگر جادوگران ده سال ِ دیگه هم باشه ، دیگه با آنیتا دامبلدور اینجا مصاحبه ای نمیشه ، پس ، حالا که اینطوره وقتی کسی میاد برای مصاحبه باید سوالا انقدر کامل و جامع باشن که وقتی یکی خوند ، جواب اکثریت سوالاش از آنیتا رو گرفته باشه . میشه سوالات رو کمتر و ساده تر کرد ، ولی به نظره من اون ارزش ِ اصلیش رو از دست میده .

بازم میگم که مشخص بود با حوصله و خیلی خوب جواب دادی به سوالات و تشکر مندم ! در اولین فرصت مهمان ِ برنامه بعدی مشخص میشه ! ضمنا بعد از این مهمانی که قراره بیاد ، مهمان بعد احتمالا میفته برای اواخر ِ دی ماه ، برای اینکه به امتحانات ملت ضرری نخوره و اینا .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی جوابت به سوال 31 رو خوندم تصمیم گرفتم همون لحظه برم تو ترین های هفتگی به عنوان جمله ی هفته بهش رای بدم ولی الان دیگه خمارم ژون تو!

مصاحبه ی کاملی بود با جوابای صادقانه و منطقی. موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسي از دوستاني كه سوال كردند.

اميدوارم جواب ها به حد كافي قانع كننده باشند.

مرسي.

اينم لينك آپ لود شده اشه! اين!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 78.80 KB; بازدیدها: 21
ویرایش شده توسط آنیتا دامبلدور در 1387/9/28 17:13:55
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 آذر 1387 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

سوال ها در یک فایل ِ زیپ بصورت پیوست قرار میگیره !

مهمان ِ برنامه سه روز برای ارسال مصاحبه فرصت داره !

عید ِ سعید غدیر خم بر همه مبارک !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 5.03 KB; بازدیدها: 14
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 آذر 1387 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بهترین روز زندگیت توی سایت چه روزی بوده؟

بدترین روز زندگیت تویسایت؟

بهترین دوستت توسایت؟

کدوم عضو توسایتو خیلی دوس داری بیشتر بشناسی؟

چطوری با سایت آشنا شدی؟

آیا هیچ وخ دنبال رنک جمع کردن بودی؟ (راستشو بگو)

چی شد که مدیر شدی؟

نظرت راجع به کتاب جدید خانم رولینگ چیه ؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]زندگی صحنه ی یکتای هنر مندی ماست ، هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ، صحن
ارسال شده در: دوشنبه 25 آذر 1387 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آنیتا مک گونگال درسته تو مگی رو دوست نداری، ولی من از شخصیت مگی ات بیش تر خوشم میومد...
خب منم چند تا سوال جادویی و مشنگی به ذهن فعالم میرسه :

1. اگه بهت میگفتن بین شخصیت دامبلدور و ولدمورت یکی رو انتخاب کن، کدوم رو انتخاب میکردی؟

2. گوشی موبایل ات چیه؟

3. از کدوم مکان جادویی خوش ات میاد؟

4. کدوم روز هفته رو بیش تر دوست داری؟

5. از نقد بیشتر لذت میبری یا از رولیدن؟

6. به نظرت چرا باید شخصیتهایی که این همه متقاضی دارن در تصرف کاربرانی باقی بمونن درحالی که دریغ از یک پست رول در ایفای نقش ازشون؟؟؟

7. چقدر کورمک رو میشناسی؟ دوست دارم نظرت رو راجع به خودم و سبکی که مینویسم بدونم...

امممم همینا خوفـــــه!!!

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
ارسال شده در: شنبه 23 آذر 1387 22:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
1- آیا تا بحال این احساس بهت دست داده که داری وقتتو اینجا تلف میکنی؟ بعد با چه ذهنیت و توجیهی به خودت قبولوندی که این حرف اشتباهه؟

2- از چه زمانی وارد جادوگران شدی؟ از روزهای اولت بگو و تصوری که از کاربرها، ناظرها و مدیرها داشتی؟

3- ایفای نقش رو چقدر باید جدی گرفت؟ سازماندهی بازی درآوردن و وزیر گذاشتنو غیره باعث بهتر شدنش میشه؟ اصلا هدف ایفای نقش چیه؟

4- اگه یکی از کاربرای تازه وارد بهت بپره و هر چی از دهنش دراومد بگه چه واکنشی نشون میدی؟

5- یه سوال که دوست داشتی ملت ازت بپرسن ولی نپرسیدن چه بید؟

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: شنبه 23 آذر 1387 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام نن جون!

همیشه آنیت رو مظهر عدالت می بینم! نمیدونم چرا!
نن جون مدتها نبود، بهدش یهو پیداش شد و مدیر شد، به طور ناگهانی جاش رو با خان جون عوض کرد و مدیریت ویزنگاموت رو به عهده گرفت و هی حرص خورد و هی حرص خورد و هی حرص خورد!

سوالها:
نن جون در این مدت که نبود چرا نبود؟
نن جون چرا جاشو با خان جون عوض کرد و حاضر شد این وظیفه رو بدوش بکشه؟
نن جون چرا اینقد حرص میخوره!!!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!