شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
از سال 87 عضو سایت بودم و در ایفای نقش از ابتدا فعال بودم
برنامه های خود : ا
با توجه به اینکه تعداد فعالین سایت در حد معمولی به سر میبره و نفرات جدیدی جذب شدند که این نفرات دیگه به خاطر کتاب و فیلم و اینا نیومدن که با رفتن اینها برن میشه برنامه بلند مدتی رو ایجاد کرد که با طرحهایی که برای سه گروه محفل و مرگخواران و وزارت میدیم تاپیکهای مختلف رو دارای داستان همزمان و فعال کنیم که به صورت برنامه ای فعالیت سایت رو پیش برده و بالا نگه داریم. من فکر میکنم ناظرهایی که برای اینکار میزاریم از همون سیستمنهای قبلی نظارتی برای گروهبندی های مختلف میتونن کارشون رو شروع کنن و این امر رو تداوم ببخشیم من خودم یه مدتی سایت نبودم اما در این دو هفته ای که برگشتم و سایت رو بررسی میکنم میبینم که میتونیم فعالیت سایت رو طبق پیشنهاد قبلی خودم در وزارتهای قبل به سمت جنگهای انلاین همراه با نظارتهای مختلف پیش ببریم که هم سطح داستان نویسی بچه ها رو بالا ببریم و هم انگیزه ایجاد کنیم برای سر زدن به سایت.
تعداد معاونان و برنامه های آنان :
برای اینکار که در بالا اشاره کردم تعداد معاونین خیلی مهمه و من چون خودم میتونم زیاد وقت بزارم میتونیم با 3 الی 4 معاون که وضعیت آنها بررسی و نظارت بر گروههای مختلفی است که بوجود میاریم فکر میکنم کفایت میکنه
سوابق در وزارت سحر و جادو:
از دو دوره قبل که حضورم در سایت در حد سر زدن بود در همه دوره هایی که توی سایت عضو بودم حضور داشتم و دو دوره هم به دور بعدی رفتم و هم اینکه یک دوره هم انتخاب شدم که اوضاع طوری شد که یک وزیر دیگه ای رو انتخاب شد.
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : به طور دقیق اطلاع ندارم ولی به صورت تخمینی حدود 5 سالی می شود که با شناسه های هوگو ویزلی، گودریک گریفیندور و سالازار اسلایترین در گوشه کنار این سایت مشغول می باشم.
برنامه های خود : انجمن وزارت مهم ترین انجمن بعد از انجمن های گروهی خصوصی میباشد که نگاه بسیاری از کاربران بر روی آن است ، معمولا هرچند وقتی هم که این انجمن بی ناظر(بی وزیر) میشود اکثر کاربران خواهان برگذاری انتخابات و فعال شدن این انجمن می باشند که البته فعال کردن و چرخاندن این انجمن به دلیل حساسیت آن کار بسیار سختی می باشد ، به نظر من از مهم ترین برنامه های هر کاربری که وزیر می شود در مرحله ی اول فعال کردن تاپیک های مهم انجمن مانند آبدارخانه ، ارتش و کارآگاهان وزارت و ... می باشد ، چون این تاپیک ها معمولا می توانند تاپیک های خوبی برای سوژه دهی و فعال کردن انجمن باشند و گهگاه به خاطر سوژه های مختلف می توانند بعضی از تاپیک های انجمن های دیگر را نیز فعال کنند که این قسمت جزو مرحله ی دوم اهداف هر وزیر (نه تنها من) می باشد . ادامه ی اهدافم و برنامه هایم را اگر در مرحله ی بعدی انتخابات حضور داشتم شرح خواهم داد .
تعداد معاونان و برنامه های آنان : به نظر من یک معاون برای این انجمن کافی میباشد ، در صورت انتخاب شدنم یکی از بچه های فعال و تازه وارد را به عنوان معاون انتخاب می کنم ، چون به نظرم این افراد انگیزه های بیشتری برای نشان دادن خود و فعال کردن تاپیک ها نسبت به کاربران قدیمی دارند .
سوابق در وزارت سحر و جادو: سوابق چندانی در این انجمن ندارم ولی می توانم به یک دوره مشاور انتخاباتی مینروا مک گونگال و پست هایی در انباری وزارت و سازمان ملل اشاره کنم .
با تشکر از همه به امید برگذاری انتخاباتی خوب
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز
به راه انداختن پایگاه ارزشی خود .... ، اوباش هاگزمید و ... . جلوگیری از جادو گر سالاری ، ثابت شده که ساحره ها بهتر می تونن مدیریت کنن ، البته من از حق جادوگران کم نمی کنم ، حق ساحره ها و جادوگرانو مساوی می کنم .
