این تاپیک در گذشته شدیدا برای ما نحس بوده...به امید خودمان آمدیم باز!
سول!
دیروز نخونده بودیم. امروز خوندیم!
نقل قول:
و دیدن اسم لرد ولدمورت جزو افراد آنلاین، منو کنجکاو کرد
آنلاین بودن ما بالاخره به یه دردی خورد! هیچوقت پیش نیومده بود که آنلاین بودن خالیمون به دردی بخوره.
نقل قول:
حضور و موندگار شدنم هم بخاظر لرد بود. غیر مستقیم. با دیدن اسمشون!
کسی تا حالا عاشق اسم ما نشده بود...ما در خود نمی گنجیم!
نقل قول:
اینکه شناخته شده نبود هم خوب بود. چون هنوز درباره جبهه، هیچ تصمیمی نگرفته بودم.
چرا دروغ می گی خب!

همین بالا اعتراف کردی... عاشق اسم ما شده بعد درباره جبهه تصمیم نگرفته!
نقل قول:
نه واقعا. همین سو شناسه اولمه
فکر کن...آدم با شناسه اولش مدیر ایفای نقش بشه! ما رو با شناسه اولمون هی از سایت پرت می کردن بیرون! عضویتمون رو هم زیادی می دونستن!
سول...بیا ما تو رو الگوی زندگیمون قرار داده و بسیار فرد موفقی بشیم.
نقل قول:
رول اولم رو خیلی دوست داشتم و دوست دارم.
خوش به حالت خب. من رول اولمو به فراموشی سپردم و وانمود می کنم هرگز وجود نداشته! گرچه شناسه اولمو هم یادم نمیاد کلا! اون بخش از فعالیتمو کلا به فراموشی سپردم. ولی مال لینی رو می دونم. خیلی هم ننگینه!
نقل قول:
من اون اوایل خیلی از لرد می ترسیدم.
همون اوایل کارت درست تر بود. به این ترس ادامه بده!
نقل قول:
با حوصله نقد هایی که می نوشتم رو می خوندن و راهنمایی م می کردن.
نقد کردن به نظر من یه موضوع کاملا جداگانه اس. نه ربط مستقیم به سطح نوشته های آدم داره و نه سالهای عضویتش. آدم باید بتونه تشخیص بده. باید سبک و نظری برای خودش داشته باشه. و بتونه ازشون دفاع کنه.
تو می تونستی تشخیص بدی...می تونستی نقد کنی. اگه من راهنمایی نمی کردم هم خودت راهتو پیدا می کردی.
اینم اضافه کنم که راهنمایی برای نقد کردن معنیش این نیست که به طرف یاد بدیم با ما هم عقیده باشه.
توضیحات در مورد چیزای دیگه هستن. در مورد لحنش...توضیحاتش که کافی هستن یا نه...منظورش مشخصه یا نه...یا مثلا جایی چیزی رو گفته، بهتره یه مثال بزنه...یا مثلا بهتره در مورد شخصیت پردازیش هم بگی.
وگرنه خیلی جاها بوده که نظرم کاملا با نظر نقد کننده مخالف بوده که اینم اصلا اشکالی نداره. هر کسی سبک و نظر خودشو داره.
نقل قول:
بعد لینی درباره مسئولیت ها توضیح داد برام و خیالم رو راحت کرد که لرد هم موافقن با مدیریت من.
سول قبل از تصمیماش برای قبول مسئولیت هایی مثل نظارت یا نقد کردن، معمولا با من مشورت می کنه. ولی دوران انتخابش برای مدیریت همزمان با اتفاق بدی شد که باعث شد نتونه بیاد با من حرف بزنه(لزومی هم نداشت بزنه، ولی خودش می خواست). منم چند روزی سایت نبودم. برای همین از لینی پرسیده و لینی گفته نگران نباش. لرد موافقه. چون لینی دائما با من ارتباط داره. طی روز کمتر پیش میاد که دو ساعتی بگذره و حرفی با هم نزنیم. می تونست مستقیم بپرسه.
پیام امروز بامزه اس...خودم اصلا برای رول زدن ازش استفاده نمی کنم، ولی می خونمش. عکسا و نوشته هاش جالبن. واقعا مثل یه روزنامه جادویی می مونه. نمی دونم بقیه می خونن یا نه. ولی من دوسش دارم.
نقل قول:
جادوگران تا پنجاه سال دیگه کشش داره! سوژه ها هیچ وقت تمومی ندارن.
آفرین...یه نفر سال 86 می گفت حداکثر دو سال کشش داره! تو اونجوری نباش! زیاد کشش داره.
نقل قول:
رنگ سبز رو دوست دارم. پرسپولیسیم ولی آبی رو هم دوست دارم.
آو!
نقل قول:
. ضعفی نمی بینم. فقط یکم پیچیدهست اولش.
اینو چند بار دیگه هم از تازه واردا شنیدم. من خیلی وقته اینجام و طبیعتا درک نمی کنم. سایت به نظر من خیلی کوچیک و ساده اس. باید از یه تازه وارد پرسید که کجاش و چرا گیج می شه.
چون الان از من بپرسن می گم مشخصه خب. انجمن محفل...تاپیکای مربوط به محفل توشن. پیچیدگیش کجاشه!
منم اوایل عضویتم گیج شده بودم. ولی نه برای انجمنا و تاپیکا...من فقط تشخیص نمی دادم ایفای نقش سایت کجاشه. انجمنا و تاپیکا برام روشن بودن. تازه اون موقع پیچیده تر بود. نمی دونم الان چرا ملت گیج می شن.
نقل قول:
من کلاهمو دوست دارم چون ارباب دوستش دارن!
کلاهشو انتخاب کرد!
مصاحبه خیلی خوبی بود. چون تعداد "لردولدمورت" های توش کافی بودن!
خیلی تشکر کردی سول...تشکر برای چیه؟ خیلی از کارایی که می کنم جزئی از وظیفمه. نتیجش به خودم بر می گرده. الان یه سول به این خوبی دارم! خب ارزششو داشته که وقت بذارم دیگه. چیزی ازم کم نمی شه. خیلی چیزا اضافه می شه.
مسیرتو خیلی سریع طی کردی و جلو رفتی. بعضیا اینجورین. از مسیر منحرف نمی شن...حواسشون پرت دار و درخت نمی شه... به در و دیوار نمی خورن.
اون مدتی که لینی منتظر بود امتحانات تموم بشه، تو رو زیر نظر گرفته بود. باید می دیدی چقدر از کارات توی ریون هیجان زده می شد. منم نمی دونم چیکار می کردی...ولی مثلا میومد می گفت تصمیمای درستی می گیره. خیلی قاطعه...خیلی خوب حرف می زنه...برخوردش با فلان مشکل خیلی درست بود. چه مدیر خوبی می شه.
رنگ مورد علاقش رو هم پرسیدم...مزخرف بود!
شخصیتت رو خیلی دوست دارم. خیر! منظورم سو نیست. منظورم اخلاق و رفتارته. ادب و احترام و برخورد خوب و مهربونی و تواضع قشنگی که داری. شخصیت های دوست داشتنی زیادی تو این سایت دیدم...تو مطمئنا یکی از اونایی.
حرفای ما ته کشید!