درود بر دوریا بلک عزیز.
خرسندم که اعتراض بنده مورد توجه شما و تمام جادوگران این اطراف قرار گرفته.
لازم دونستم که پژوهش جدی و بی طرفی را در این پست، به صورت زنده انجام دهم.
قرار است آماری عینی را همان گونه که خود مشاهده میکنم به نظر خوانندگان برسانم.
برای اینکه از تمامی طیف ها آمار داشته باشیم به سرسرای چهارکانه میرویم.
از آنجایی که همه ی ما به پاکیزگی اهمیت فراوانی میدهیم اولین انجمن مورد بازدید را حمام عمومی هافلپاف بر میگزینم که اتفاقا مختلط هم هست.
اشخاص مشاهده شده در صفحه اول
کدوالدر جعفر
روندا فلدبری
پاتریشیا وینتربورننیوت اسکمندر
دومنیک ویزلی
کاسیوپا بلک
دورا ویلیامزپیکت (جنسیتت نا مشخص)
نیکلاس فلامل
لازم به ذکر است که اگر وارد دفتر شعر هافلپاف میشدیم با شرایطی بس وخیم تر روبرو بودیم.
حالا از اونجایی که که خود شما هم به گروه اسلیترین اشاره کردید به صورت کاملا تصادفی وارد انجمن بچه باحالای اسلیترین میشویم.
هاسک پایک
سالازار اسلیترین
اسکارلت لیشام
مروپ گانتتام ریدل
گابریل تیتچطوره سری به انجمن صد و یک راه برای ذله کردن یکدیگر زده شود؟
دیزی کران
گابریل دلاکوربردلی
شیلا بروکسجیسون هانتینگدن
Helen.D آخریش گریفیندوره
از کتابخانه ی مکانیزم گریفیندور
اما وینتی
تلما هلمزالستور مون
سیریوس بلک
آستریکس
نتیجه میگیریم این مشکل در گروه هافلپاف خیلی تحدید کننده و در گروه گریفیندور بی خطر دسته بندی میشه.
--------
بعله
من هم در حمایت از این جنبش فوق العاده که نمیدونم کی تبدیل به جنبش شد حقیقتا
با شکل مردانه ی خود و خلیفه ی عزیزم خداحافظی کرده و با استفاده از تغییر شکل تا یک هفته به عنوان
مِریلِین اسمیت فعالیت میکنم.
یه نکته که ذکر کردنش رو ضروری میدونم:
این جنبش در حمایت از مردان، توسط زنان دنیای جادوگری مدیریت میشه. هر زنی به شیوه خودش از حقوق مردان دفاع میکنه و هر مردی به شیوه خودش تشکر.
شاید در سرزمین ماگلی ایران مانع همدلی زنان و مردان بشوند؛ ولی اینجی اونجی نیه.
--------
پاسخ به ساکورا آکاجی
نظر شما کاملا محترمه و جای تامل داره. ولی پیشنهاد میکنم نوشته قبلیم رو مطالعه کنید.
--------
خطاب به آقای گلرت گریندلواد عزیز:
این جنبش، جنبشی کوتاه مدت است و تاثیرات آن تنها لایه های سطحی جامعه جادوگری مثل نمادها و هنجارها را به صورت موقت تحت تاثیر قرار میدهد. پس نگران نباشیدچون عقاید و ارزش های جادوگران پا برجا و دست نخورده باقی خواهد ماند. قطعا اگر خلاف این باشد؛ با شما همراه خواهم شد.
اینکه روزی را به نام روز مرد یا روز زن نامگذاری کنیم؛ نوعی تنوع، احساس شادمانی و دلیلی برای تعامل دوستانه هست پس فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه.
در زمینه استفاده از واژگان هم با شما موافق هستم.
همچنین اگر ذره ای نژاد پرستی در شما وجود داشته باشید هرگز دنیای جادوگری را با دنیای بی بند و بار و غیر عقلانی ماگل ها مقایسه نمیکنید. ما نیز انسان ولی متفاوت هستیم.