جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (41 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
49
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  290 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: جادوگر فصل
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 19:03
نمایش جزئیات
آفلاین
گابریل دلاکور، به خاطر مسئولیت پذیریش، فعال بودنش و زحماتی که می کشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای آشنایی بیشتر با جهان داستانی و رمانم، 'دنیای نوکترنال کتدرال' به پروفایل لینکدینم مراجعه کنید.
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من گابریل دلاکور هست برای زحمت زیادی که برای سایت میکشه و نوشته های قشنگش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
S.O.S

ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 16:38
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
رای من مروپ گانته.

واقعا مثل یه مامان مهربون برای جادوگران عمل میکنه. در کل... مناسب ترین فرد برای جادوگرفصل بودنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Certainty is a delightful illusion
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
گابریل دلاکور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استفن کورنفوت در 1403/3/20 15:43:13

Şťęfāñ
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 14:50
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد ولدمورت عزیز به نظرم بهترین جادوگر این فصل هستن. چون تا اخرین لحظه با قدرت و جدیت همراهِ دوستانشون و حامیِ تازه واردین و روحیه بخشِ مرگخواران بودند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

برای این رنک، مامان میخواد به دو نفر به صورت مشترک رای بده. گابریل و کوین مامان!

یه زمان هایی پیش میاد که اختلافات اونقدر زیاده که میتونه باعث بشه هدف به کلی به فراموشی سپرده بشه. برای این دو نفر هدف (سایت جادوگران) با تمام ذرات وجودشون خیلی مهم تر از اینا بود که لحظه ای بخواد فراموش بشه. از گابریل ممنونم که همیشه با کلی دلسوزی پای این سایت و اعضاش وایساده و خیلی وقتا با وجود اینکه هیچ وظیفه ای نداشته، تمام تلاششو کرده تا کارا رو جلو ببره و جو سایت رو قشنگ نگه داره.

از کوین هم ممنونم که توی شرایط حساسی که میتونست تبدیل به پایان کارمون بشه، سعی کرد همه ی اعضا رو دوباره کنار هم جمع کنه و نقاط مشترک رو به هممون یادآوری کنه. اونم در وضعیتی که ماه ها شرایط حضور توی سایت رو نداشت اما فقط برای حفظ این سایت خودشو رسوند و همه ی تلاششو کرد.

مامان از هر دوتاشون خیلی خیلی تشکر میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من توی این بخش سالازار اسلیترینه. واقعا گفتن هم نداره که چرا. :) یکی از قدرتمند ترین کساییه که توی سایت پست هاشون رو خونده م.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

“J'ai peur de te blesser, parce que je t'aime. Je pense que je le ferai toujours.”
“What did you say?”
"I said your hair looks ridiculous."

ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 13:06
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

جادوگران قدرتمندی داشتیم اما سالازار بنظرم بهترین جادوگر فصل بوده. اینکه تونسته خودشو این چنین با سایت هماهنگ کنه و همچنین پست های قدرتمندی بزنه رای من می خره واسش خودش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 10:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من خود الستور عزیز چون هم پسئولیت هاشون رو عالی انجام میدن هم همه جوره هوای بقیه رو دارن.
البته تلاش برای اینکه فعالیت ها نخوابه!
اگه می شد تمام جادوگران عزیز این سایت رو انتخاب میکردم چون همتون فوق العاده هستین و گابریل عزیز هم فوق العاده هستن اما از روی اجبار که باید فقط یه نفر رو انتخاب کنم رای من الستوره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ارسال شده در: یکشنبه 20 خرداد 1403 09:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود

منظور شما رو درست متوجه نشدم. اگر مفیدترین عضو سایت رو بخوایم پیدا کنیم، کار بسیار بسیار بسیار سختی داریم، چون این سایت مدیرانی داره که هر کدوم اندازه ده نفر برای سایت زحمت می‌کشن و مفید واقع می‌شن. اگر بخوایم انتخاب رو روی ایفای نقش داشته باشیم، فهرست جادوگرهای مفید سایت بلندبالاتر هم می‌شه، چون به جز مدیران و ناظران باذوق، کاربرهای شگفت‌انگیز کم نیستن.

مجبورم یه مقدار سلیقه‌ای و شخصی انتخاب کنم و رای خودم رو به کسی بدم که داره با ایجاد یه اتحاد درونی بین اسلیترینی‌ها و تمرکز روی نقشی که داره، جریان جدیدی رو توی ایفای نقش راه می‌اندازه که مطمئنم توی تابستون اثرات مثبت خودش رو نشون می‌ده.

رای ما رای ما، سالازار اسلیترین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده