حیوناتی که برای حمل و نقل استفاده میشوند
کلاس ساکت شده بود. مبحث درس امروز، مبحث جالبی بود و همگی آماده ورود گرابلی پلنک بودند. در کلاس خیلی آرام گشوده شد و دستان زنی نسبتا پیر آنرا بست. چوبدستی اش را تکان داد و تیتر درس را روی تخته نوشت، و با چند حرکت دیگر چند بار گچ را به تخته کوبید تا توجه همه را جلب کند. جلو آمد و کنار تخته ایستاد.
- سلام بچه ها، تیتر درس امروز رو همگی میدونید، میخوایم هر چه زودتر درس رو آغاز کنیم. این مبحث خیلی به دسته بندی وزارت سحر و جادو مرتبط نیست اما میشه یه نتیجه نهایی ازش در همون مورد گرفت. میدونیم برای اینکه بتونیم از حیوونی به هر دلیلی استفاده کنیم باید اون رو اهلی کنیم و بعد ازشون استفاده کنیم، چون قبل از اون از ما فرمان نمیگیرن. میدونیم که جانوران گروه جادوگر کش اهلی نمیشن و خطرناک ها به دشواری حرف شنوی از انسان را میپذیرند. پس قطعا موجوداتی که ما برای جمل و نقل استفاده میکنیم باید جزئ موجودات گروههای کم خطر، بی خطر و ملال آور باشند.
- ببخشید پروفسور، شما گفتید ملال آورها خیلی کودن هستن
، پس چطور ممکنه بتونن اهلی بشن یا حمل و نقل انجام بدن؟- ممنون عزیزم، سوال خوبی بود، اما اگر یکم صبر میکردی خودم توضیح میدادم
...میتونی بشینی. خب در رابطه با ملال آور ها، اونا مسلما عقلشون به حمل و نقل نمیرسه و نمیتونن کسی رو به عنوان صاحب بپذیرن پس استفاده از اونا هم غیر ممکنه. بیشتر جادوگران از جانوران کم خطر و بی خطر استفاده میکنن. که البته تعدادشون هم خیلی زیاده اما من چند تا از مشهور ترین هاشون رو براتون مثال میزنم. البته من همینجا یه نکته هم بگم جغد که برای نامه بری استفاده میشه جزئ موجودات جادوی نیست پس ما راجع بهش بحثی نمیکنیم. اولین حیوان هیپوگریف هست، هیپوگریف رو همهی شما میشناسید و میدونید که چی هست، حیوانی با نیم تنه جلویی ققاب و نیم تنه عقبی است. این حیوان برای بارهای کم وزن و یک تا دو انسان بسیار حیوان خوبیه و خیلی سریع و فرزه. شما نحوه نزدیک شدن به یک هیپوگریف رام شده رو میدونید اما من بازم توضیح میدم البته خیلی کوتاه. اول باید با احترام بهش نزدیک بشید، وقتی که به فاصله دو تا سه متری اون رسیدید تعظیم میکنید، اگر حیوان هم به شما تعظیم کرد مجازید به او نزدیک بشید. میتونید نوازشش کنید و خیلی آروم سوارش بشید. اون هر جا که شما بگشید میره. در ضمن خیلی هم سریعه.
دومین حیوان دسته اسب بالدار، اسب بالدار به مجموعه ای از حیوانات شبه است که بال هم دارن گفته میشه. پالومینو ها از همین گروه هستد که بسیار غول پیکر و قوی هیکل هستند، این حیوانات بسیار زیبا نیز هستند
و برای حمل و نقل بارهای سنگین و بزرگ به کار برده میشن، برای مثال کالسکه های بزرگ و واگن های باربری بزرگ به اونها بسته میشه و توسط پالومینو ها به پرواز در میاد. اونا طاقت زیادی دارند و در راههای طولانی به ندرت خسته میشن.تسترال هم از همین دسته است که توی مدرسه شما هم ازش استفاده میشه. اون نامرئیه و فقط کسانی که مرگ فردی رو از نزدیک دیدن میتونن اون وببینن. در ضم اون هم سریعه و هم انعطاف پذیر و البته ظاهر زیبایی نداره.
همه ی موجوداتی که معرفی کردم پروازم یکنن پس ممکنه از روی یک منطقه مشنگ نشین هم بگذرن پس ممکنه مشنگ ها هم اون وببینن. همونطور که میدونیم پنهان سازی جانوران وشیفه همه ماست و همه کسانی که موجودات پرواز کننده دارن باید روی اونها افسون دلسری(افسونی که مشنگ ها رو دور میکنه) رو انجام بدیم و اینکار به صورت متوالی و منظم( عموما روزانه) انجام میگیره تا اثرش پایدار باشه در ضمن این امر امروز ه به صورت قانون در اومده و همه رو موظف کرده که البته تسترالها چون مخفی هستن نیازی به این افسون ندارن. تکالیفتون یادتون نره، موفق باشید و روز خوش.
تکالیف:
غیر رول (برای این قسمت از خلاقیت خود استفاده کنید، فقط به خلاقیت و ابتکار امتیاز دهی میشود):
1- بنویسید چه امکانات و شرایطی سرعت جانوران حمل و نقل را افزایش میدهد.(5 امتیاز)
2- بنویسید چه شرایطی قدرت جانوران حمل و نقل را افزایش میدهد(5 امتیاز)
3- یک اسب بالدار را در ذهن خود بسازید و خصوصیات و خاصیت های آنرا بصورت مقاله توضیح دهید.(20 امتیاز)
.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118