پاسخ به تکلیف و سوالات جلسه اول
یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص دادگربه
من به طور حتم گربه رو انتخاب میکنم.
خب گربه ها موجوداتی تنبل و به شدت لش هستن
و در اکثر اوقات یه گوشه در حال لم دادن هستن و زیاد این ور اونور نمیرن مگر اینکه بخوان بازی بکنن یا غذا بخورن ، به طور کل چیز هایی از این قبیل
و این ها رو میشه نکته های ریزی در نظر گرفت که جانورنماها رو تشخیص داد
ولی حالا نوبت نکات مد نظر من هستش
نکته اول: گربه ها گاهی اوقات یه تختشون شل میشه و کار هایی رو انجام میدن که فقط یه گربه واقعی میتونه اون هارو انجام بده
نکته دوم: روی زمین نور یه لیزر رو بندازیم تا واکنش گربه رو ببینیم و شاید یه توپ کوچولو هم جواب گو باشه
نکته اخر و آخرین تلاش من : یه سطل آب آماده میکنید گربه رو بلند میکنید اینجا به یک چیز باید توجه کنید اگه موقع بلند کردن گربه اون سریع پاهاش رو از زمین جدا کرد و بدنش رو سفت نگه داشت تا کش نیاد بهش شک کنید ، خب حالا گربه رو ببرین نزدیک سطح آب و بندازیدش توی تشت.
واکنش اون ها و درجه اسکل بازیشون مشخص خواهد کرد که واقعی هستن یا نه
فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا در جواب این سوال هم باید بگم به طور قطع گربه
چون من در دنیای ماگلی در ۹۰ درصد اوقات در حال لش کردن و خیره شدن به دیوارم
و در دورانی که توی هاگوارتز میگذرونم تا فرصتی پیدا بکنم خودم رو لش میکنم
آدم تنبلی نیستم ولی انگار جد من یه گربه نما بوده چون انرژی لش بودن توی خون منه و همیشه میزنه به سرم
و اینکه گربه ها محبوبیت زیادی دارن و به راحتی خودشون رو توی دل همه جا میکنن
گربه انعطاف خوبی داره و حتی میتونه به راحتی از دیوار صاف بالا بره
البته من هیچکدوم از این قابلیت هاش برام مهم نیست
و تنها دلیل انتخابم همون تنبل بودنشه
دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین جانور نما بودن حس خوبی داره ولی من ترجیح میدم اگه قرار باشه توانایی داشته باشم چیز دیگه ای باشه
یکی از دلایلم اینه که وقتی به یه جانور تبدیل بشم
هر جانوری فرقی نمیکنه ، توی طبقه بندی زنجیره غذایی سقوط میکنم و اصلا از این نکته خوشم نمیاد برای همین ترجیح میدم روی همون قله زنجیره غذایی بایستم بهتره
به نظر من جانور نما بودن باعث میشه خوی حیوانی که ما موقع تبدیل شدن به یه جانور پیدا میکنیم
کم کم پیشروی کنه و حتی باعث نقص در خصوصیات اخلاقی اصلی ما بشه.
نمیگم حرفم درسته ولی خب کلا ترجیحش نمیدم