جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

177 کاربر(ها) آنلاین هستند (169 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
176 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 خرداد 1399 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یوآن: حسی که من از فعالیت یوآن میگیرم، اینه که خیلی از ته دله و معتقدم این فعالیتا ایفا رو قشنگتر میکنن.

اینجاشو من مکث کردم و عمیقاً رفتم تو فکر... واقعاً یکی از خوشایندترین و خاص‌ترین توصیفاتیه که تا حالا ازم شده. خیلی ممنون تات!

در مورد جدی‌نویسی...
راستش من کلاً طنز رو به جدی ترجیح میدم. چون به هر حال فان‌تره و Quickتره و کلاً می‌خوره به اتمسفر کلّی سایت که یه حالت کارتونی و مسخره و فان داره.
ولی معنیش این نیس که اهل جدی‌نویسی نباشم. بعضی وقتا که مودش میاد، دوس دارم یه رول جدی بنویسم.

موقعی که جدی‌نویس‌های کاردرستی مث جیمزتدیا و ویولت و ادوارد بونز و چند نفر دیگه تو سایت بودن، سوژه‌های جدی پُررنگ‌تر از الآن بودن و انجمن محفل همیشه چندتا سوژه‌ی جدی فعال داشت. مخصوصاً مخصوصاً مخصوصاً اون سوژه‌ی تاپیک "نوزده سال بعد" که در مورد جادوخوارها بود و اونقد جذاب بود که حتی اشخاصی مث رودولف هم توش رول زدن. خودمم از اون رولایی که توش زدم هم خیلی خوشم میاد.

چند روز پیش هم که من و تو داشتیم در مورد یه سوژه‌ی جدی بحث می‌کردیم و قرار بود استارترهاش یوآن و تاتسویا باشن، ولی چون شناسه‌مو عوض کردم، یه‌کم از اون بحث دور شدم... دلیلش هم این بود که یوآن یه شخصیت رفلکسیه. ینی می‌تونه توی هر سوژه‌ای با هر Moodـی باشه. هم می‌تونه با مورفین و ماندانگاس بره قاچاقی مواد مخدر... و هم می‌تونه توی انیمه‌ای‌ترین صحنه‌ها یه سری دیالوگ موذیانه بگه.
ینی اینجوری بگم که رفلکسیّت ایز آبرکرومبی!

امّا پاپی کاکستون... راستش من فعلاً هیچ رولی با پاپی نزدم و شخصیتش رو هنوز معرفی نکردم، ولی همینو بگم که فک نکنم بشه تو سوژه‌های جدی ازش استفاده کرد و واسه همین بیخیال اون سوژه‌ی جدی شدم.

ولی الآن که بحث جدی‌نویسی رو کشیدی وسط، با خودم فک کردم که چه کاریه خب؟ مگه استفاده از شناسه‌های قبلی حرامه؟
خلاصه اینکه سعی می‌کنم به زودی یه سوژه‌ی جدی بزنم، مخصوصاً هم با اتمسفر انیمه‌ای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 خرداد 1399 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
صبر کن ببینم ... شما چرا دارین منو تموشا میکنین؟ تلویزیون رو خاموش کنید! جعبه ی جادویی از تمام جادوهای سیاهی که تا الان اسمش رو شنیدین خطرناک تره. این جادو روی فکر و ذهن شما تاثیر میذاره. یک چیزی مثل طلسم فرمان، اما هزار بار خطرناک تر. چون این طلسم فرمان همزمان روی میلیون ها آدم اجرا میشه. هنوز خاموش نکردید که!

لابد منتظر مصاحبه نشستید ... باشه! مصاحبه رو ببینید و تمومش کنید. اما این آخرین قسمت این برنامه است. من توی این جادوی کثیف مشارکت نخواهم داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

pdf اندازه فایل: 578.69 KB; بازدیدها: 27
تیزترین کارِ قُرون این‌جاست! بزترین آگاهِ اعصار.
ارسال شده در: پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
تاتسویا! آخرین باری که با یکی از شهروندان ژاپنی برخورد داشتیم موجودی بود به نام "نامازو" که زیاد زمین را میلرزاند، یک گوشمالی مختصری بهش دادیم. بنابراین با این نسل جوان ژاپن و کلماتی مانند مانهوا و... بیگانه ایم. کمی برایمان توضیح بده این ها هرکدام چه هستند و چه فرقی با یکدیگر دارند. وبتون هم شامل میشه یا برای کشور همسایه است؟

چرا در سایت کم پیدا هستی؟ یا ما تو را کم پیدا می‌بینیم؟ متاسفانه بیشتر از یک یا دو رول ازشما نخواندیم و همواره فکر می‌کنیم تازه وارد هستی! حتی الان. در حالی که کاشف به عمل آمده یکسال هم جایگاه مدیریت را در اختیار داشتی. پیر شده ایم و فرتوت. کمکی به این حافظه کن تا تو را به یادآورد.