تعداد معاونان و برنامه های آنان :
چهار تا معاون و یک مشاور برنامه های اونا بسیار پیچیدس و فعلا قابل ذکر نیست .
سوابق در وزارت سحر و جادو:
من تا حالا در وزارت نبودم ولی با کمک مشاور عزیز و توانایی های خودم مطمئنم می تونم خودمو نشون بدم .
نام: دیکتاتور! البته رفقا با ما شوخی دارن ما رو دیکتاتور بزرگ هم صدا می کنن
مدت زمان عضویت در ایفای نقش: با شناسه اول حساب نیم میشه 4 سال با این حساب کنیم میشه 48 سال! من به محض به قدرت رسیدن میدم گردن صاحب زوپس رو قطع کنن بندازن جلو تسترال های کاخ شخصیم با این سیستم بوقی
برنامه های خود: در ابتدا باید عرض کنم که من بسیار عادلم و همه نزد من برابرند و اصلا اهل باند بازی نیستم و هافلی و ریونی و مرگخوار و محفلی به یک اندازه از ظلم و ستم و حرف زور و غیره و ذلک بنده بهره مند می شوند ... من آخر از همه آمده ام و تا آخرین لحظه میمانم و خون ملت جادوگر و ساحره را در شیشه می کنم! در کل من برای دیکتاتوری آمده ام، هر که سر راه من بایستد را از مقابل بر میدارم و از مردم جادوگر و غیر جادوگر و موجودات جادویی همه و همه برای رفاه و حال و حول شخص خودم استفاده می کنم. تمام برنامه های من نیز در راستای منافع شخصی است و شرح آن ها را در آینده در بیانه ها و ستاد خود به اطلاع عموم می رسانم اما هیچ تضمینی برای عمل کردن به هیچکدام از برنامه ها نمی دهم چون ممکن است منافع خود را در آینده در کارهای دیگری ببینم. پس به نفع همه است که به من خدمت کنند و در آُایش زندگی کنند
تعداد معاونان و برنامه های آنان: من بسیار تمامیت خواه هستم و حاضر نیستم ذره ای از قدرت را با کسی تقسیم کنم اما ممکن است در آینده چند تن از فک و فامیل های گراوپ را جهت افزودن به ابهتم و چند کورممد و نورممد از میان داوطلبان جهت پاچه خواری و پادویی استخدام کنم
در انتها برای کسانی که شیفته اقتدار شاهانه من شده اند و از هم اکنون به دنبال خدمت صادقانه به من هستند و نیم نگاهی هم به آینده درخشانی که پس از وزیر شدن من دارند اعلام میکنم که این تصویر و یا شعاری که روی آن نوشته شده که شعار اصلی من هست را می توانند به هر جایشان که خواستند وصل کنند یا به کار ببرند. در ضمن اسمایلی ویژه هوادان و حامیان من نیز است که استفاده از آن کلا همه جا مستحب است!
ما سر دمبل بر سنگ ندامت میزنیم ! با ندای لرد ، فریاد وزارت میزنیم ! چنگ بر پشمک سرای محفلی ها میزنیم ! ما به استنصار لرد لبیک یاری داده ایم ! جان به کف در انتخابات و جهاد آماده ایــــــــــم !
نام: چیزه ! من به همه شما علاقه دارم ! ننه جان منم میدونه ! (چهارمیه تکه کلام نداش خو ! ) روفوس قاقی اسکریم جیور
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : زیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــات ! من از همه سابقه ام بیشتره ! هم این عملی میدونه هم این توجیه گر !
برنامه های خود : بازگشت ابهت گذشته وزارت ! بولد کنید لطفا !
سوابق در وزارت سحر و جادو: بنده با سابقه 22 روز عضویت و 10 پست اداره کاراگاهانی رو راه انداختم که در عرض 20 روز 100 رول زد ! گروهی ساختیم بس خفن ! کورمک مک لاگن بود توش سیریوس بود مارکوس فلینت بود ترورس ناموس پرست بود . اینا بودن ! بعد هممون رفتیم از کاراگاهی مرگخوار شدیم ! بعد رفتیم سازمان ملل وزارتخونه رو دست گرفتیم اومدیم جا بان کی مون ! اونم 120 تایی رول خورد تو 1 ماه ! اگه وقت داریم یه نکته ای رو بگم ! آقا این مورفین که معتاده ! بنده تقاضا دارم تایید نکنید اینو ! چون میخواد جوانان پاک این مرز و بوم رو به انحطاط و بیراهه و فساد بکشه ! این پرسی هم همه میدونن ! مورد اخلاقی داره ! از استخر برزیل بگیر تا اتاق توجیه ! اینم تایید نکید لطفا ! :pashmak: همین دیگه !
