wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ارتباط با جن‌های هالادورین
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1403 11:35
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
با سلام. تاپیک بانک گرینگوتز-بانک جادوگران به مبلغ 25 گالیون تا یک ماه آینده به نیکلاس فلامل فروخته شد.
کسر بشه لطفا

نقل قول:
سلام ممنون از همکاریت. انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/11 10:02:45
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/11 10:03:08
ارسال شده در: یکشنبه 7 بهمن 1403 15:27
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود خدمت بانکداران.

بر طبق این پست و خرید تاپیک سه کله داغ توسط مرگ لطفاً 25 گالیون از حساب ایشون کم بشه.

نقل قول:
ویرایش بانکدار: قراردادش کو؟سندش کو؟ الان اگه این ملک رو به دو نفر فروختین کی جواب گوست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/11/7 18:01:15
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:41:37
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:50:59
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: شنبه 6 بهمن 1403 01:12
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:17
از: دره گودریک
پست‌ها: 174
آفلاین
سلام بر بانکداران زحمتکش هالادورین!

بالاخره دور اول لیگالیون کوییدیچ بعد از 4 ماه به پایان رسید که خدمت رسیدم تا جوایزی که به اعضا اهدا شده، حقوق گزارشگران و سرمایه اسپانسرها رو اطلاع بدم و مقادیر گفته شده به حساباشون واریز بشه.

تام ریدل: 49 گالیون سهم از تیم
کجول هات: 205 گالیون سهم از تیم
ایزابل مک‌دوگال: 69 گالیون سهم از تیم
گلرت گریندل‌والد: 181 گالیون سهم از تیم
جوزفین مونتگومری: 28 گالیون حقوق گزارشگری
آکی سوگیاما: 7 گالیون حقوق گزارشگری + 49 گالیون سهم از تیم = 56 گالیون
سیگنس بلک: 21 گالیون حقوق گزارشگری + 49 گالیون سهم از تیم = 70 گالیون
سیریوس بلک: 430 گالیون اسپانسری کوییدیچ + 49 گالیون سهم از تیم = 479 گالیون
ترزا مک‌کینز: 60 گالیون برای جایزه دومین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 318 گالیون
آلنیس اورموند: 100 گالیون برای جایزه فعال‌ترین بازیکن کوییدیچ + 205 گالیون سهم از تیم = 305 گالیون
الستور مون: 70 گالیون برای جایزه بهترین پست لیگالیون کوییدیچ + 129 گالیون سهم از تیم = 199 گالیون
اسکورپیوس مالفوی: 430 گالیون سرمایه اسپانسری + 40 گالیون حقوق گزارشگری = 470 گالیون
ریموس لوپین: 50 گالیون برای جایزه بهترین پست جدی لیگالیون کوییدیچ + 205 گالیون سهم از تیم = 255 گالیون
مرگ: 70 گالیون برای چهارمین بازیکن برتر کوییدیچ + 50 گالیون برای جایزه سومین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 378 گالیون
لرد ولدمورت: 30 گالیون اسپانسری کوییدیچ + 90 گالیون جایزه دومین بازیکن برتر کوییدیچ + 10 گالیون استفاده از خدمات شرط‌بندی کوییدیچ + 181 گالیون سهم از تیم = 311 گالیون
گابریل دلاکور: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 100 گالیون جایزه اولین بازیکن برتر کوییدیچ + 50 گالیون جایزه بهترین پست طنز کوییدیچ + 70 گالیون جایزه اولین هوادار برتر + 258 گالیون سهم از تیم = 708 گالیون
سالازار اسلیترین: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 70 گالیون جایزه پنجمین بازیکن برتر کوییدیچ + 70 گالیون جایزه اولین هوادار برتر + 30 گالیون جایزه کمک به فدراسیون + 181 گالیون سهم از تیم = 581 گالیون
دوریا بلک: 230 گالیون سرمایه اسپانسری + 80 گالیون جایزه سومین بازیکن برتر کوییدیچ + 60 گالیون جایزه دومین هوادار برتر + 6 گالیون جایزه کمک به فدراسیون + 181 گالیون سهم از تیم = 557 گالیون

می‌دونم یه مقداری زیاده. پیشاپیش خسته نباشید عرض می‌کنم.