و درضمن سلام ما را به ماکوتو شینکای برسان و بگو مرلین پشت و پناه او است. چندی پیش یکی از کارگزاران بارگاه برایمان اثری از او را پخش کرد، خوشمان آمد. خودت انیمه سینمایی می‌بینی یا سریالی؟

نقل قول:
مرلین شاهد و ناظره که من عموما سوالات رو به سرعت تخویل دادم ... مشکل از مصاخبه شونده ها (به خصوص آخری) بوده.

ما چیزی ندیدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شروع و پایان با ماست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به‌به...ببینید گذر چه پوستی به دباغ خونه افتاده...

جون چه گوشتی شنیده بودیم ... چه پوستی نه

نقل قول:
سابقه ی خانم مصاحبه گر هم نشون داده تا یه ماه دیگه هم فرصت سوال پرسیدن رو داریم.

مرلین شاهد و ناظره که من عموما سوالات رو به سرعت تخویل دادم ... مشکل از مصاخبه شونده ها (به خصوص آخری) بوده.

نقل قول:
چرا همیشه مجبورم نیم ساعت توضیح بدم که اسمم چجوری تلفظ می شه؟

چجوری تلفظ میشه؟

بگذریم ...

اومدم بگم بالای 100% سوالاتونو نفهمیدم. میشه فارسی بپرسید؟ میشه یه مصابحبه گر از خاور دور بیاد کمک من جهت تدوین یک بخش اختصاصی برای فرهنگ اون ناحیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ‌وقت یک پیرزن رو از خونه خالی نترسون! هیچ‌وقت!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
اوس تاتسویا
سوالام رو میپرسم ولی شب نیای کتانا رو فرو کنی تو حلقم!

1)چرا یهو بعد از شخصیات های پاترهدی که داشتی یهو اوتاکو شد؟

2) اگه بهت بگن یا میتونی پاترهد باشی یا اوتاکو... کدومو انتخاب می کنی؟

3) جدی نویسیت چرا انقدر خوبه؟ تواناییه یا با کسب تجربه به دست میاد؟

4) چرا مثل قبلا فعالیت نمیکنی؟

5) به نظرت بهترین فرد تازه کار توی جادوگران کیه؟

6)
بهترین نویسنده جادوگران:
(بدترین رو نمیگم چون طرف به فنا میره خب!)
بهترین نویسنده جدی نویس:
بهترین نویسنده طنزنویس:

7) بدترین سوتی که دادی توی جادوگران؟(فرقی نداره توی چت باکس یا هرجا)

8)چجوری با سایت آشنا شدی؟

بقیه سوالای مدنظرم هم بقیه پرسیدن.

با اجازتون من فرار کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین کی اینجاس!

1- تاتسویا خیلی شبیهِ کاراکترایه که دوسشون داری( تو فیلمها ،کتاب ها و...) از قصد همچین شخصیت پردازی ای کردی یا نا خودآگاه بود؟...یعنی خود به خود کشیده شدی سمت همچین کاراکتری؟

2- چرا محو شدی یه دفعه؟...دیگه مثل قبل حال نمیکنی با سایت؟...یا حوصله نداری دیگه؟...شایدم به خاطر قدم نحس من بوده؟

3- چرا تلفظ اسم من رو همه اشتباه میگن؟...هم توی سایت هم واقعیت...چرا همیشه مجبورم نیم ساعت توضیح بدم که اسمم چجوری تلفظ می شه؟

4- دوتا از شخصیت هایی که مکمل های باحالی می شدن، رو اسم ببر...

5- ناراحت شدی؟

7- دقت کردی سوال شیش نداریم...به نظرت قصد و غرضی پشت این کار هست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب...ناراحت شدید؟

ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 07:42
نمایش جزئیات
آفلاین
کنیچیوا!
دایجوبو دا تاتسویا سان!؟

۱. اوتاکو بودن‌ت با پاترهد شدن‌ت یکی شد که اینجا شخصیتت یه اوتاکوئه؟

۲. تو هم مثل من میخوای ایسایاما رو بکشی یا نه؟

۳. چطور با انیمه آشنا شدی؟

۴. بهترین مانگاکا و انیماتور؟

۵. بهترین نویسنده مانهوا؟

۶. (این سوال رو اگه انیمه‌ش رو دیدی جواب بده) نظرت در رابطه با مرگ اروین تو اتک آن تایتان، چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Mon Grand Seigneur
fille française
♡ Only Raven ♡
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 06:56
نمایش جزئیات
آفلاین
که کاتانا میکشی؟
اینجا سواله که از کاتانا هم بُرنده تره... بله!

1) مدیریت... پنل مدیریت... سوتی. اینا دیگه هم خانواده شدن. دوتا از سوتیای باحالت بگو بخندیم دورهم.

2) خب... همه میدونن بلیط ها فوق العاده ن. عجیب ترین بلیطی که تا حالا دیدی (قابل پخش باشه و ترجیحا فحش به ما نباشه. ) رو بگو.

3) اگر بهت بگن میتونی یکی از شخصیتای سایت (شخصیت سازی هایی که بوده/هست) رو انتخاب کنی و به جاش ایفا کنی، کیو انتخاب میکردی؟

4) انیمه زیاد میبینی، از اسمتم مشخصه. دوتا از سینمایی های خوبشو بگو.

5) اگه قرار بود دستت بخوره یکی رو بلاک کنی، ترجیح میدی کدوم یکی ازینا باشه؟ رودولف، فیگ یا حسن مصطفی؟

6) تاتسویا و کاتانا رو از انیمه/فیلم/سریال خاصی گرفتی، یا ساخته ی ذهنت بوده؟

7) کوییدیچ یا دوئل؟

8) سه تا گروه رو تجربه کردی... هر کدومشو با یه کلمه توصیف کن.

فعلا سوال دیگه ای نیست، اگه سوالی به ذهنم رسید، کی گفته اسپم حساب میشه؟ یه پست دیگه میزنم. سابقه ی خانم مصاحبه گر هم نشون داده تا یه ماه دیگه هم فرصت سوال پرسیدن رو داریم.

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آروم آقا! دست و پام ریخت!

ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1399 00:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به‌به...ببینید گذر چه پوستی به دباغ خونه افتاده...

خب تات...میدونی که همه سوالام رو ازت پرسیدم و سوالی ازت ندارم، حضور من اینجا صرفا برای ریختن آبروت هست!

سوالات:
1-در مورد پرنتیس...میدونم که پیش از ورود به سایت (و پیش از خلق چنین رودولفی توسط من!) این شخصیت رو ساختی...این یعنی تو هم این ایده رو در مورد رودولف داشتی که سر و گوشش میجنبه و زنان روسی رو میپسنده و ممکنه یه بچه ای اونجا داشته باشه؟

2-نارسیسا و پرنتیس اسلی...میرتل ریون...و حالا تات گریف...چرا هافلی نه نامرد؟

3-چرا فکر میکنی که این اخلاق بدت (نوشتن رول ولی نفرستادنش!) خوبه؟

4-حسودی؟ترسویی؟***از باخت میترسی؟

5-با اینکه در حال حاضر حداقل از نظر شخصیم، اگه نگیم بهترین، از بهترین جدی نویس های فعال هستی، ولی یادم نمیاد با این شناسه ات اصلا تا حالا رول جدی ازت خونده باشم...داستان چیه؟

6-خیلی ها اعتقاد دارن که اصولا جدی نوشتن مختص رول های تک پستی هست و در تاپیک ادامه دار جدی بی معنی هست...نظرت؟

7-همه ما رول هایی داشتیم (طنز) که زور زدیم برای نوشتن طنزش، و یه سری رول ها رو همینجوری یکهویی سریع نوشتیم...از اونجایی که طنزت رو همه قبول داریم، خودت کدوم رول هات رو میپسندی؟ طنزی که فکر شده روش؟ یا اونی که همینجوری فی البداهه به ذهن میرسه؟

خب..هفت سوال، به نیت هفت قدرتمند جادویی!
تعریف و تمجید و فلان و اینا رو هم بیخیال...جلو جمع نمیگم پررو نشی...ولی خودت میدونی دیه...باش که بودنت خوبه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رودولف لسترنج در 1399/2/23 3:13:52
دلیل: سانسور
ارسال شده در: دوشنبه 22 اردیبهشت 1399 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
کنیچیوا تاتسویا ساما.

1- چی شد که تصمیم گرفتین عضو سایت بشین؟

2- هدف تون از عضویت تو سایت چی بود؟

3- به هنر های رزمی چقدر علاقه دارین؟

4- چرا سامورایی چرا نینجا نه؟

5- دوست دارین وقتی غمگین هستین با هاتون چه رفتاری داشته باشن؟ تنهاتون بذارن تا با خودتون خلوت کنین یا پیشتون بمونن و دلداری تون بدن؟

6- بهترین های هر کدوم رو بگین:

مانگا:
انیمه:
مانهوا:
اوپنینگ:
اندینگ:

7- اولین انیمه ای که دیدین چی بوده؟

8- پاتر هد یا اوتاکو؟ اول طرفدار کدوم بودین؟

9- سایت های دیگه ای هم عضو هستین؟

10- مانگا و انیمه هم ترجمه می کنید یا فقط می بینید؟

11- خودتون سایت دارین؟

12- نظرتون راجع به آثار ماکاتو شینکای چیه؟

13- چه سبکی رو دوست دارین؟ شوجو، سینن، جوسی، شونن و...

14- کدوم ژانر انیمه بیشتر جذبتون می کنه؟

سایونارا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1399/2/23 0:39:55
ویرایش شده توسط اما دابز در 1399/2/23 0:44:39
مزه خونه به همینه... همیشه می دونی درش به روت بازه... می تونی سر تو بندازی پایین و بیای تو و لازم نباشه توضیح بدی به کسی که چیکاره ای اونجا... چون جوابش معلومه... خونت اونجاست... حتی اگه فقط گهگداری بهش سر بزنی!