سلام
ببخشید آقا من اعتراض دارم.
من هنوز شش ساعت دیگه میتونم پستمو ویرایش کنم و درستش کنم. شما چجوری اینقدر زود قضاوت کردید و از گروه من امتیاز کم کردید؟
هیچجا تو قوانین نیومده که استاد نمیتونه پستش رو ویرایش کنه. پس من میخوام که امتیاز به گروهم برگرده و من هم پستم رو ویرایش میکنم.
ممنون
بای
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
34 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[continious]] دفتر توجیهات عالیه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1393 18:40
از: این به بعد آواتار فقط مردونه!
پستها:
621

جزئیات کاربر

یه بار دیگه ببینم ناظر میاد اینجا فقط داد و بیداد میکنه یدونه پستم نمیخونه من میدونم و تاپیک 
شما اگر چیزی خارج قانون میبینی خیلی راحت از گروهها امتیاز کم کن براساس قانون .
صد دفعه است اومدیم راجع به همین پستها گفتیم که رسیدگی بشه اما کو گوش شنوا ...بعدش تازه میاین داد و بیداد هم میکنین
..................
مدیریت هم تی کار بازرس ها نباید دخالت کنه ، من خودم توی دفتر بازرسین برای دراکو شرح میدم ...
گرابلی تا وقتی حق ویرایش داره هیچ امتیازی نباید ازش کم بشه !
........................
در ضمن :
منم این وسط پست زده بودم سوال کرده بودم .. که وسط دعواهای شما جا افتاد
من تو پستم یه چیزی پرسیده بودم .. جواب داره یا نه ؟

شما اگر چیزی خارج قانون میبینی خیلی راحت از گروهها امتیاز کم کن براساس قانون .
صد دفعه است اومدیم راجع به همین پستها گفتیم که رسیدگی بشه اما کو گوش شنوا ...بعدش تازه میاین داد و بیداد هم میکنین

..................
مدیریت هم تی کار بازرس ها نباید دخالت کنه ، من خودم توی دفتر بازرسین برای دراکو شرح میدم ...
گرابلی تا وقتی حق ویرایش داره هیچ امتیازی نباید ازش کم بشه !
........................
در ضمن :
منم این وسط پست زده بودم سوال کرده بودم .. که وسط دعواهای شما جا افتاد
من تو پستم یه چیزی پرسیده بودم .. جواب داره یا نه ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1384/08/01
آخرین ورود: شنبه 14 فروردین 1400 04:53
از: اون یارو خوشم میاد!
پستها:
1548

