به گزارش خبرنگار پیام امروز، ریتا اسکیتر! محفل ققنوس همچون گذشته قدرتمند به کار خود ادامه میدهد!! اگر چه محفل در چند وقت اخیر به دلیل در گیری های پیش امده اوضاع نابسامانی داشت،اما امروزه با تلاش های البوس فقید توانسته به روزهای خوبش برگردد! ولی تا کی میتواند به کارش ادامه دهد؟! خبر ها حاکی از ان است که دست های پشت پرده
که در کارند به زودی توسط بعضی از افراد که نمیشود از انها نام برد به بوق کشیده میشود!! حال باید بنشینیم و ببینیم که این خبرها درست هستند یا خیر!؟مرگخوارها در انزوا یا تدارک برای حمله ای بزرگ؟!
چندی است که مرگخوارها به ندرت در جامعه جادوگری دیده میشوند، انها حتی دیگر برای شکنجه ماگل ها که تفریح لذت بخشی برایشان است از مخفیگاه خود خارج نمیشوند! طبق شایعه ای که در بین مردم پیچیده، مرگخواران از داشتن رهبری که مویی در روی سر خود ندارد شرمگین هستند! اناکین مونتاگ معروف به انی مونی نیز چندی قبل طی اقدامی عجیب از جمع مرگخوارها جدا شد!! اگرچه از این قبیل شایعه ها در طی سال ها به وجود امده و رفته و نباید توجه زیادی به این موضوعات داشت و ان را جدی گرفت، اما باید دید دلیل واقعی اینکه مرگخوارها دیگر به جایی حمله نمیکنند این موضوع است؟ شاید انها برای نبردی بزرگ اماده می شوند! باید منتظر گذشت زمان بود تا همه جیز را روشن کند!!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

چی؟ من؟ کروشیو! من به هیچ وجه از هیچ بوقی ای، حتی دامبلدور نمی ترسم.
همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118