نام : برگزار کننده های وزارت هنوز بعد از سالها سوژه شدن و اینها ، هنوز این بخش رو حذف نکردن ، حتما باید یه فیلم ِ هالی ویزارد ساخته بشه تا متوجه بشید !؟
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : الان واقعا فکر میکنید من یادم میاد !؟ وقتی مورفین از سالِ 48 بوده ، شما منو یکی دو سال قبلش در نظر بگیرید دیگه
برنامه های خود : همیشه این سوال باعث میشده ستادهای تبلیغاتی ِ ما کم رونق بشه ! این چه کاریه آخه ، من الان اینجا برنامه هام رو بنویسم ، توی ستادم برم با بچه های ایفای نقش بحث های زیر ساختی ِ هری پاتری بکنیم ؟ تنها چیزی که میتونم در موردِ اهدافِ پیچیده و زیادِ خودم بگم این هست که ، من به پشتوانه ی ارباب ( ) تو دهن ِ این مدیرا میزنم ، من ناظر ِ جدید تعیین میکنم و ازین کارای کلیشه ای
تعداد معاونان و برنامه های آنان : ارباب لرد ولدمورت - ایگور کارکاروف
سوابق در وزارت سحر و جادو: همون وزیرهای قبلی هم زیره نظره ما وزارت میکردن
برای ثبت درخواست، فرم زیر را پر کنید: چشم آقای روزیه!... اِ ببخشید! قلم پر خدمتتون هست؟... خیلی ممنون... ای بابا! این ریگولوس بلک چیه تو قلم پرت روزیه؟! بگیر آقا! نخواستیم. با خودکار پر می کنم!
نام : اینجانب مورفین پسر پاکاک سعی دارم خرس بزرگ را شکار کرده و به همه ی افراد قبیله ثابت کنم که من بهترینم... ها؟!... آقا اجازه! ما اشتباه نوشتیم سوال اولو! غلط گیر دارین؟... ندارین؟!... ای بابا!... چیکار کنم حالا؟... هوی! جردن! غلط گیرتو بده یه دیقه!... چی؟! من رقیبتم و تو به رقیبت کمک نمی کنی؟ یو آر این مای بلک لیست!!! بذار به قدرت برسم، همه ی سیاه پوستای سایتو قتل عام می کنم. می فرستمتون برین گَلِ جنای خونگی هرم بکشین!... چی آقای روزیه؟ با بغل دستیم صحبت نکنم؟ آقا ما صحبت نکردیم که! تهدید کردیم... چی میگی؟!... میشه خط بزنم هر جا رو غلط نوشتم؟... چرا زودتر نمی گی خب؟! میخوای منو مسخره ی خاص و عام کنی؟ یو آر دِ نکست! اینجانب مورفین گانت فرزند ماروولو گانت و دایی لرد سیاه و جزو نوادگان سالازار اسلیترین کبیر بوده و بر زبان های خارجی از جمله مارزبانی مسلط می باشم و بر همگان مبرهن است که یک وزیر خوب در درجه ی اول باید بر زبان های بین الملل مسلط باشد.
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : به عدد: 43 سال! به حروف (برای آنها که خیال می کنند اشتباه تایپی شده): چهل و سه سال! بنده از ده دی ماه 1348 این نقش را دارم ایفا می کنم و توی پروفایلم هم نوشته. تا بترکه چشم حسودان که نتوان دید!
برنامه های خود : برنامه های اینجانب در یک بسته ی فرهنگی-ورزشی-هنری-عقیدتی-سیاسی-اجتماعی-اقتصادی-نظامی-بین المللی-بهداشتی-درمانی-آموزشی-بازرگانی-مالیاتی-گمرکی-امنیتی-استراتژیک-ژئوپلتیک-سایکالوژیک-فتوکرومیک خلاصه و جمع بندی شده و من خودم را کشتم که همه ی این برنامه ها را در یک بسته بگنجانم و چون هر کار کردم در هیچ بسته ای جا نشد، مجبور شدم همه ی این ها را در بقچه ی حمام خدا بیامرز ننه مورفین بچپانم که البته کار آسانی نبود و با هزار بدبختی جا شد. لذا خواهشمندم که خواهش نفرمایید که برنامه هایم را تشریح کنم چون باید این بقچه را باز کنم و بعد جمع کردنش دردسر است. بقچه را همینجا می گذارم بعدا خودتان باز کنید. فقط لازم به توضیح است که بخشی از برنامه های بازرگانی و بین المللی در قسمتی از بقچه پکیج شده که قبلا ننه مورفین روشورهایش را می گذاشته و بوی روشور می دهد و فکر نکنید که یک وقتی فاسد شده، دور بریزید ها!
