تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
37 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
گریفیندور
اسلیترین
در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/19
آخرین ورود: یکشنبه 5 مهر 1405 20:18
از: دست شما
پستها:
529
شغل
رهبر محفل ققنوس

اول تشکر میکنم از لرد ولدمورت که لطف کردن و جواب برخی از سوالای پلاکس رو دادن و خیلی خوب و درست اشاره کردن... این پیاز رو هم بهشون تقدیم میکنم نگن بعد عمری رفتیم محفل، دست خالی راهیمون کردن. با نون و نمک خیلی هم خوشمزه میشه!
اما در جواب شما پلاکس عزیزم بگم که... باباجان من که تاپیکها رو میبینم محفلیها حضور دارن و مینویسن، فلور دلاکور، آرتمیسا لافکین، زاخاریاس اسمیت و... حاضرن و فعالیت میکنن. اما اینکه چرا محفلیها سوژههای خودشون رو ندارن و داستانی با محوریت محفلیها وجود نداره که بگم خدمتت که این موضوع وابسته به جا افتادن ایفای "محفله"، بر خلاف جا افتادن ایفای یک شخصیت که میشه توی مدّت کوتاه یکی دو ماه راهش انداخت، ایفایی که بین چندتا شخصیته زمان بیشتری میبره، از طرفی مقایسه کردنش با گروه مرگخواران هم که به لطف لرد ولدمورت چندین ساله که دارای ثباته کمی ناعادلانهس، محفل الان داره تغییرات زیادی رو تجربه میکنه و ابتدای یک دگردیسی قرار داره در صورتی که گروه مرگخواران خیلی وقته که بلوغش کامل شده.
اگر هم این وسط اشاره به کم کاریهای من داری بگم که درست میگی و کسی که یکی از شناسههای مهم سایت رو برمیداره باید نسبت بهشون مسئولیت پذیر باشه، من در حال حاضر مشکلی برام پیش اومده و بعد از رفع شدنش امیدوارم بتونم جبران این مدت کمکاری رو بکنم.
در آخر هم ازت تشکر میکنم که به فکر محفلی، معلومه پشت ردای سیاهت یک قلب بزرگ پنهان شده. :)
ارادتمند شما،
آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور.
اما در جواب شما پلاکس عزیزم بگم که... باباجان من که تاپیکها رو میبینم محفلیها حضور دارن و مینویسن، فلور دلاکور، آرتمیسا لافکین، زاخاریاس اسمیت و... حاضرن و فعالیت میکنن. اما اینکه چرا محفلیها سوژههای خودشون رو ندارن و داستانی با محوریت محفلیها وجود نداره که بگم خدمتت که این موضوع وابسته به جا افتادن ایفای "محفله"، بر خلاف جا افتادن ایفای یک شخصیت که میشه توی مدّت کوتاه یکی دو ماه راهش انداخت، ایفایی که بین چندتا شخصیته زمان بیشتری میبره، از طرفی مقایسه کردنش با گروه مرگخواران هم که به لطف لرد ولدمورت چندین ساله که دارای ثباته کمی ناعادلانهس، محفل الان داره تغییرات زیادی رو تجربه میکنه و ابتدای یک دگردیسی قرار داره در صورتی که گروه مرگخواران خیلی وقته که بلوغش کامل شده.
اگر هم این وسط اشاره به کم کاریهای من داری بگم که درست میگی و کسی که یکی از شناسههای مهم سایت رو برمیداره باید نسبت بهشون مسئولیت پذیر باشه، من در حال حاضر مشکلی برام پیش اومده و بعد از رفع شدنش امیدوارم بتونم جبران این مدت کمکاری رو بکنم.
در آخر هم ازت تشکر میکنم که به فکر محفلی، معلومه پشت ردای سیاهت یک قلب بزرگ پنهان شده. :)
ارادتمند شما،
آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1399/6/18 12:03:41
خیلی خب... از اوّل!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1387/08/11
آخرین ورود: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 17:15
از: ما گفتن...
پستها:
6961

با اجازه دامبلدور من یه چیزایی رو بگم. چون یه مقدار از حرفا مربوط به ما بود و یه چیزایی رو اگه من بگم بهتره تا این که دامبلدور بگه.
یه چیزایی هست که همه می تونن درموردش نظر بدن. یه چیزایی هم هست که مخصوص شخص یا گروه خاصیه.
شما گفتین عضویت توی محفل خیلی سخته!
کجاش سخته؟
یه درخواست می دن. دامبلدور براشون پیغامی می فرسته که دقیقا نمی دونم چی توش. ولی احتمالا راهنمایی می کنن و می گن یه پست بزن و بعد طبق اون، رد یا تایید می شه.
عضویت مرگخوارا به این شکله که فرم عضویت رو پر می کنن(که این قسمتش سخت تر از محفله)... و بلا می ره کل سوابقشونو بررسی می کنه! پست هاشونو می خونه. به رفتارشون توی سایت دقت می کنه. به جوابایی که توی فرم دادن دقت می کنه.
این که گفتین هر کی وارد سایت می شه عضو مرگخوارا می شه هم اشتباهه. اتفاقا بیشتر تازه واردا تحت تاثیر کتاب، جذب محفل می شن. کسایی که تو سایت می مونن ممکنه به مرور زمان تغییر عقیده بدن ولی در حالت کلی تعداد درخواست های دو گروه تقریبا مساویه.
در مورد فعالیت، گذشته از سیاه و سفیدش، نظر من اینه که دلیلش هاگوارتزه. قسمت زیادی از انرژی و فعالیتی که قرار بوده صرف ایفای نقش اصلی بشه، صرف هاگوارتز می شه. من کسایی رو توی هاگوارتز می بینم که تو ایفای نقش اصلا نمی بینم. و متاسفانه به نظر من اصلا ارزششو نداره. این همه تلاش، این همه فعالیت و یه قهرمانی که دو روز بعد فراموش می شه! مخصوصا تازه واردا به جای آشنا شدن با ایفای نقش اصلی و سوژه ها، توی هاگوارتزن!
محفل قدیم دقیقا اینجوری بود که هر کسی که میومد رو قبول می کرد. با هر سطح و هر کیفیتی. یکی از بهترین و درست ترین کارای دامبلدور جدید همین بود که این کارو نکرد. هر کسی رو قبول نکرد. این کار سطح گروه رو می بره بالا. این یه نکته مثبته نه یه ایراد. اون بالا گفتم کسایی که میان سایت، تحت تاثیر کتاب، جذب محفل می شن. اگه محفل بخواد همه رو قبول کنه، اوضاع خیلی بد می شه.
کسی که سطحش پایینه به هر حال فعالیت می کنه و ایراداشو برطرف می کنه. اتفاقا تلاش برای عضویت توی یه گروه، بهش انگیزه می ده. این که به محض ورود قبول بشه، انگیزه رو ازش می گیره. طرف دیگه شاید تلاش نکنه و همون نویسنده سطح پایین باقی بمونه.
نقل قول:البته ما احساس طفلی بودن نمی کنیم! توی خیلی از سوژه ها محفلیا هم هستن. حتی سوژه های خانه ریدل ها. ولی جنگ فرق می کنه. ما دائم در حال جنگ نیستیم. سیاها و سفیدای کتاب هم دائم در حال جنگ نبودن. هر کدوم فعالیت خودشونو می کردن.
گاهی ماموریت های مشترک می ذاریم.
همین! ما می ریم. پذیرایی هم لازم نیست! به ما گفتن چیزی اینجا نخوریم. ممکنه سمی باشه.
یه چیزایی هست که همه می تونن درموردش نظر بدن. یه چیزایی هم هست که مخصوص شخص یا گروه خاصیه.
شما گفتین عضویت توی محفل خیلی سخته!
کجاش سخته؟
یه درخواست می دن. دامبلدور براشون پیغامی می فرسته که دقیقا نمی دونم چی توش. ولی احتمالا راهنمایی می کنن و می گن یه پست بزن و بعد طبق اون، رد یا تایید می شه.
عضویت مرگخوارا به این شکله که فرم عضویت رو پر می کنن(که این قسمتش سخت تر از محفله)... و بلا می ره کل سوابقشونو بررسی می کنه! پست هاشونو می خونه. به رفتارشون توی سایت دقت می کنه. به جوابایی که توی فرم دادن دقت می کنه.
این که گفتین هر کی وارد سایت می شه عضو مرگخوارا می شه هم اشتباهه. اتفاقا بیشتر تازه واردا تحت تاثیر کتاب، جذب محفل می شن. کسایی که تو سایت می مونن ممکنه به مرور زمان تغییر عقیده بدن ولی در حالت کلی تعداد درخواست های دو گروه تقریبا مساویه.
در مورد فعالیت، گذشته از سیاه و سفیدش، نظر من اینه که دلیلش هاگوارتزه. قسمت زیادی از انرژی و فعالیتی که قرار بوده صرف ایفای نقش اصلی بشه، صرف هاگوارتز می شه. من کسایی رو توی هاگوارتز می بینم که تو ایفای نقش اصلا نمی بینم. و متاسفانه به نظر من اصلا ارزششو نداره. این همه تلاش، این همه فعالیت و یه قهرمانی که دو روز بعد فراموش می شه! مخصوصا تازه واردا به جای آشنا شدن با ایفای نقش اصلی و سوژه ها، توی هاگوارتزن!
محفل قدیم دقیقا اینجوری بود که هر کسی که میومد رو قبول می کرد. با هر سطح و هر کیفیتی. یکی از بهترین و درست ترین کارای دامبلدور جدید همین بود که این کارو نکرد. هر کسی رو قبول نکرد. این کار سطح گروه رو می بره بالا. این یه نکته مثبته نه یه ایراد. اون بالا گفتم کسایی که میان سایت، تحت تاثیر کتاب، جذب محفل می شن. اگه محفل بخواد همه رو قبول کنه، اوضاع خیلی بد می شه.
کسی که سطحش پایینه به هر حال فعالیت می کنه و ایراداشو برطرف می کنه. اتفاقا تلاش برای عضویت توی یه گروه، بهش انگیزه می ده. این که به محض ورود قبول بشه، انگیزه رو ازش می گیره. طرف دیگه شاید تلاش نکنه و همون نویسنده سطح پایین باقی بمونه.
نقل قول:
سیاها طفلیا با خودشون میجنگن با خودشون ماجرا درست میکنن.
گاهی ماموریت های مشترک می ذاریم.
همین! ما می ریم. پذیرایی هم لازم نیست! به ما گفتن چیزی اینجا نخوریم. ممکنه سمی باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/05/28
آخرین ورود: جمعه 12 اردیبهشت 1404 12:19
از: ما هم شنیدن!
پستها:
218

