آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
احتمالا مخلوطی از اسلایترین + گریفندور + ریونکلاو! چون مخلوطی از هر سه تاش رو تو خودم می بینم! اما به یقین می دونم که تو هاپلپاف نمی افتم! چون کلا تنبلم و اصلا احل تلاش و کوشش نیستم، مگر تو کارهایی که بهشون علاقه دارم! مثلا من هیچ وقت تو این 22 سال عمرم، به معنی واقعی کلمه درس نخوندم! حتی برای کنکور!
بسیاری از زندگان، سزاوار مرگ هستند، همانگونه که بسیاری از درگذشتگان، سزاوار زندگی؛ آیا میتوان زندگی را به آنان برگرداند؟ پس برای گرفتن جان دیگران، شتاب نکنیم!
گاندالف خاکستری
Re: اگه کلاه گروه بندی رو سرتون بگذارن تو کدوم گروه می افتید؟ چرا؟
ارم مطمءن نیستم. دوست داشتم یه جادوگر اصیل بودم که میتونست توی اسلیثرین قرار بگیره ولی خب از اونجایی که کاملا واضحه ماگل برن هستم پس احتمالا ریونکلا یا گریفیندور. احتمال گریفیندور از همه بیشتره چون اصولا از هیچ چیزی نمیترسم. میتونم این اطمینان رو بدم :D اون قدر که شجاعت دارم فکر نکنم هوشم زیاد باشه. و اصلا هم سخت کوش و پر کار نیستم. مگر این که یه هدفی داشته باشم که واقعا برام مهم باشه. در نهایت با این که دوست داشتم برم اسلیثرین ولی خب احتمالا منو مینداخت توی گریفیندور.
بله لازم به ذکر دوباره نیست که به دوستان بگم : ای طرفداران هری پاتر !!! ای کسانی که مثل من با کتاب های هری پاتر زندگی کردید ! ای کسانی که توی کتاب های هری پاتر کاملا غرق شدید !!! ای کسانی که مثل من هری پاتر رو ۸ بار خوندید (یا بیشتر) (یا حد اقل بیشتر از یه دور ) بیاید ! بیاید و این پتیشن رو امضا کنید که از رولینگ بخوایم دوباره دست به قلم جادوییش ببره و داستان زندگی آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور رو بنویسه ! بیاید از رولینگ به این وسیله خواهش کنیم. شاید ما هم بتونیم با جادوی خودمون کاری کنیم که رولینگ به خلق دنیای که بشه با این دنیا عوضش کرد ادامه بده. لطفا تنبلی نکنید دوستان. فکر کنید به اون زمانی که جلد اول کتاب رو تو دستتون گرفتید و با هیجان دارید بالا و پایین میپرید و جیغ های خوشحالی میکشید و میرید یه گوشه و شروع میکنید از سکوی نه و سه چهارم به یه دنیای دیگه به یه دنیای دوست داشتنی وارد میشید. به دنیای هری پاتر که البته اینبار شاهد آلبوس دامبلدور جوان خواهیم بود. دوستان کار سخت و طولانی ای نیست. دونه دونه امضا ها جمع میشه که میلییونی بشه و رولینگ رو تحت تاثیر قرار بده. just lets do it fellows
بی شک گریفیندور چون من واقعا برای اهدافم میجنگم و و از هیچ چیز باکی ندارم حتی مرگ //من با سمانه موافقم دنیای هری برای کسایی که درکش میکنند یک زندگیه نه رویا
حتما منو میندازه تو گروه گریفندور عزیزم چون خیلی کله خرابم و بعد از آشنایی با دنیای هری دیگه از هیچی نمی ترسم من عاشق گریفندورو اعضای اون گروهم من عاشق هری و رون و هرماینی و پروفسور دامبلدورم هستم
ویرایش شده توسط samane potter در 1389/12/11 19:57:21
هر سد و مانعي مي تواند يك شانس براي تغيير زندگي انسان باشد