بسه دیگه !
نقل قول:
اگر میخواید با هم دعوا کنید یا بزنید تو سر و کله هم میتونید تاپیک ِ دیگه ای رو انتخاب کنید . اینجا برای ارتباط با مدیر و معاون ( ! ) هستش .
دارم اخطار میدم یک دفعه دیگه بیام و ببینم اینجا دارید با هم دعوا میکنید یک امتیاز درست و درمون از گروهتون کم میکنم .
با توجه به هماهنگی ِ دراک با پرسی قبل از کم کردن ِ امتیاز اعتراض آبر پذیرفته نیست . ضمن ِ این که کم شدن ِ امتیاز به دلیل عدم ِ دقت ِ استاد اون درس انجام گرفته .
در ضمن دراکو ، میتونی از لحن ِ بهتری برای صحبت استفاده کنی . آبرفورث چیزی نگفت ، صرفا یه اعتراض ساده بود پس توصیه میکنم یه کم ملایم تر صحبت کنی . حق با آبره و لحن ِ شما تنده !
در مورد بحثی هم که خطاب به پرسی مطرح کردی آبرفورث ِ عزیز ، خودش میاد و جوابتو میده .
بار اول و آخره که اینو میگم :
اینجا محل دعوا و نحوه برخورد نیست !
ویرایش بعد از ویرایش ِ آبر :
بله متوجه شدم ، متشکرم
نقل قول:
در راستای رسیدگی بهتر و منظم تر به مسائل هاگوارتز این تاپیک باز شد ، تا جایی باشه برای ارائه انتقادات ، نظرات و پیشنهادات کلی در مورد هاگوارتز و همچنین صحبتِ دانش آموزان ، اساتید ، نماینده ها و ... با مدیر هاگوارتز و مشاور اعظم هاگوارتز !
اگر میخواید با هم دعوا کنید یا بزنید تو سر و کله هم میتونید تاپیک ِ دیگه ای رو انتخاب کنید . اینجا برای ارتباط با مدیر و معاون ( ! ) هستش .
دارم اخطار میدم یک دفعه دیگه بیام و ببینم اینجا دارید با هم دعوا میکنید یک امتیاز درست و درمون از گروهتون کم میکنم .
با توجه به هماهنگی ِ دراک با پرسی قبل از کم کردن ِ امتیاز اعتراض آبر پذیرفته نیست . ضمن ِ این که کم شدن ِ امتیاز به دلیل عدم ِ دقت ِ استاد اون درس انجام گرفته .
در ضمن دراکو ، میتونی از لحن ِ بهتری برای صحبت استفاده کنی . آبرفورث چیزی نگفت ، صرفا یه اعتراض ساده بود پس توصیه میکنم یه کم ملایم تر صحبت کنی . حق با آبره و لحن ِ شما تنده !
در مورد بحثی هم که خطاب به پرسی مطرح کردی آبرفورث ِ عزیز ، خودش میاد و جوابتو میده .
بار اول و آخره که اینو میگم :
اینجا محل دعوا و نحوه برخورد نیست !
ویرایش بعد از ویرایش ِ آبر :

بله متوجه شدم ، متشکرم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1388/4/31 2:39:52
But Life has a happy end. :)
جزئیات کاربر

هو121
سلام
خوب میبینم که یه تقی به توقی بخوره و باز ملت بیان داد و هوار و اینا!
دراکوی عزیز، اولا یه مقدار روی لحنتون کار کنید.دوست خوب من، من نگفتم شما روی حساب پارتی و اینا به ریون امتیاز دادید.
گفتم در بدترین حالت این موضوع اگر امتیاز هم از گریف کم بشه، اون یک امتیاز به ریون از کجا اومده دیگه؟
بعد شما توضیح دادید که قانون بوده و اون یک امتیاز هم امتیاز اون گرد کردن بوده.
بسیار خوب تموم شد رفت!
نقل قول:
ازتون انتظار نداشتم، ممنون از لطفتون!
نقل قول:
واقعا؟
نقل قول:
شما خیلی دست بالا گرفتی دراکو!
یه اعتراض ساده بوده یا شاید بهتر بگم یک سوال و آبرویی هم در بین نبوده دوست من.
در مورد بازرس و مسائل مربوط به بازرسی گریفیندور ، پرسی میدونن وضعیت چطور هست که ما مجبوریم اعتراض کنیم.
پرسی اگه نمیدونی بگو تا تو پخ بگم واست.
ایشا ا... به زودی عمو آبر از سایت میره و اونوقت راحت تر میتونین هی قباحت و خجالت ببندین بهش.
موفق باشید
ویرایش بعد از پست ویولت :
بنده هم عرض کردم، من اعتراض داشتم اومدن توضیح دادن ،تموم!
دیگه پیرامون موضوع اعتراض حرفی نزدم که، چون توضیحشون مورد قبول بود، گرچه خوش لحن نبود!
سلام
خوب میبینم که یه تقی به توقی بخوره و باز ملت بیان داد و هوار و اینا!
دراکوی عزیز، اولا یه مقدار روی لحنتون کار کنید.دوست خوب من، من نگفتم شما روی حساب پارتی و اینا به ریون امتیاز دادید.
گفتم در بدترین حالت این موضوع اگر امتیاز هم از گریف کم بشه، اون یک امتیاز به ریون از کجا اومده دیگه؟
بعد شما توضیح دادید که قانون بوده و اون یک امتیاز هم امتیاز اون گرد کردن بوده.
بسیار خوب تموم شد رفت!
نقل قول:
قباحت داره!خجالت داره!من همینجا از مدیریت در خواست میکنم یه فکری به حال اعتراض های الکی بکنه!
ازتون انتظار نداشتم، ممنون از لطفتون!
نقل قول:
لحنم تند نیست!
واقعا؟
نقل قول:
دیریت محترم!جناب پرسی ویزلی!آیا هیچ قانونی نمی خواین تصویب کنید که فقط بازرس یک گروه به امتیاز ها اعتراض کنه به نمایندگی از اون گروه؟و در صورت اشتباه یا به نوعی تهمت! که آبروی طرف رو جلوی بچه های این سایت میبره،یه تنبیهی برای بازرس یا گروهش در نظر گرفته بشه؟
شما خیلی دست بالا گرفتی دراکو!
یه اعتراض ساده بوده یا شاید بهتر بگم یک سوال و آبرویی هم در بین نبوده دوست من.
در مورد بازرس و مسائل مربوط به بازرسی گریفیندور ، پرسی میدونن وضعیت چطور هست که ما مجبوریم اعتراض کنیم.
پرسی اگه نمیدونی بگو تا تو پخ بگم واست.
ایشا ا... به زودی عمو آبر از سایت میره و اونوقت راحت تر میتونین هی قباحت و خجالت ببندین بهش.
موفق باشید
ویرایش بعد از پست ویولت :
بنده هم عرض کردم، من اعتراض داشتم اومدن توضیح دادن ،تموم!
دیگه پیرامون موضوع اعتراض حرفی نزدم که، چون توضیحشون مورد قبول بود، گرچه خوش لحن نبود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/4/31 0:48:51
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/4/31 1:55:39
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/4/31 1:55:39
seems it never ends... the magic of the wizards :)
جزئیات کاربر