تعداد معاونان و برنامه های آنان : بنده پول اضافی ندارم که از خزانه ی ملت بیارم خرج شکم گنده کردن یک عده ای به نام معاون و مشاور و فرماندار و شورا و امثالهم بکنم. خودم یک تنه همه کار می کنم! همه کار هم بلدم! تی کشی، آبدارچیی(!)، کار امنیتی، 007، ژانگولر، هدفمند سازی یارانه، مبارزه با مشنگ های سوءاستفاده ای و بسیاری امور دیگر که یک وزیر خوب باید بتواند انجام بدهد. تازه اگر دو زانو بنشینم صدای قطار هم می توانم دربیاورم!
سوابق در وزارت سحر و جادو: بنده قبلا وزیر بودم!!! یعنی وزیر شدم ولی جریانات مشکوک در فرآیند انتخابات نفوذ کرده و مقامی را که ملت عزیز جادوگران به من داده بودند از چنگم درآوردند و مک گونِ زن دامبل را وزیر کردند و برای من 2 رای ثبت کردند در حالیکه من و اسی و فری هر سه مطمئندن به من رای داده بودیم و این ثابت می کند که من وزیر شده بودم و خیلی هم قدرت بودم.
پ.ن: بنده از آنجا که باز هم یک کوچولو احساس خطر می کنم و از آنجا که مسلما این دور وزیرم با اجازه ی مسئولین غیرمنحرف و پاک دست انتخابات از الان کلاه وزارت را بر می دارم که خدای نکرده یک وقتی تقلب و تخلفی نشود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1391/5/7 18:27:08 ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1391/5/7 18:28:46
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : از تابستون پارسال عضو شدم. تو تابستون اوج فعالیتم بود. ادامه داشت تا امتحانا از اون به بعد تا الان فعالیتم کم بود که دیگه الان دو باره برگشتم. برنامه های خود : سایتو فعال می کنیم. سازمان دهی به گالری و درست کردن لینک ها. پاتروپدیا رو دوباره راه اندازی بکنیم. فعال کردن ازکابان. یه خبرگذاری درست و حسابی درست می کنیم. تعداد معاونان و برنامه های آنان : معاون هاگوارتز:از هر چهار گروه هاگ یه نفر برای مشکلات هاگ انتخاب میشه. و با معاون هاگ مکاتبه می کنندو ایشون خبرشو بهم میده. معاون ایفا:هر انجمن یک معاون که میتونه ناظرم باشه که گزارشاتو بده و اعضای غیر فعالو به آزکابان بفرسته که مجبور بشن برای حفظ شخصیتشون فعالیت کنند.تایپیکای غیر فعالو توش سوژه جدید بزنند. همه ی اینا گزارشاتو به معاون ایفا می دند و ایشون خبرشو بهم میده. معاون آزکابان: از نحوه ی اداره آزکابان خبر میدهد. معاون پاتروپدیاو اخبار: یه گروه برای خبرنامه و پاترو پدیا درست کنیم.گزارشات رو معاون میده
تعداد کل معاونان:5تا
سوابق در وزارت سحر و جادو: خیر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
برنامه های خود : ایجاد فضایی دوستانه برای رول نویسی ایجاد گروه های Yip برای کاربران بسیار فعال دستگيري متخلفان ايفاي نقش و تحويل آن ها به آزكابان جهت فعالتر شدن اين انجمن. ایجاد صندوق انتقادات و پیشنهادات. دفاع از آزادی بیان بیشتر کردن فعالیت پاتر پدیا احترام به نظرات تمامی اعضای ايفای نقش و استفاده از نظر آنها برای تصميم گيری های مهم وزارتخانه فعالیت بیشتر انجمن وزارت نجات سایت از وضعیت فعلی تعداد معاونان و برنامه های آنان :احتمالا 4 یا 5 تا هستد که به تالار های خصوصی دسترسی دارن
سوابق در وزارت سحر و جادو:ندارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور.ویریدیان در 1391/5/7 14:27:10 ویرایش شده توسط پروفسور.ویریدیان در 1391/5/7 17:21:27