درود
میدونم جاش اینجا نیست، شایدم باشه ولی به هر حال من حرفامو همینجا میگم که همه ببینن، هم مدیرای محفل، هم اعضای محفل.
محفلیا پس کجایین؟ آیا به خواب تابستانی فرو رفتین؟
آقا این چه وضعیه؟
تو هر تاپیکی، حتی دیگه به غیر از خانه ریدل ها، که وارد میشی یک گروه مرگخوار دارن تند تند پست میزنن. جذابیت سایت به جنگ بین سیاه و سفید نیست مگه؟ الان سفیدا خوابن، سیاها طفلیا با خودشون میجنگن با خودشون ماجرا درست میکنن.
من فعلا طرفدار هیچ جبهه ای نیستم!
اما بسته دیگه، پاشید یه حرکتی بکنین، یه تکونی بدین به خودتون.
شرایط عضویت تو محفل انقد سخته که کسی سراغش نمیاد.
مثلا من تمام مرگخوارا رو تک به تک میشناسم. از بس که فعالیت کردن، اما محفل چی؟ فقط میدونم مدیرشون پرفسور دامبلدور هستن.
خب معلومه هر کس وارد سایت میشه درخواست مرگخوار شدن میده.
واقعا این انتظار رو از سفیدا نداشتم! .
میدونم جاش اینجا نیست، شایدم باشه ولی به هر حال من حرفامو همینجا میگم که همه ببینن، هم مدیرای محفل، هم اعضای محفل.
محفلیا پس کجایین؟ آیا به خواب تابستانی فرو رفتین؟
آقا این چه وضعیه؟
تو هر تاپیکی، حتی دیگه به غیر از خانه ریدل ها، که وارد میشی یک گروه مرگخوار دارن تند تند پست میزنن. جذابیت سایت به جنگ بین سیاه و سفید نیست مگه؟ الان سفیدا خوابن، سیاها طفلیا با خودشون میجنگن با خودشون ماجرا درست میکنن.
من فعلا طرفدار هیچ جبهه ای نیستم!
اما بسته دیگه، پاشید یه حرکتی بکنین، یه تکونی بدین به خودتون.
شرایط عضویت تو محفل انقد سخته که کسی سراغش نمیاد.
مثلا من تمام مرگخوارا رو تک به تک میشناسم. از بس که فعالیت کردن، اما محفل چی؟ فقط میدونم مدیرشون پرفسور دامبلدور هستن.
خب معلومه هر کس وارد سایت میشه درخواست مرگخوار شدن میده.
واقعا این انتظار رو از سفیدا نداشتم! .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/19
آخرین ورود: یکشنبه 5 مهر 1405 20:18
از: دست شما
پستها:
529
شغل
رهبر محفل ققنوس