اینطوری پست بزنم جاییش یادت نره 
1. با حرافی دراک موافقم ، چندین بار هم خودم به عنوان بازرس هافل چنین برخوردهایی دیدم و خواستار حداقل تذکر و برخورد بودم منتهی هیچ جوابی دیده نشد !
2. گرابلی پستش رو امروز زده باید بهش همون یک روز رو فرصت داد تا اگر ویرایش نکرد بعد ازش امتیار کم بشه !
3. این مورد صحت داره دیگه ؟ چون ویولت که از همون گروه قرار داده !
دفاع در برابر جادوی سیاه : هوکی
پس ایشون باید امروز تدریس کنند دیگه ؟!
بعد اگر استادی از طرف راون مشخص نشده تکلیف این کلاس رو هم روشن کنین .
مرسی .

1. با حرافی دراک موافقم ، چندین بار هم خودم به عنوان بازرس هافل چنین برخوردهایی دیدم و خواستار حداقل تذکر و برخورد بودم منتهی هیچ جوابی دیده نشد !
2. گرابلی پستش رو امروز زده باید بهش همون یک روز رو فرصت داد تا اگر ویرایش نکرد بعد ازش امتیار کم بشه !
3. این مورد صحت داره دیگه ؟ چون ویولت که از همون گروه قرار داده !
دفاع در برابر جادوی سیاه : هوکی
پس ایشون باید امروز تدریس کنند دیگه ؟!
بعد اگر استادی از طرف راون مشخص نشده تکلیف این کلاس رو هم روشن کنین .
مرسی .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر

نقل قول:
قباحت داره!خجالت داره!من همینجا از مدیریت در خواست میکنم یه فکری به حال اعتراض های الکی بکنه!
آخه عموی من!عمو آبر!با گرابلی دشمنی ندارم که!مثل این میمونه یه استادی تو جلسه سوم ،پستش رو دو روز دیر بفرسته بگه از زمان تدریسم اطلاع نداشتم!لطفا 6 امتیاز کم نکنید!زیاده رویه!من نمی دونستم که!
به نظر من زیاده روی نیست!من قبل از ارسال پستم با پرسی هم صحبت کردم و مطمئن شدم همچین قانونی هست که الکی امتیاز کم نکرده باشم.
ضمنا برای اون یک امتیاز!میدونی عمو آبر عزیز؟من بچه های راون رو خیلی دوست دارم و به خاطر رفتن دوست عزیزم ایگور به اون گروه تصمیم گرفتم یه امتیاز بهشون جایزه بدم!
نمیشه که!یه خورده به بازرس اطمینان داشته باشین یا فکر کنید قبل از اعتراض!
نقل قول:
26+30+27+27=110
110/4=27.5
پروفسور پلنک به جای این که امتیاز گروه راونکلاو رو افزایش بدن و بکنن 28،کاهش دادن و کردن 27.پس باید 1 امتیاز به راونکلاو اضافه بشه.یه جمع و تقسیم خیلی ساده!
مدیریت محترم!جناب پرسی ویزلی!آیا هیچ قانونی نمی خواین تصویب کنید که فقط بازرس یک گروه به امتیاز ها اعتراض کنه به نمایندگی از اون گروه؟و در صورت اشتباه یا به نوعی تهمت! که آبروی طرف رو جلوی بچه های این سایت میبره،یه تنبیهی برای بازرس یا گروهش در نظر گرفته بشه؟
--------------------------
لحنم تند نیست!اعصاب آدمو خورد میکنین دیگه!اه!
هرجا پست غیر رول میزنم همین بساطه!
بازرس اسلیترین از گریفیندور 3امتیاز کم کردن به دلیل اینکه استاد اعشار های نیم رو رو به پایین گرد کردن.
خوب این واقعا ارزش نداره، ایشون اشتباه محاسباتی که نداشتن، فکر میکردن اینطوریه.
این واقعا زیاده روی هست که اینطوری برخورد کنن با یه همچین موضوعی.
و از جهت دیگه، ایشون یک امتیاز به ریون اضافه کردن.
یک امتیاز چیزی نیستا، اما خوب واقعا اتفاقی افتاده که باید اون یک امتیاز اضافه بشه؟
آخه عموی من!عمو آبر!با گرابلی دشمنی ندارم که!مثل این میمونه یه استادی تو جلسه سوم ،پستش رو دو روز دیر بفرسته بگه از زمان تدریسم اطلاع نداشتم!لطفا 6 امتیاز کم نکنید!زیاده رویه!من نمی دونستم که!
به نظر من زیاده روی نیست!من قبل از ارسال پستم با پرسی هم صحبت کردم و مطمئن شدم همچین قانونی هست که الکی امتیاز کم نکرده باشم.
ضمنا برای اون یک امتیاز!میدونی عمو آبر عزیز؟من بچه های راون رو خیلی دوست دارم و به خاطر رفتن دوست عزیزم ایگور به اون گروه تصمیم گرفتم یه امتیاز بهشون جایزه بدم!
نمیشه که!یه خورده به بازرس اطمینان داشته باشین یا فکر کنید قبل از اعتراض!
نقل قول:
راونکلاو:27
لونا لاوگود: 21+5=26
گویندالین مورگن: 25+5=30
بادراد ریشو: 22+5=27
لینی وارنز: 24+3=27
26+30+27+27=110
110/4=27.5
پروفسور پلنک به جای این که امتیاز گروه راونکلاو رو افزایش بدن و بکنن 28،کاهش دادن و کردن 27.پس باید 1 امتیاز به راونکلاو اضافه بشه.یه جمع و تقسیم خیلی ساده!
مدیریت محترم!جناب پرسی ویزلی!آیا هیچ قانونی نمی خواین تصویب کنید که فقط بازرس یک گروه به امتیاز ها اعتراض کنه به نمایندگی از اون گروه؟و در صورت اشتباه یا به نوعی تهمت! که آبروی طرف رو جلوی بچه های این سایت میبره،یه تنبیهی برای بازرس یا گروهش در نظر گرفته بشه؟
--------------------------
لحنم تند نیست!اعصاب آدمو خورد میکنین دیگه!اه!
هرجا پست غیر رول میزنم همین بساطه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