نقل قول:
ویرایش بانکدار:
سلام ممنون که بابت راحتی کار ما هر پروفایل رو متصل کردین. انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/11/6 1:26:53
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/11/9 17:50:43
ارسال شده در: جمعه 14 دی 1403 20:29
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
پست‌ها: 893
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز، استاد هاگوارتز
آفلاین
- ما با جن ها به صورت مستقیم صحبت نمیکنیم، سریع تا حوصلمون سر نرفته و همه اینجا رو به آتیش نکشیدیم بعد سیل نیاوردیم و دوباره به آتیش نکشیدیم و دوباره سیل نیاوردیم، رئیس بانک، آقای فلامل رو بیارین که کارش دارم.

یکی از جن‌ها که کمی لرزان به نظر می‌رسید، با سر به دیگر جن‌ها اشاره‌ای کرد و گفت:
- اما ارباب، آقای فلامل معمولاً مشغول حسابرسی‌های مهم هستن و...

سالازار با نگاهی که انگار داشت به عمق روح جن نفوذ می‌کرد، حرفش را قطع کرد:
- "مشغول"؟ به من میگی که مشغوله؟ من که آخرین بار صد سال پیش دیدمش و داشت آمار سکه‌های طلای زیر زمینو می‌گرفت؟ سریع‌تر، وقت من از کل زندگی همه شما با ارزش‌تره.

جن که حالا عرق سردی بر پیشانی‌اش نشسته بود، با عجله سرش را تکان داد و زمزمه کرد:
- بله ارباب، بله. همین حالا خبرش می‌کنم.

جن به سرعت از اتاق خارج شد و چند دقیقه سکوت برقرار شد، اما خشم پنهانی سالازار در هوا قابل حس بود. پس از کمی انتظار، صدای پای مطمئنی به گوش رسید و در باز شد. آقای نیکلاس فلامل، رئیس بانک، وارد شد و با لبخندی آرام به سالازار نگاه کرد.
- جناب اسلیترین، چه افتخاری! چطور می‌تونم کمکتون کنم؟

----
لطفاً به مناسبت جایزه رویداد اردوی جزایر جاوایی، به افراد زیر نفری ۱۵ گالیون از حساب من واریز شود :

سیریوس بلک
مرگ
رابستن لسترنج
الستور مون

-----
ویرایش توسط بانکداری که نامش ذکر نشد :
انجام شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/10/14 21:22:31
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 12:27
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پست‌ها: 640
آفلاین
سلام.

طبق این پست، لطفا جاروی شهاب 260 ایزابل مک‌دوگال رو از پروفایلش بردارین و 60 گالیون هم به حسابش در بانک گرینگوتز واریز بشه. ممنون.

ویرایش: انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/28 19:10:22
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 آذر 1403 18:02
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
پست‌ها: 893
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز، استاد هاگوارتز
آفلاین
با سلام و درود خدمت بانک‌داران محترم ،

نگران نباشید، نیامده‌ام که همه شما را طلسم کنم و تمامی گالیون‌های موجود در بانک را به نفع خود مصادره کنم، هرچند که بدیهی است تمام گالیون‌های موجود، حق من است و نیازی هم به استفاده از طلسم‌های نابخشودنی برای دریافتشان ندارم! اما بیایید از این شوخی‌ها بگذریم و به موضوع اصلی بپردازیم.

هدف از این پیام، ارائه‌ی جوایز تور سوم سالازار اسلیترین به صورت خلاصه و شفاف است، به نحوی که نه شما و نه شرکت‌کنندگان دچار هیچ‌گونه سردرگمی نشوید. بنابراین، لطفاً توجه فرمایید :

گابریل دلاکور، ترزا مک‌کینز، سیگنس بلک و تام ریدل هر کدوم:

1- برای هر پستی که در این ایونت ارسال کرده‌اند، ۶ گالیون دریافت خواهند کرد که باید در گزارش ماه آذر خودشان پیگیری شود.
2- هرکدام ۲۵ گالیون بابت انجام موفقیت‌آمیز مأموریت‌های ارتش سالازار دریافت می‌کنند که این مبلغ از حساب شخصی بنده پرداخت می‌شود.
3- همچنین، هرکدام یک معجون شانس به‌عنوان جایزه دریافت کرده‌اند که می‌توانند در زمان مناسب از آن استفاده کنند.

دوریا بلک
نیز بابت کسب جایزه‌ی "Chosen Champion by Salazar":
1- 25 گالیون دریافت خواهد کرد که این مبلغ نیز از حساب شخصی بنده پرداخت می‌شود.

در نتیجه، لطفاً مجموعاً ۱۲۵ گالیون از حساب من کسر و به این پنج نفر انتقال داده شود.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم و امیدوارم در امور بانکی، مثل همیشه موفق و پرتوان باشید.

