جادوگر سفید پوش:منم .باز کن.
جیمز:تو کی هستی؟
جادوگر سفید پوش:جادوگری که کلی نشسته و فکر کرده که چطوری میتونه تابلو بشه.بعد به این نتیجه رسیده که با پوشیدن ردای سفید!تا حالا جادوگر دیگه ای دیدی که ردای سفید بپوشه؟این کار فقط از یه محفلی برمیاد.درو باز کن.
جیمز که قدم زنان داشت بطرف در میرفت و در همان حال با جام آتش باارزش سوروس بازی میکرد جواب داد:اینجوری نمیشه.عمو دامبل گفته درو برای کسی باز نکنم.همه دنبال راهی برای دزدیدن مغزهای محفل هستن.دستاتو نشون بده ببینم.
جادوگر سفید پوش دستهایش را از زیر در نشان داد.جیمز بعد از بررسی دستها گفت:حالا من از روی اینا چی رو باید بفهمم؟دستن دیگه.میتونن دستای ایوان روزیه یا بارتی کراوچ یا لوسیوس مالفوی هم باشن.

جادوگر سفید پوش با عصبانیت گفت:ببین صورتی،باید کمی بالاتر رو نگاه کنی.جایی که علامت شوم باید باشه و نیست.درو باز کن.

صدای جیمز از پشت در به گوش رسید:خب این که بدتره.تو ممکنه خود اسمشو نبر باشی و من اصلا دلم نمیخواد با یه اسمشو نبر تو محفل تنها باشم.

جادوگر سفید پوش آخرین برگ برنده اش را رو کرد و جسم دایره شکل صورتی رنگی را از زیر در به جیمز نشان داد و گفت:باشه جیمز.پس یویوی تعمیر شده خودت رو هم نمیخوای.این همه راه رفتم تا این یویو رو تعمیر کنم و تو این رفتار رو با من داری.اصلا من نمیدونم اون روش قدیمی اسم رمز چه اشکالی داشت که به جاش روش مدرن و پیشرفته زنگ زدن رو کار گذاشتن.
جیمز با دیدن یویو بطرف در پرید و آن را باز کرد.پرسی ویزلی وارد شد و به دنبال آن بوته های مرگخواران هم یکی یکی وارد شدند.جیمز که حواسش به یویو بود بعد از گذشت چند دقیقه احساس کرد محفل بسیار زیبا و با طراوت شده است.
جیمز:عمو پرسی، چقدر اینجا سرسبز شده.چه ایده خوبی پیدا کردین.ما که مثل مرگخوارا باغ و جنگل نداریم.هممون چپونده شدیم تو این خونه بی درو پیکر.
پرسی با بی حوصلگی نگاهی به بوته ها انداخت و گفت:ایده من نیست.شاید کار ریموس باشه.ولی به هر حال فکر خوبیه.
خانه ریدل:
لرد به دو ساحره ای که در مقابلش ایستاده بودن خیره شده بود.بعد از چند لحظه با اشاره یکی از آنها را بطرف خود فرا خواند.ولی ساحره دوم با عجله جلو رفت و گفت:بفرمایید ارباب.منو احضار کردین؟

لرد:نخیر.با لینی بودم.تو و موهات برگردین سر جات.چوب دستی ما رو که نابود کردین.یه چوب دستی دیگه بدین ارباب میخواد جادو کنه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

تنها میذاره.