شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اومدم بگم بعد از گذشت 13 روز هنوز به درخواست من و بردلی تو بانک گرینگوتز رسیدگی نشده! آیا درسته که به واریز حقوق کیمیاگر و مدیر جامعه بیتوجهی میکنین؟ تبعیض تا کی؟ آیا حساب بانکی بقیه رنگینتر از ماست؟ این بود جواب اول وقت سر رسیدنمون؟ اینجا دیر اومدی نخواه زود برو زود اومدی باید دیر برو برقراره؟ گزارش دادیم باقلوا.
نقل قول:
ساحره ی محترم هر روز میاین اینجا هی جیغ میزنین. هی ویبره میرین. هی گزارش میدین. هنوز نمیدونین اینارو تو تعزیرات باید بگین. دارین با سیستم اعتراض زایی ما مخالفت میکنین؟
خب اولا باید بگم که بابت پوزش معذرت میخواهیم. با شما و بردلی شوخی داریم. نه... جدی... بعضی وقت ها نا هماهنگی پیش میاد و واقعا متاسفیم. در ضمن تو سر مال نزنین لطفا. تا پنجم هر ماه که منتظریم درخواست ها جمع بشه. و تو هفت روز بعدی حقوق هارو میزنیم. که 5+ 7 میشه :12 پس فقط دو روز تاخیر داشتیم نه نحس روز. ممنون که اومدین. موفق باشین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/14 17:39:15 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/14 17:39:41 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/14 17:40:04
قول میدم این آخرین باری باشه که برای کوییدیچ مزاحم بانکدارامون میشم. افراد زیر از فدراسیون کوییدیچ وام دریافت کرده بودن که با پایان یافتنش باید مقادیر ذکر شده رو پس بدن که گلرت و ایزابل برای این کار اقدام کردن اما ریموس و زاخاریاس خیر. با این حال به هر حال باید حسابشون با فدراسیون تسویه بشه دیگه نه؟ بنابراین مقادیر ذکر شده از حساب این بازیکنان کم بشه. (زاخاریاس 4 گالیون کم داره دیگه نمیدونم بانکدارا تصمیم دارن ببخشن یا اونو به وزارتخونه و آزکابان معرفی کنن!)
بر طبق این پست و خرید تاپیک سه کله داغ توسط مرگ لطفاً 25 گالیون از حساب ایشون کم بشه.
نقل قول:
ویرایش بانکدار: قراردادش کو؟سندش کو؟ الان اگه این ملک رو به دو نفر فروختین کی جواب گوست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/11/7 18:01:15 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:41:37 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:50:59
ثروت، قدرتی است که میتواند به انسانها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
بالاخره دور اول لیگالیون کوییدیچ بعد از 4 ماه به پایان رسید که خدمت رسیدم تا جوایزی که به اعضا اهدا شده، حقوق گزارشگران و سرمایه اسپانسرها رو اطلاع بدم و مقادیر گفته شده به حساباشون واریز بشه.
تام ریدل: 49 گالیون سهم از تیم کجول هات: 205 گالیون سهم از تیم ایزابل مکدوگال: 69 گالیون سهم از تیم گلرت گریندلوالد: 181 گالیون سهم از تیم جوزفین مونتگومری: 28 گالیون حقوق گزارشگری آکی سوگیاما: 7 گالیون حقوق گزارشگری + 49 گالیون سهم از تیم = 56 گالیون سیگنس بلک: 21 گالیون حقوق گزارشگری + 49 گالیون سهم از تیم = 70 گالیون سیریوس بلک: 430 گالیون اسپانسری کوییدیچ + 49 گالیون سهم از تیم = 479 گالیون ترزا مککینز: 60 گالیون برای جایزه دومین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 318 گالیون آلنیس اورموند: 100 گالیون برای جایزه فعالترین بازیکن کوییدیچ + 205 گالیون سهم از تیم = 305 گالیون الستور مون: 70 گالیون برای جایزه بهترین پست لیگالیون کوییدیچ + 129 گالیون سهم از تیم = 199 گالیون اسکورپیوس مالفوی: 430 گالیون سرمایه اسپانسری + 40 گالیون حقوق گزارشگری = 470 گالیون ریموس لوپین: 50 گالیون برای جایزه بهترین پست جدی لیگالیون کوییدیچ + 205 گالیون سهم از تیم = 255 گالیون مرگ: 70 گالیون برای چهارمین بازیکن برتر کوییدیچ + 50 گالیون برای جایزه سومین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 378 گالیون لرد ولدمورت: 30 گالیون اسپانسری کوییدیچ + 90 گالیون جایزه دومین بازیکن برتر کوییدیچ + 10 گالیون استفاده از خدمات شرطبندی کوییدیچ + 181 گالیون سهم از تیم = 311 گالیون گابریل دلاکور: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 100 گالیون جایزه اولین بازیکن برتر کوییدیچ + 50 گالیون جایزه بهترین پست طنز کوییدیچ + 70 گالیون جایزه اولین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 708 گالیون سالازار اسلیترین: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 70 گالیون جایزه پنجمین بازیکن برتر کوییدیچ + 70 گالیون جایزه اولین هوادار برتر + 30 گالیون جایزه کمک به فدراسیون + 181 گالیون سهم از تیم = 581 گالیون دوریا بلک: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 80 گالیون جایزه سومین بازیکن برتر کوییدیچ + 60 گالیون جایزه دومین هوادار برتر + 6 گالیون جایزه کمک به فدراسیون + 181 گالیون سهم از تیم = 557 گالیون
میدونم یه مقداری زیاده. پیشاپیش خسته نباشید عرض میکنم.
نقل قول:
ویرایش بانکدار: سلام ممنون که بابت راحتی کار ما هر پروفایل رو متصل کردین. انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/11/6 1:26:53 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:50:43
- ما با جن ها به صورت مستقیم صحبت نمیکنیم، سریع تا حوصلمون سر نرفته و همه اینجا رو به آتیش نکشیدیم بعد سیل نیاوردیم و دوباره به آتیش نکشیدیم و دوباره سیل نیاوردیم، رئیس بانک، آقای فلامل رو بیارین که کارش دارم.
یکی از جنها که کمی لرزان به نظر میرسید، با سر به دیگر جنها اشارهای کرد و گفت: - اما ارباب، آقای فلامل معمولاً مشغول حسابرسیهای مهم هستن و...
سالازار با نگاهی که انگار داشت به عمق روح جن نفوذ میکرد، حرفش را قطع کرد: - "مشغول"؟ به من میگی که مشغوله؟ من که آخرین بار صد سال پیش دیدمش و داشت آمار سکههای طلای زیر زمینو میگرفت؟ سریعتر، وقت من از کل زندگی همه شما با ارزشتره.
جن که حالا عرق سردی بر پیشانیاش نشسته بود، با عجله سرش را تکان داد و زمزمه کرد: - بله ارباب، بله. همین حالا خبرش میکنم.
جن به سرعت از اتاق خارج شد و چند دقیقه سکوت برقرار شد، اما خشم پنهانی سالازار در هوا قابل حس بود. پس از کمی انتظار، صدای پای مطمئنی به گوش رسید و در باز شد. آقای نیکلاس فلامل، رئیس بانک، وارد شد و با لبخندی آرام به سالازار نگاه کرد. - جناب اسلیترین، چه افتخاری! چطور میتونم کمکتون کنم؟
---- لطفاً به مناسبت جایزه رویداد اردوی جزایر جاوایی، به افراد زیر نفری ۱۵ گالیون از حساب من واریز شود :
نگران نباشید، نیامدهام که همه شما را طلسم کنم و تمامی گالیونهای موجود در بانک را به نفع خود مصادره کنم، هرچند که بدیهی است تمام گالیونهای موجود، حق من است و نیازی هم به استفاده از طلسمهای نابخشودنی برای دریافتشان ندارم! اما بیایید از این شوخیها بگذریم و به موضوع اصلی بپردازیم.
هدف از این پیام، ارائهی جوایز تور سوم سالازار اسلیترین به صورت خلاصه و شفاف است، به نحوی که نه شما و نه شرکتکنندگان دچار هیچگونه سردرگمی نشوید. بنابراین، لطفاً توجه فرمایید :
1- برای هر پستی که در این ایونت ارسال کردهاند، ۶ گالیون دریافت خواهند کرد که باید در گزارش ماه آذر خودشان پیگیری شود. 2- هرکدام ۲۵ گالیون بابت انجام موفقیتآمیز مأموریتهای ارتش سالازار دریافت میکنند که این مبلغ از حساب شخصی بنده پرداخت میشود. 3- همچنین، هرکدام یک معجون شانس بهعنوان جایزه دریافت کردهاند که میتوانند در زمان مناسب از آن استفاده کنند.
دوریا بلک نیز بابت کسب جایزهی "Chosen Champion by Salazar": 1- 25 گالیون دریافت خواهد کرد که این مبلغ نیز از حساب شخصی بنده پرداخت میشود.
در نتیجه، لطفاً مجموعاً ۱۲۵ گالیون از حساب من کسر و به این پنج نفر انتقال داده شود. پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم و امیدوارم در امور بانکی، مثل همیشه موفق و پرتوان باشید.
با احترام، سالازار اسلیترین
ویرایش بانکداری جنی هالادورین: سلام سالازار انتقال انجام شد. از شفاف و خلاصه کردن گزارشاتت ممنونم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/16 16:51:24
سیریوس ما اینجاییم. صداتو میشنویم از توی رادیو. بیا پایین. سرمون رفت. ای ملت هوشیار! ها؟ ای ملت بیدار! بله؟ حتما متوجه شدید که بانکدارها مدتیه غیبشون زده و هیچ خبری ازشون نیست. اختلاس رخ داده آقااا... اختلاس!! خب... پول هارو برداشتند و رفتند کشورهای خارجه. حتما تا الان مشغول عشق و حال و عیش و نوش شدهاند. زوپس نشینان در بارگاه مملکوتی هم باهاشون همدست هستند. توی بازی قبلی کوییدیچ تیم مون داخل ورزشگاه بارگاه ملکوتی هم حرکات مشکوکی از زوپسیان سر میزد. من فریاد هوشیاری بلند میکنم. به هوش باشید ای ملت! پول هایمان در خطر افتاده. گالیون هایمان از دست رفت! آهان... وزارتخونه به این بانکدارها اعتماد کرده بود. خزانه ما در اختیار گرینگوتز بود. حالا مگس توش پر نمیزنه و از گالیون خالیست. این خزانه از آن ملت بود. برای منافع ملت بود. ای داد! ای بیداد! تموم شد؟ -آره. پس دوباره شروع کن و بگو دولت و وزارت که اعتماد یک ملت جادویی رو به دست آورده و از قضا خود شخص وزیر که در محفل رشد و نمو یافته و قرمِزِتِه؛ چرا در قِبَلِ قدرتمند شدنِ جادوگر های شرور و سبز که کنترل شهر رو به دست گرفتند، یک رقابت خونی و صلح آمیز درست نمیکنه تا از قدرت مند شدنشان جلوگیری کنه. -ثروت های اون محدودِ. این طوره؟ تا الان نصف شهرو خریده. -نیکلاس تو هیچی نمیدونی. ما همه چیز رو کنترل میکنیم. فاز جان ویک گرفتی داداش؟ میدم هیزل با شات گان وان پیستو درآره. -خیلی خــب! یه کاریش میکنیم. با ریش هم خوبه. -هارررخخخقققققق به هم ریختی.