با احترام،
سالازار اسلیترین

ویرایش بانکداری جنی هالادورین:
سلام سالازار
انتقال انجام شد.
از شفاف و خلاصه کردن گزارشاتت ممنونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/16 16:51:24
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate
ارسال شده در: دوشنبه 12 آذر 1403 12:32
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پست‌ها: 640
آفلاین
سلام.

لطفا جاروی ستاره دنباله‌دار آلنیس اورموند رو به جاروی پیکان نقره‌ای تغییر بدین و 200 گالیون هم از حسابش کسر بشه.

هم‌چنین برای کجول هات هم پاک جاروی 11 رو جایگزین کنین و 25 گالیون هم از حسابش کم کنین.

پیش‌پیش مرسی.

ویرایش بانکدار: سلام ممنون که با لینک های کامل ارسال میکنید.
انتقال انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/16 16:52:09
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آذر 1403 16:19
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:50
از: تارتاروس
پست‌ها: 317
آفلاین
سیریوس ما اینجاییم. صداتو میشنویم از توی رادیو.
بیا پایین.
سرمون رفت.
ای ملت هوشیار!
ها؟
ای ملت بیدار!
بله؟
حتما متوجه شدید که بانکدارها مدتیه غیبشون زده و هیچ خبری ازشون نیست. اختلاس رخ داده آقااا... اختلاس!!
خب...
پول هارو برداشتند و رفتند کشورهای خارجه. حتما تا الان مشغول عشق و حال و عیش و نوش شده‌اند. زوپس نشینان در بارگاه مملکوتی هم باهاشون همدست هستند. توی بازی قبلی کوییدیچ تیم مون داخل ورزشگاه بارگاه ملکوتی هم حرکات مشکوکی از زوپسیان سر میزد. من فریاد هوشیاری بلند میکنم. به هوش باشید ای ملت! پول هایمان در خطر افتاده. گالیون هایمان از دست رفت!
آهان...
وزارتخونه به این بانکدارها اعتماد کرده بود. خزانه ما در اختیار گرینگوتز بود. حالا مگس توش پر نمیزنه و از گالیون خالی‌ست. این خزانه از آن ملت بود. برای منافع ملت بود. ای داد! ای بیداد!
تموم شد؟
-آره.
پس دوباره شروع کن و بگو دولت و وزارت که اعتماد یک ملت جادویی رو به دست آورده و از قضا خود شخص وزیر که در محفل رشد و نمو یافته و قرمِزِتِه؛ چرا در قِبَلِ قدرتمند شدنِ جادوگر های شرور و سبز که کنترل شهر رو به دست گرفتند، یک رقابت خونی و صلح آمیز درست نمیکنه تا از قدرت مند شدنشان جلوگیری کنه.
-ثروت های اون محدودِ.
این طوره؟ تا الان نصف شهرو خریده.
-نیکلاس تو هیچی نمیدونی. ما همه چیز رو کنترل میکنیم.
فاز جان ویک گرفتی داداش؟ میدم هیزل با شات گان وان پیستو درآره.
-خیلی خــب! یه کاریش میکنیم.
با ریش هم خوبه.
-هارررخخخقققققق
به هم ریختی.

تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/8 16:24:14
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1403 02:58
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:49
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 585
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
ای ملت هوشیار!
ای ملت بیدار!

حتما متوجه شدید که بانکدارها مدتیه غیبشون زده و هیچ خبری ازشون نیست. اختلاس رخ داده آقااا... اختلاس!!

پول هارو برداشتند و رفتند کشورهای خارجه. حتما تا الان مشغول عشق و حال و عیش و نوش شده‌اند. زوپس نشینان در بارگاه مملکوتی هم باهاشون همدست هستند. توی بازی قبلی کوییدیچ تیم مون داخل ورزشگاه بارگاه ملکوتی هم حرکات مشکوکی از زوپسیان سر میزد. من فریاد هوشیاری بلند میکنم. به هوش باشید ای ملت! پول هایمان در خطر افتاده. گالیون هایمان از دست رفت!

وزارتخونه به این بانکدارها اعتماد کرده بود. خزانه ما در اختیار گرینگوتز بود. حالا مگس توش پر نمیزنه و از گالیون خالی‌ست. این خزانه از آن ملت بود. برای منافع ملت بود. ای داد! ای بیداد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1403 00:27
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
درود.

تاپیک مغازه الیوندر و مغازه ویزلی ها هر کدوم به بهای 25 گالیون به سالازار اسلیترین اجاره داده شد. از الان تا یک ماه دیگه. لطفا هزینه ها کسر بشه، با تشکر.

ویرایش بانکدار:

سلام انجام شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/9/7 19:49:21
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