جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 24 اسفند 1393 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین

یالله!

خب من چندتا سوال اساسی دارم!

1. نحوه ی اشناییت با جیمز سیریوس پاتر رو بگو! تو سایت اشنا شدین یا از جای دیگه؟

2. چرا همیشه آواتار های شبیه به هم می زارین؟!

3. بعد گریفندور کدوم گروه رو ترجیح میدی؟ (یه وقت نگی اسلیترین ها )

همینا بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 اسفند 1393 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
یلام!
راستشو بخواید سوالای زیادی ندارم!

مهم ترین سوالم اینه که:
کار به عنوان جادوکار چطوره؟سختیهاشو بگو!تا حالا پیش اومده که از جادوکار بودن پشیمون بشی؟

چقدر برای هر نقد وقت میزاری؟

تا حالا به سرت زده که از سایت برای همیشه بری؟

روزانه چقدر مطالعه داری؟بیشتر چه کتابایی میخونی؟( با لحن ایرما خونده بشه! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Underfed Vulture

قبل از صحبت کردن فکر کنید.
قبل از فکر کردن مطالعه کنید.

ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین

این ویولت بودلر چی می‌خواد از زندگی ِ ما؟! [ از خوانندگان، مصاحبه‌کنندگان و مصاحبه‌شوندگان عزیز خواهشمندیم خانُم بلک را به صورت ِ چادر دور ِ کمر گره زده تصور نمایند تا عفت و عصمت ِ آن بانوی عظیم‌الشأن حفظ گردد. با تقدیم احترامات فائقه. روابط عمومی ترویج عفاف ]

الکی مثلاً من الان شازده خانومم.

زودتر جواب ِ سؤالامو ندی میام الکی مثلاً کاراکترای دیگه‌ی ایفای نخشم می‌شم. حالا دیه صلاح ِ مملکت ِ خودشو خسرو تدی می‌دونه!

یهو دیدی اومدم پرسیدم:

نقل قول:
تو چی می‌خوای از زندگی بچه‌ی من؟!

الکی مثلاً من فلور دلاکورم.

هاااا.

یه عالمه دیگه از اینا دارم.
ینی مدیونی فک کنی کم میارم. دلقک ِ درونی دارم، اصن اوف!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
یا امام زاده دیویدٍ نیوکاسل!(یکی از امام زادگان کشور انگلستان و از نوادگان مرلین!)
دارم خواب میبینم یا بیدارم؟!
قلم پر؟!مهمون جدید؟!بعد از مدت ها؟!تدی؟!

خب...پس بذار شروع کنیم به پرسش...در ضمن در صورت دریافت نکردن پاسخ این قمه نقره ای توی دستم در انتظار شماست!

نظرت در مورد هاگوارتز ترم پیش(تابستون 93)چیه؟!
به نظرت این هاگوارتز تونست به هدفش که جذب و تقویت تازه واردینه برسه؟!
آیا قبول داری هاگوارتز جذابترین قسمت سایت برای تازه واردینه؟!

وقتی رول طنز مینویسی،تدی که توی ذهنت هست چقدر فرق داره با تدی که توی رول های جدی مدنظرته؟!

تا حالا شده به دلایل مربوط به داخل سایت،بخوای از سایت بذاری بری؟!

این گردش سوم رو چرا نمیذارین؟!من اصلا فن فیکشن خون نبودم...شما من رو به این راه کشوندین...شما من رو معتاد کردین...پاسخگو باشین نامردا!
واسه گردش سوم مثل رولینگ از اولش به آخرش فکر کردین یا مرلین بختکی دارین مینویسن؟!
اگه مرلین بختکیه،من رو هم بیارین تو داستان!نقش دوم...حالا نقش سوم...نقش چهارم حداقل!

قضیه این طرفداریت از این تیم منفور،ضایع،ضعیف و داغون منچستر چیه؟!
منظورم تیم اول شهر،منچستر سیتی نیست ها...تیم دوم شهر...منچستر یونایتد!
چرا منچستر...تیم از این داغون تر نبود؟!مثلا تیم همین کلاغ فرانسویه آرسن ونگر چیه اسمش؟!توپچی ها...آها...آرسنال...طرفدار اون تیم هم میشدی بهتر از منچستر بود که!
هر چند میدونم تمام جزیره دوست دارن طرفدار چلسی باشن ولی خب...چلسی خودش طرفداراش رو انتخاب میکنه! امسالم که ما قهرمانیم!
والا با این همه بازیکن هزینه دیوید مویس میتونست این تیم رو ببره اروپا...این فنخال نمیتونه!
احساستون چیه که بازی های اروپایی تیم ما رو از تلوزیون نگاه میکنید در حالی که تیمتون یه تیم محلیه؟!
خب بسه دیگه...تیمت رو با خاک یکسان کردم!

سوال آخر...چه اتفاقی باعث میشه برای همیشه از جادوگران بری و چه اتفاقی باعث میشه که تصمیم بگیری هیچوقت از جادوگران نری؟!

همین دیگه...دامبل...سوالام رو نگنجونی من میدونم و تو و یه قداره ریز!
تدی...اصلا حتی اگه دامبل نپرسید تو به سوالام جواب بده...وگرنه قضیه قمه نقره ای و اینا دیگه!
مرلین وکیلی دفعه اولم بود تو قلم پر سوال میکردم...بیا جواب بده و دل من پیرمرد رو شاد کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 13:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خالــــــــــه!!
چیز ینی..
تــــــــــــــــدی!!

من منتظر بودم این جوجه پاتر بیاد بوقاشو بزنه ( چون من نسبت به گودزیلاها رحم و شفقت زیادی دارم! ) بعد من بیام بوقامو بزنم و خولاصع! دور هم یه مصاحبه‌ی بوقی داشته باشیم.

اصنم به خاطر پاره‌ای کارهای شخصی ادیتور ِ جادوگرانو وا نکردم که یهو این کلمه‌ها از کی‌بُردم بپره!

خالع!

اول از همه زود تند سریع اعتراف کن به اجازه‌ی کدوم اُرگان ِ رسمی، مقام مسئول و سازمان بین‌المللی‌ای هروخ عشخت می‌کشه می‌شی تدی، هروخ تدی جواب نمی‌ده از قدرت‌های پنهان خاله‌وارت اِعمال قدرت می‌کنی رو من!؟ ها؟! ها؟! ها؟!

دوم از همه چی شد که تدی؟! می‌دونی چون دلم می‌خواد چارتا سؤال آدمیزادی بپرسم که آیندگان فک نکنن ویولت بولدوزر فیلان. حتی اگه واقعاً ویولت بولدوزر فیلان!

اهم!
سوم!
خعلی مهمه!

ببین خاله‌جان! آدمی باید به کودک ِ درون ِ خود غذا دهد تا زنده بماند و سالم و سرحال همچی! بعد خاله من خعلی بت افتخار می‌کنم! خعلی مایه‌ی فخر و غرور مایی! الگوی منی اصن تو زندگی! ( ویکی که نی این دور و ور؟ )
ینی کلاً می‌خواسّم بدونم به کودک ِ درونت چی می‌دی ای‌قده بزنم به تخته چشمم کف پاش زنده و فعال و پویاس؟!

فصل بعدی گردش سوم کی میاد مادرسیریوسا؟!

منو بیشتر دوس داری یا کِرمات؟ کاش من کِرمِت بودم. :کلاه‌قرمزی

( مصاحبه‌گر عزیز، خواسّی بفهمی سؤالا رو جیمز جواب داده یا تدی، از هیچ‌جا دیگه نمی‌تونی بفهمی جز جواب ِ سؤالای من! )

هاااا.. بعد این!
چی‌جوریه که هروخ من میام بزنم تو سر جیمز، قدرت ِ مرلینی یهو گرگ می‌شی؟! :| اون جوجه پاترو بالاخره یکی باس لهش کنه یا نه؟! خانوم رولینگ فرمودن فقط! شبِ! ماه! کامل! بقیه شبا من مصونیت سیاسی دارم آخه ایهاالناس!

جواب این سؤال آخرو بدیا!
می‌رم ویزنگاموت از جیمز شکایت می‌کنم!
نمی‌دونم چرو از جیمز شکایت می‌کنم، به همون دلیلی که هروخ جیمز داره جیغ سرخپوستی می‌کشه تا به جای درس خوندن، حواستو بدی بش، می‌گی: «ویولت!! دارم درس می‌خونم!!» در اون مواقع من هیچ کاری نکردم که جیمز جیغ سرخپوستی بکشه! من خعلی هم چیزم.. چی می‌گن؟ ویک؟ چی بود اون؟ هااااا ! فرهیخته‌م! من بی نظیرم!