سلام به وین فلفلی،
ببین باباجان اینجوریه که اگه آخرین جمله مربوط به صاحب اون حرفی که گفته شده باشه، یه دونه اینتر میزنیم. مثلا:
نقل قول:
اینجا معلوم میشه وین گفته "حالا چی کار کنم؟" اما اگر اینجوری بود:
نقل قول:
این یعنی کسی غیر از وین این جمله رو گفته.
البته این وسط یک سری استثناهایی هم هست که... فعلا بیا بیخیالشون بشیم، باشه؟ :)
ببین باباجان اینجوریه که اگه آخرین جمله مربوط به صاحب اون حرفی که گفته شده باشه، یه دونه اینتر میزنیم. مثلا:
نقل قول:
وین در را بست.
- حالا چی کار کنم؟
اینجا معلوم میشه وین گفته "حالا چی کار کنم؟" اما اگر اینجوری بود:
نقل قول:
وین در را بست:
- حالا چیکار کنم؟
این یعنی کسی غیر از وین این جمله رو گفته.
البته این وسط یک سری استثناهایی هم هست که... فعلا بیا بیخیالشون بشیم، باشه؟ :)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خیلی خب... از اوّل!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:53
از: دل خاک بیرون بیا!
پستها:
283

سلام پروف!
یه سوال برام پیش اومد:
وقتی داخل رول می خواهیم اینتر بزنیم، برای مکالمه هایی که بدون گفت نوشته می شن هم باید یک اینتر بزنیم؟ چند بار که پست های بقیه رو خونه بودم، بعضی وقت ها یک اینتر برای بدون گفت ها می زنن، بععضی وقت ها هم دو تا اینتر.
چه کار بکنم اخر؟
پ.ن:ببخشید متن هم یکم پیچیده بود.
یه سوال برام پیش اومد:
وقتی داخل رول می خواهیم اینتر بزنیم، برای مکالمه هایی که بدون گفت نوشته می شن هم باید یک اینتر بزنیم؟ چند بار که پست های بقیه رو خونه بودم، بعضی وقت ها یک اینتر برای بدون گفت ها می زنن، بععضی وقت ها هم دو تا اینتر.
چه کار بکنم اخر؟
پ.ن:ببخشید متن هم یکم پیچیده بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

Hufflepuff is not yet
!lost
!lost
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/12/03
آخرین ورود: پنجشنبه 3 بهمن 1398 13:06
از: لندن
پستها:
15

سلام ای پیر دانا پروسور دامبلدور ببخشید من میخوام برای دور جدید کوییدیچ ثبت نام کنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Profesor Rimus John Lupin
اتحاد گریفیندور
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

