یوآن: حسی که من از فعالیت یوآن میگیرم، اینه که خیلی از ته دله و معتقدم این فعالیتا ایفا رو قشنگتر میکنن.
اینجاشو من مکث کردم و عمیقاً رفتم تو فکر... واقعاً یکی از خوشایندترین و خاصترین توصیفاتیه که تا حالا ازم شده. خیلی ممنون تات!

در مورد جدینویسی...
راستش من کلاً طنز رو به جدی ترجیح میدم. چون به هر حال فانتره و Quickتره و کلاً میخوره به اتمسفر کلّی سایت که یه حالت کارتونی و مسخره و فان داره.
ولی معنیش این نیس که اهل جدینویسی نباشم. بعضی وقتا که مودش میاد، دوس دارم یه رول جدی بنویسم.
موقعی که جدینویسهای کاردرستی مث جیمزتدیا و ویولت و ادوارد بونز و چند نفر دیگه تو سایت بودن، سوژههای جدی پُررنگتر از الآن بودن و انجمن محفل همیشه چندتا سوژهی جدی فعال داشت. مخصوصاً مخصوصاً مخصوصاً اون سوژهی تاپیک "نوزده سال بعد" که در مورد جادوخوارها بود و اونقد جذاب بود که حتی اشخاصی مث رودولف هم توش رول زدن. خودمم از اون رولایی که توش زدم هم خیلی خوشم میاد.
چند روز پیش هم که من و تو داشتیم در مورد یه سوژهی جدی بحث میکردیم و قرار بود استارترهاش یوآن و تاتسویا باشن، ولی چون شناسهمو عوض کردم، یهکم از اون بحث دور شدم... دلیلش هم این بود که یوآن یه شخصیت رفلکسیه.
ینی میتونه توی هر سوژهای با هر Moodـی باشه. هم میتونه با مورفین و ماندانگاس بره قاچاقی مواد مخدر... و هم میتونه توی انیمهایترین صحنهها یه سری دیالوگ موذیانه بگه. 
ینی اینجوری بگم که رفلکسیّت ایز آبرکرومبی!

امّا پاپی کاکستون... راستش من فعلاً هیچ رولی با پاپی نزدم و شخصیتش رو هنوز معرفی نکردم، ولی همینو بگم که فک نکنم بشه تو سوژههای جدی ازش استفاده کرد و واسه همین بیخیال اون سوژهی جدی شدم.
ولی الآن که بحث جدینویسی رو کشیدی وسط، با خودم فک کردم که چه کاریه خب؟ مگه استفاده از شناسههای قبلی حرامه؟

خلاصه اینکه سعی میکنم به زودی یه سوژهی جدی بزنم، مخصوصاً هم با اتمسفر انیمهای!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

در حالی که کاشف به عمل آمده یکسال هم جایگاه مدیریت را در اختیار داشتی. پیر شده ایم و فرتوت. کمکی به این حافظه کن تا تو را به یادآورد.

میشه فارسی بپرسید؟

...ولی خودت میدونی دیه...باش که بودنت خوبه!