سلام
ممنون از اینکه کامل و دقیق و بی پرده و اینا و به موقع جواب دادی به سوالا . یه چند مورد رو یه بررسی کوچیک میکنم .
نقل قول:
سوالاي خطرناكي مي پرسي پرسي! خطر بلاكيوس داره ها! گفته باشم! :d
تاسف مندم که زیاد در جریان کارهات نبودم ، وگرنه قلم پر ، یه جایی برای دار زدن مهمون ها که مدیر و کاربرش فرقی نمیکنه

ولی باید بگم که خیلی خوشحالم که در مورد مدیر شدنت خیلی بی پرده گفتی ، خیلی ها از جواب دادن به این سوالا امتناع میکنن
نقل قول:
شماها چه گولاخين كه از حرفاي مديرا سر در مي يارين، خود من نه!!!
هوم ، گفتم که فقط شنیدیم و منم به نظره جمع اهمیت میدم

در مورده چیز هایی که در مورد بیناموسی نویسی گفتی ، باید بگم که توی این مدتی که نبودی ، خیلیا فقط به این صورت نوشتن و این شد که تقریبا به شکل ِ یه سبک در اومد ، یعنی از اون حالتی که ملت پست طنز مینوشتن و بعد تیکه های بیناموسی جالب رو واردش میکردن در اومده بود و ملت فقط سعی میکردن بیناموسی بنویسن و به جدی و طنز بودنش کاری نداشتن !
من خودم اوایل سعی میکردم بشدت از میزان بیناموسی پست هام کم کنم ، چون هم دختر ها میخوندن پست ها رو و هم افرادی که به قول ِ شما زیره 14 سال بودن ... یه بار که یه پست به اینصورت نوشتم ، یه کنفرانسی برگزار شده بود که یکی موضوع این پست رو وسط کشید و من دیدم پونصد تا دختر و پسری که اونجا بودن و اتفاقا رده سنیشون هم پایین بود ، چطوری به نقد ِ پست من پرداختن و اینکه اینجاش بیناموسیش خوب نبود ، باید قوی ترش میکردی ، اینجا اگه مثلا دامبلدور این کارو با اون بنده خدا میکرد بهتر بود و اینا ... بعد از این من به این نتیجه رسیدم که گویا ملتی که اینجا هستن چند برابر ما تجربه بیناموسی نویسی و اینا دارن و پست های درجه بالای بیناموسی رو همون طنز ِ کودکانه قلمداد میکنن

این شد که ادامه دادیم و فکر میکنم که نمونش توی این ترم ِ هاگوارتز هم مشخص بود که دقیقا همه دانش آموزا اعم از دختر و پسر و بزرگ و کوچیک ، از فعالیت های شبانه و روزانه و غیره دامبلدور مینوشتن برای تکالیفشون !

و دلیل ِ اینکه این چیزها نوشته میشه ، به خاطره این هست که توی جادوگران یه جذابیت خاصی داره برای همه و فکر نمیکنم کسی برای تخلیه عقده های درونی خودش بیاد بیناموسی بنویسه ! ( چون اصلا با این پستای بیناموسی کسی تخلیه نمیشه که

) ولی خب اگر کسی قصد ِ تخلیه داره ، مطمئنا همونطور که هری گفت ، میره سراغ سایت هایی مثل ****** که به این منظور هستن نه جادوگران !
نقل قول:
( بچه (= پرسي) من هنوز ارزشي بازياتو يادمه! بشين سرجات! :d)
و اگر تو فکر میکنی که از اولش همین آنیتا ، خانوم مدیر ِ سنگین و باوقار بودی و ارزشی بازی نکردی و منم چیزی از ارزشی بازیات توی ذهنم نیست ، سخت در اشتباهی

نقل قول:
باووو شماها صحبتاتون در حد حرفه! فقط هري و كوئيريل هستند كه فعاليت رولي ندارند. آيا شماها فقط همين 2 نفر رو مي بينينين؟
از جواب ِ این سوالت خوشم اومد ! قشنگ گفتی ... هووم ، قابل ِ توجه افرادی که این سوال مد ِ نظرشون بود و فکر میکنن که اگر پونصد بار تغییر شخصیت بدن ، میتونن به شخصیت ِ مطلوبشون برسن !
نقل قول:
ولي خيلي طولانيه! ديگه هنك كردم!
امم ، منم به کرات به این سوال جواب دادم !
اینجا با هر کسی یه بار مصاحبه میشه ، یعنی اگر جادوگران ده سال ِ دیگه هم باشه ، دیگه با آنیتا دامبلدور اینجا مصاحبه ای نمیشه ، پس ، حالا که اینطوره وقتی کسی میاد برای مصاحبه باید سوالا انقدر کامل و جامع باشن که وقتی یکی خوند ، جواب اکثریت سوالاش از آنیتا رو گرفته باشه . میشه سوالات رو کمتر و ساده تر کرد ، ولی به نظره من اون ارزش ِ اصلیش رو از دست میده .
بازم میگم که مشخص بود با حوصله و خیلی خوب جواب دادی به سوالات و تشکر مندم ! در اولین فرصت مهمان ِ برنامه بعدی مشخص میشه ! ضمنا بعد از این مهمانی که قراره بیاد ، مهمان بعد احتمالا میفته برای اواخر ِ دی ماه ، برای اینکه به امتحانات ملت ضرری نخوره و اینا .