نقل قول:
لودو عزیزم،
تو این سن زیاد، جوونا دیگه به نصیحت ها و حرف های ما نیازی ندارن و واسه مشورت پیشمون نمیان. دنیای جووناست دیگه چه میشه کرد.
نقدت رو پذیرفتم عزیزم، از این پیشنهاداتی که دادی در مورد چالش جدید و این صحبت ها، یکیش رو ماتیلدا در مورد کوییدیچ مطرح کرده که تو انجمن خصوصی بیشتر در موردش میتونیم حرف بزنیم. به جز اون هم اگر پیشنهاد دیگه ای داری حتما بگو که با برنامه ریزی درست انجامشون بدیم.
مرسی که بهم سر زدی
لودو بگمن نوشته:
تورو به ریش مرلین قسم !!!
آخرین پست مشورت با این پیرمرد بیشتر از یک ماه پیش بوده !!!![]()
![]()
سه تا برداشت میشه کرد :
۱.این پیرمرد کم کارکرد شده و همچنین دست راستش.![]()
![]()
۲.بچه های محفل استادن و دلیلی برای مشورت نیست با این پیرمرد.
۳. محفل یک سوم خانه ریدل ها فعالیت نداره !!!![]()
![]()
![]()
آقا این نقدو بپذیر پیرمرد و فکر یه چاره کن ، اصلا نامه هاشو پاره کن !!
یه تاپیک جدید یه چالش جدید ، بچه های محفلو به رقابت و فعالیت دعوت کن و براشون مدال و مدرک چمیدونم حق مهر بزار![]()
![]()
لودو عزیزم،
تو این سن زیاد، جوونا دیگه به نصیحت ها و حرف های ما نیازی ندارن و واسه مشورت پیشمون نمیان. دنیای جووناست دیگه چه میشه کرد.
نقدت رو پذیرفتم عزیزم، از این پیشنهاداتی که دادی در مورد چالش جدید و این صحبت ها، یکیش رو ماتیلدا در مورد کوییدیچ مطرح کرده که تو انجمن خصوصی بیشتر در موردش میتونیم حرف بزنیم. به جز اون هم اگر پیشنهاد دیگه ای داری حتما بگو که با برنامه ریزی درست انجامشون بدیم.
مرسی که بهم سر زدی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/31
آخرین ورود: یکشنبه 30 مرداد 1401 22:42
از: Wizardry pardic
پستها:
158

تورو به ریش مرلین قسم !!!
آخرین پست مشورت با این پیرمرد بیشتر از یک ماه پیش بوده !!!
سه تا برداشت میشه کرد :
۱.این پیرمرد کم کارکرد شده و همچنین دست راستش.
۳. محفل یک سوم خانه ریدل ها فعالیت نداره !!!
یه تاپیک جدید یه چالش جدید ، بچه های محفلو به رقابت و فعالیت دعوت کن و براشون مدال و مدرک چمیدونم حق مهر بزار
آخرین پست مشورت با این پیرمرد بیشتر از یک ماه پیش بوده !!!
سه تا برداشت میشه کرد :
۱.این پیرمرد کم کارکرد شده و همچنین دست راستش.
۳. محفل یک سوم خانه ریدل ها فعالیت نداره !!!
یه تاپیک جدید یه چالش جدید ، بچه های محفلو به رقابت و فعالیت دعوت کن و براشون مدال و مدرک چمیدونم حق مهر بزار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/08/03
آخرین ورود: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 10:41
از: مشهد
پستها:
117

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

نقل قول:
سلام خانم گرنجر،
تاپیک های تک پستی انجمن محفل ققنوس:
1-خاطرات یاران ققنوس
2-**همانند يك سفيد اصيل بنويسيد**
3-ققنوس نیوز
در مورد ادامه دار ها هم، اکثرا با یه خلاصه کار خواننده ها رو راحت تر میکنیم. با این حال، تاپیک قلعه ی روشنایی سوژه ای جدیدی زده شده که با خوندن چند تا پست میتونی در جریان ماجرا قرار بگیری و ادامه بدی.
در پناه عشق موفق باشی
هرمیون گرنجر نوشته:
سلام.ببخشید محفل تاپیک تک پستی نداره؟همه تاپیکایی که من دیدم دنباله دار بودن تعداد پستاشونم خیلیه نمیشه از اول خوند و فهمید قضیه چیه.
سلام خانم گرنجر،
تاپیک های تک پستی انجمن محفل ققنوس:
1-خاطرات یاران ققنوس
2-**همانند يك سفيد اصيل بنويسيد**
3-ققنوس نیوز
در مورد ادامه دار ها هم، اکثرا با یه خلاصه کار خواننده ها رو راحت تر میکنیم. با این حال، تاپیک قلعه ی روشنایی سوژه ای جدیدی زده شده که با خوندن چند تا پست میتونی در جریان ماجرا قرار بگیری و ادامه بدی.
در پناه عشق موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج