پاسخ به: باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
ارسال شده در: سهشنبه 4 دی 1403 21:24
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 09:28
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
سلام بر کیمیاگر نمونه
سلام بر استعدادیاب quidditch got talent!

بفرمایید داخل... دم در بده آقا... بیایید یه چایی بخوریم.
درمورد ایده اول،در مورد شخصیت هایی که جانورنما بودن طبق کتاب همیشه اینکارو کرد. همینطور شخصیت هایی که دقیقا مشخص نشده جانورما بودن یا نه. اما در مورد کاراکترهایی که انیماگوس نبودن باید چکار کنیم؟ در این مورد ایده ای داری؟ توی بخش دوم ایده اولت که مطرح کردی، به خرید و فروش جانور اشاره کردی. اگر اشتباه نکنم این با جانورنما تفاوت داره دیگه؟ درسته؟ این موضوع جذابیت بصری خیلی خوبی داره. اینکه بری توی پروفایل یک نفر ببینی یک جانور داره که تصویر و مشخصاتش داخلش اومده. من خودم عاشق جذابیت های بصری هستم و کاملا این عقیده رو دارم که در کنار متن، تصاویر و مسائل بصری باید وجود داشته باشه که اشتیاق آدم رو بیشتر بکنه. همینطور در شخصیت پردازی ایفای نقشی هم خیلی جذاب میتونه باشه. اما دقیقا کاربردهای عملیش چی میتونه باشه؟ بخشی از چرخه اقتصادی و گالیونی سایت میشه؟ یا کاربردهای دیگه ای هم داره؟ من شخصا خودم به اضافه شدن فیلدهای دیگه به شناسه اشخاص و همینطور کلا بصریتر شدن پروفایل به خلاقانه ترین روش ها خیلی علاقه دارم و باهاش موافقم. پس سوء تفاهم نشه و فقط میخوام ایده پخته تر بشه و بدونیم دقیقا میخوایم چکار کنیم. همچنین امیدوارم برای مدیران هم مانعی در اجرایی کردن این مسائل وجود نداشته باشه و خودشون هم مایل به این تغییرات باشند.
درمورد ایده دوم،وزارتخونه از نظر تاپیکهای رول که ایده های خوبی هم داشته باشند، خیلی خیلی عقبه. به همین دلیل هم هست که چندین ساله تاپیک های وزارتخونه (تاپیک های رول) خیلی مورد استقبال اعضا قرار نمیگیره. البته تاپیک هایی که نقش سازمانی دارند و افراد توش به عنوان گروه فعالیت میکنن همیشه اوضاعش خوب بوده. اما تاپیک های رول ادامه دار یا تک پستی جذاب کمی وجود داره. با این ایده کاملا موافقم و عالی میشه که با یک عنوان جذاب و بیان نحوه کارکرد ایجادش کنی. دیگه ریش و قیچیش دست خودته.
در مورد ایده سوم،یعنی منظورت اینه که تاپیک تک پستی بشه؟ کلیت ایده خیلی قشنگه، ولی نمیشه توی یک تاپیک جدید اجراش کرد؟ مثلا الان ما ایونت اقلیت های جادویی رو فعلا متوقف کردیم ولی وقتی دوباره ادامه پیدا کرد، قراره در تاپیک تالار رمزتازها و یک تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه. بعد از اینکه ایونت تموم شد، میتونیم اینکارو انجام بدیم، ولی باز نظر خودم اینه که کارکرد تاپیک همون رول ادامه دار ساده باقی بمونه و در یک تاپیک جدید دیگه این ایده اجرایی بشه. یا حداقل اینکه کارکردش از رول ادامه دار تغییر پیدا نکنه و تک پستی نشه.
لطفا باز بیا و پاسخ بده تا هرآنچه لازم هستش رو پخته تر کنیم و اجراییش کنیم.
مخلصم.
پانمدی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are