خب... پیغمبره ملت رو اوردین اینجا؟ عجبا!
1. خب مورگانا یکی از اون اعضایی که روی ایفاش غیرت داره و من واقعا تحسینش می کنم! اما سوالی دارم و اون هم این که از همون اولی که این شناسه رو انتخاب کردی این حس رو داشتی یا نه؟
2. از کدوم شناسه سایت متنفری؟ منظورم اینه که اگه به جای مورگانا اون بودی خیلی ... یه جوری می شدی؟
3. بزرگترین آرزوی ایفاییت چیه؟ چه آرزویی داری که می خوای داخل سایت بهش برسی؟
4. به نظرت بدترین اتفاقی که توی ایفای نقش ممکنه برای یک نفر بیافته چیه؟
5." آستوراث دیارا" اگه درست نوشته باشم، چه جوری به وجود اومد؟ یعنی اسمش از کجا اومد؟ همینجوری بود یا نه؟
6. خب کوییدیچ یکی از هیجان انگیزترین بخش های ایفاست! چی توی این ورزش هست که جذبت کرد؟ چه چیزایی؟
7. مورگانا یه کی از افراد شیک نویس سایته. طنزها و جدی هاش حقیقتا خیلی خوبه! اما ترجیح می ده کدوم رو بنویسه؟ چرا؟
8. خودت رو بذار جای پتونیا دورسلی. یکی از اعضای خونوادت که هیچی راجع به دنیای جادوگری نمی دونه یه نامه از هاگوارتز براش می آد و بعدش تو هر کاری می کنی و نامه می نویسی و اینا... ولی می گن تو رو راه نمی دن به دنیای جادویی و هاگوارتز! با این تفاسیر خودت چه حسی پیدا می کنی؟ نظرت راجع به پتونیا چیه بعد از این تصور؟
9. بدترین روزی که در ایفای نقش گذروندی رو برامون تعریف کن و بهترینش رو.
10. اگه یه روز رو قرار باشه با مورگانایی که ساختی بگذرونی، در طول اون روز چی کار می کنی؟
11. به نظر تو انجام دادن چه کاری توی ایفا از همه سخت تره؟
12. بهترین رول دنیا به نظرت باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ هم طنز و هم جدی و هم طنز و جد.
13. تا حالا شده آهنگی بشنوی یا کتابی بخونی یا برنامه ای ببینی و بعد یاد یکی از بچه های ایفا بیافتی؟
14. اگه قرار بود به یه سرزمین خیالی سفر کنی دلت می خواهد که به کجا بری؟
15. وقتی توی سایت هستی... اون حسی رو داری که بگمونت می تونستی توی دنیای هری پاتر داشته باشی؟ چه جوری می شه این حس رو در اعضا به وجود آورد؟
16. اگه می تونستی یه شخصیت خیالی داشته باشی توی ایفا، چه اسمی براش می ذاشتی و چرا؟
همینا دیگه! خیلی هم ممنون و خیلی هم موفق باشی!

به ریتا و ریگول: یکی از سوالام رو هم حذف کنید با ساطور و ارّه و ای چیا میام این جا رو می ترکونم!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

-