لوسی و ترزا نگاه پر از "این چه بدبختیه گیر کردیم" بهم انداختند. بهرحال چاره ایی نبود و باید با بانوی یکمی چاق تر روبرو میشدند.
لوسی آستین هایش را بالا زد و گفت:
- بیا اول بیاریمش بیرون... بعد ببینیم چقدر چاق تر شده و چه کنیم...
ترزا نگاهی به جای کنده شده لوستر و گودال انداخت و جواب داد:
- چجوری بیاریمش بیرون اصلا؟... خودمون که زورمون نمیرسه...ورد هم محدودیت وزنی در حد وزن یک پیانو داره...فکر کنم بانوی چاق دو پیانو و نصفی باشه!
- سنگین ترم هست... این محدودیت وزنی مال ورژن 1990 عه... زمان بانوی چاق پیانوها سنگیترم بودن...بانوی چاق به نظرم یک پیانو و نصفی در ورژن 1710 و چهار پیانو و نیم در ورژن 1990 عه!
- راست میگیا...من همش این ورژن های وزنی و فرمولاش یادم میره... خب حالا چی میشه؟
- هیچی دیگه اضافه بار میخوریم نمیاد بالا!
هر دو در سکوت سرشان را با تاسف تکان دادند و مجددا به گودال بانوی چاق خیره شدند.
-چی شد؟ چرا منو نمیارین بیرون! اینجا خیلی تنگه و...
بانوی چاق نتوانست حرفش را تمام کند و به سرفه افتاد.
لوسی کمی روی گودال خم شد و با صدای بلند گفت:
- ما میخوایم بیاریمت بیرون ولی نمیدونیم چجوری این کارو بکنیم!
- یعنی میخوایین بذارین اینجا بمونم؟
- نه! معلومه که نه! فقط داریم فکر میکنیم که چیکار کنیم....کاش یکم وزنت کمتر بود... اون وقت راحت میتونستیم بکشیمت بالا!
صدای عصبانی بانوی چاق در گودال طنین انداز شد.
- چاق؟ کدوم چاقی؟ من فقط یکم وضوح رنگهای نقاشیم بالاست و فول اچ دی دیده میشم! بقیه نقاشی ها کیفیتشون پایینه و ضعیفترن به من چه ربطی داره؟.... اصلا من نمیام بالا و همین جا میمونم!
لوسی میخواست جواب بدهد که ترزا او را عقب کشید و کمی از گودال فاصله گرفتند. بعد ترزا با صدای آرام
گفت:
- بد هم نیست ها!
- چی بد نیست؟
- اینکه اون تو بمونه!...ببین اگر اونجا بمونه غذای کمتری میخوره و جاش تنگ هم هست...همه اینها باعث میشه که لاغرتر بشه! وقتی هم که لاغر شد هم راحت میاد بالا و هم مورد پسند گودریک میشه!
لوسی با نگاه پوکر به ترزا خیره شد.
- چی میگی؟ مگه اسیر گرفتیم؟! یارو زیر لوستره و میگه اذیتم! بهش بگیم بمون اونجا لاغر میشی؟؟
- نه آخه میتونیم...
حرف ترزا با صدای فریاد مردانه ایی قطع شد. لوسی و ترزا به سمت منبع صد برگشتند و سیریوس را دیدند که با چشمهای متعجب و دهان باز به لوستر و گودال و بانوی چاق نگاه میکند.
- اینجا چه خبره؟ چه بلایی سر تالار اومده؟