هو121
سلام
بازرس اسلیترین از گریفیندور 3امتیاز کم کردن به دلیل اینکه استاد اعشار های نیم رو رو به پایین گرد کردن.
یک امتیاز چیزی نیستا، اما خوب واقعا اتفاقی افتاده که باید اون یک امتیاز اضافه بشه؟
موفق باشید
سلام
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/09/06
آخرین ورود: یکشنبه 3 خرداد 1405 23:58
از: سر قبرم
پستها:
1506

پرسی جان
میخواستم بگم به علت مشغله زیاد این هفته نمیتونم نمره های دوتا کلاسم رو ارسال کنم.اگه اشکالی نداشته باشه این هفته دوتا تدریس رو انجام بدم.نمره ها رو هفته دیگه بزنم یا حداکثر زمانی که تو برام مشخص میکنی.ممنون.
میخواستم بگم به علت مشغله زیاد این هفته نمیتونم نمره های دوتا کلاسم رو ارسال کنم.اگه اشکالی نداشته باشه این هفته دوتا تدریس رو انجام بدم.نمره ها رو هفته دیگه بزنم یا حداکثر زمانی که تو برام مشخص میکنی.ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1388/4/31 1:57:45
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
امم ، اولا اینکه همه چیز باید با موافقتِ مدیر همراه باشه ، وقتی مدیر یه چیزی رو تایید میکنه دیگه گروها حق گفتن اینکه ما مخالفیم و اینا رو ندارن ... داوری که این مسابقه رو داوری میکنه ارباب لرد ولدمورت خواهد بود !
در مورد میانگین هم ، سه تا امتیازی که داورا دادن جمع میشه ، بعد تقسیم بر سه میشه ! میشه امتیازاتِ بازیکنان !
موفق باشی
امم ، اولا اینکه همه چیز باید با موافقتِ مدیر همراه باشه ، وقتی مدیر یه چیزی رو تایید میکنه دیگه گروها حق گفتن اینکه ما مخالفیم و اینا رو ندارن ... داوری که این مسابقه رو داوری میکنه ارباب لرد ولدمورت خواهد بود !
در مورد میانگین هم ، سه تا امتیازی که داورا دادن جمع میشه ، بعد تقسیم بر سه میشه ! میشه امتیازاتِ بازیکنان !
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

سلام ...
پرسی جان این شخص بی طرفی که شما میگی باید از نظر ما هم بی طرف باشه مگه نه ؟ پس لطفا قبل از اینکه ایشون زحمت بکشه و قبل از اینکه من هاگوارتز رو به آتیش بکشم اسمش رو برام پیام شخصی کن ببینم اصلا مورد تایید هافلپاف و من هست این شخص یا نه ...
بعد در مورد میانگین ! قضیه میانگین چیه ؟ میانگین رو میذارین به جای امتیاز های دراکو ؟ یا اینکه همون میانگین رو ضربدر دو میکنید و امتیاز هافل رو بر اساس اون حساب میکنید ؟ اگر حالت دوم باشه که ممکنه به ضرر هافلپاف بشه ! به نظرم میانگین رو بذارین به جای امتیازات دراکو و با امتیاز گابریل جمع بکنید !
مرسی ! شاد باشید !
پرسی جان این شخص بی طرفی که شما میگی باید از نظر ما هم بی طرف باشه مگه نه ؟ پس لطفا قبل از اینکه ایشون زحمت بکشه و قبل از اینکه من هاگوارتز رو به آتیش بکشم اسمش رو برام پیام شخصی کن ببینم اصلا مورد تایید هافلپاف و من هست این شخص یا نه ...

بعد در مورد میانگین ! قضیه میانگین چیه ؟ میانگین رو میذارین به جای امتیاز های دراکو ؟ یا اینکه همون میانگین رو ضربدر دو میکنید و امتیاز هافل رو بر اساس اون حساب میکنید ؟ اگر حالت دوم باشه که ممکنه به ضرر هافلپاف بشه ! به نظرم میانگین رو بذارین به جای امتیازات دراکو و با امتیاز گابریل جمع بکنید !
مرسی ! شاد باشید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج