پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سهشنبه 27 آذر 1403 09:43
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: جمعه 23 خرداد 1404 02:24
از: سیرازو
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، ارشد اسلیترین، بانکدار گرینگوتز
من بعد از دو سه روز همه مدارکی که خواسته بودین رو تکمیل کردم. 32 تا عکس 3 در 4! همونطور که گفته بودین، 17 تاش با لباس قرمز و بقیه با لباس مشکی. سند ملک پدری، سند ملک املاکی، سند املاک ملکوتی و ...!
اگه میشه دسترسی های منو بدید. این بچه سرپناه لازم داره!

اینم معرفی شخصیتم:
نام: رابستن
نام خانوادگی: لسترنج
گروه: اسلیترین
نژاد: شما برای من فضایی بودن میشین!
پاترونوس: شپش
ویژگیهای ظاهری: یک زیبای تماشایی بودن میشم! یه سر درشت داشتن میشم. درشتیشم بخاطر مغز بزرگم بودن میشه.
ویژگیهای اخلاقی: من یه "تنها پدر" (سینگل فادر) بودن میشم! تموم سعیام رو میکنم که هم برای بچه پدر بودن بشم هم مادر! دونستن میشین که چقدر این موضوع سخت هستن می شه!
توانمندیها: تربیت بچه! شاید گفتن بشید که این کم بودن میشه. اومدن بشین و یک روز این بچه رو نگه داشتن کنین. اونوقت نظرتون عوض شدن میشه!
زندگینامه: رابستن برخلاف بقیهی آدمهای نرمال، توی سیاهچاله پس سیاهچالههای فضا به دنیا اومد. از بچگی خیلی متفاوت بود. و شاید برای همینه که نه آدمه و نه نرمال! بعد از اینکه به زمین برگشت، برادر بزرگش تا مدتها بخاطر همهچیز بولیش میکرد و گرامر زبان رو غلط غولوط بهش یاد داد. برادر بزرگش از صد تا دشمن بدتر بود!
رابستن پس از برگشتن، به مرگخواران پیوست. همیشه دوست داشت بتونه آدم خیلی خیلی بد و شروری باشه، ولی برعکس مهربونترین قلب دنیا رو داره. این شد که یک روز وقتی توی یکی از ماموریتهاش یه بچه توی آشغالا پیدا کرد، تصمیم گرفت اونو به سرپرستی بگیره و بزرگش کنه و اسمش رو هم گذاشت «بچه». به هر حال از کسی که حرف زدن رو از داداش بزرگترش یاد گرفته نمیشه انتظار بیشتری داشت.
حالا اون دو تا با هم یه خونوادهی دو نفره تشکیل دادن و خیلی کنار هم خوشبخت و شرور هستن!
انجام شد. خوش برگشتی.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/9/27 13:10:57