بوس جان تو رو به ریشِت قسم این سؤالا رو بیار تو مصاحبه‌ش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
عه یه مهمون ناشناخته ی خیلی غریبه ی جدید.
خب من تو رو نمیشناسم پس یه عالمه سوال دارم.
شعت..
چی بپرسم باو.
بوقی من اونقدر می شناسمت که میتونم به جات به همه ی سوالایی که ازت میشه جواب بدم بدون حتی یدونه غلط!
شرط ببندیم!؟ جون جیمز، شرط ببندیم!؟

به هر حال از اینور اونور یه چیزایی گیر آوردم.

1. بزرگترین بوقی که تا حالا تو زندگیت زدی چی بوده!؟

2. آخرین باری که از ته دل خندیدی، کی بود و چرا؟

3. سگ رو بیشتر می پسندیدی، شایعات مبنی بر اینه که دوتا گربه داری ولی. این سوال نبود. صرفا خواستم یاداوری کنم بهت چت 7 سال پیشمون رو که من گفتم گربه برای نگه داشتن تو خونه بهتره، تو گفتی نخیر سگ بهتره. یادآوری میکنم که هر چی من گفتم همون شد.

4. برای بیننده های توی خونه توضیح بده که "جیمزتدیا" بعد از کدوم واقعه ی سیاسی!- تاریخی! سایت تشکیل شد و چی هنوز توی این سایت نگهش داشته این غده ی سرطانی مغزی (رماتیسم رو گذروندیم!) رو! و چی ممکنه باعث شه که جیمزتدیا از این سایت برن؟

5. چرا بعد از جملاتت، قبل از شکلک هات، نقطه نمی ذاری؟!

زود جوابارو بفرست برام.
به هر حال که من قبل از بقیه می خونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 20 اسفند 1393 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
درود فرزندانم.

با عرض پوزش بابت غیبت طولانی و خاک خوردن اینجا. ایشالا اومدیم که به یاری ققنوس اینجا رو دوباره راه بندازیم و در کنار همدیگه بترکونیم بره.

حالا آقایان و خانوم ها! ساحرگان و جادوگران عزیز. این شما و این هم مهمون بعدی قلم پر!

تدی ریموس لوپین!

تا سال آینده وقت دارید که سوالاتون رو ازش بپرسید.
میخوام بترکونیدشا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

موفقیت برای انسان بی جنبه مقدمه گستاخی ـست...
ارسال شده در: جمعه 12 دی 1393 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اِهِم

دانگ، مهمون پیدا نکردی؟ حق دارن خب! کسی جرات نمیکنه روی صندلی قلم پر بشینه. حالا گفتن نداره ولی من وقتی میخواستم برم یه پتو پیچیدم دور خودم تا تونستم به خونه برسم. حقیقتا هیچ چیزی برایم باقی نگذاشته بودی. جوری انسان را لخت میکنی که خودش متوجه نمیشود. انصافا دست کج به دنیا آمده ای

سه تا چیز اضافه میکنم به جواب سوالات قبلی:

- یکی از بهترین سریال های عمرم رو جا انداختم، یعنی: Game of thrones

- طی تحقیقات مبسوطی که انجام دادم به ضرس قاطع() عنوان میکنم که آهنگ no leaf clover متالیکا نه تنها ریتم بینظیری داره که معنی قشنگ و الهام بخشی هم داره. شاید برداشت من اشتباهه ولی داره میگه که تو زندگی هیچ چیز آسون به دست نمیاد و خیلیا جاها رویاهات بر باد میره. شاید اون نوری که فکر میکنی از بهشت و انتهای تونل داره میاد فقط نور یه قطاره!...البته ممکنه قطار سریع السیر هاگوارتز باشه، کسی نمیدونه.

- آهنگ "هوای حوا"ی ناصر عبدالهی هم خیلی قشنگه.

حیفم اومد اینارو نگم. همه عیدا مبارک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 دی 1393 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی از دوست و رفیق خوب خودم، آنتونین قهرمان!

آنتونین جان خیلی خوب و جالب بود مصاحبه ـت و لذت بردم از خوندنش.

به زودی میهمان بعدی قلم پر رونمایی میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 دی 1393 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
این تو و این جواب ها. ایهیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 232.60 KB; بازدیدها: 20