wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 دی 1403 21:24
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 09:28
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پست‌ها: 585
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام بر کیمیاگر نمونه
سلام بر استعدادیاب quidditch got talent!

بفرمایید داخل... دم در بده آقا... بیایید یه چایی بخوریم.

درمورد ایده اول،
در مورد شخصیت هایی که جانورنما بودن طبق کتاب همیشه اینکارو کرد. همینطور شخصیت هایی که دقیقا مشخص نشده جانورما بودن یا نه. اما در مورد کاراکترهایی که انیماگوس نبودن باید چکار کنیم؟ در این مورد ایده ای داری؟ توی بخش دوم ایده اولت که مطرح کردی، به خرید و فروش جانور اشاره کردی. اگر اشتباه نکنم این با جانورنما تفاوت داره دیگه؟ درسته؟ این موضوع جذابیت بصری خیلی خوبی داره. اینکه بری توی پروفایل یک نفر ببینی یک جانور داره که تصویر و مشخصاتش داخلش اومده. من خودم عاشق جذابیت های بصری هستم و کاملا این عقیده رو دارم که در کنار متن، تصاویر و مسائل بصری باید وجود داشته باشه که اشتیاق آدم رو بیشتر بکنه. همینطور در شخصیت پردازی ایفای نقشی هم خیلی جذاب میتونه باشه. اما دقیقا کاربردهای عملیش چی میتونه باشه؟ بخشی از چرخه اقتصادی و گالیونی سایت میشه؟ یا کاربردهای دیگه ای هم داره؟ من شخصا خودم به اضافه شدن فیلدهای دیگه به شناسه اشخاص و همینطور کلا بصری‌تر شدن پروفایل به خلاقانه ترین روش ها خیلی علاقه دارم و باهاش موافقم. پس سوء تفاهم نشه و فقط میخوام ایده پخته تر بشه و بدونیم دقیقا میخوایم چکار کنیم. همچنین امیدوارم برای مدیران هم مانعی در اجرایی کردن این مسائل وجود نداشته باشه و خودشون هم مایل به این تغییرات باشند.

درمورد ایده دوم،
وزارتخونه از نظر تاپیک‌های رول که ایده های خوبی هم داشته باشند، خیلی خیلی عقبه. به همین دلیل هم هست که چندین ساله تاپیک های وزارتخونه (تاپیک های رول) خیلی مورد استقبال اعضا قرار نمیگیره. البته تاپیک هایی که نقش سازمانی دارند و افراد توش به عنوان گروه فعالیت میکنن همیشه اوضاعش خوب بوده. اما تاپیک های رول ادامه دار یا تک پستی جذاب کمی وجود داره. با این ایده کاملا موافقم و عالی میشه که با یک عنوان جذاب و بیان نحوه کارکرد ایجادش کنی. دیگه ریش و قیچیش دست خودته.

در مورد ایده سوم،
یعنی منظورت اینه که تاپیک تک پستی بشه؟ کلیت ایده خیلی قشنگه، ولی نمیشه توی یک تاپیک جدید اجراش کرد؟ مثلا الان ما ایونت اقلیت های جادویی رو فعلا متوقف کردیم ولی وقتی دوباره ادامه پیدا کرد، قراره در تاپیک تالار رمزتازها و یک تاپیک دیگه ادامه پیدا کنه. بعد از اینکه ایونت تموم شد، میتونیم اینکارو انجام بدیم، ولی باز نظر خودم اینه که کارکرد تاپیک همون رول ادامه دار ساده باقی بمونه و در یک تاپیک جدید دیگه این ایده اجرایی بشه. یا حداقل اینکه کارکردش از رول ادامه دار تغییر پیدا نکنه و تک پستی نشه.

لطفا باز بیا و پاسخ بده تا هرآنچه لازم هستش رو پخته تر کنیم و اجراییش کنیم.

مخلصم.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: شنبه 1 دی 1403 23:16
تولد نقش: 1402/12/01
آخرین ورود: دیروز ساعت 06:38
از: هاگزمید
پست‌ها: 346
کیمیاگر
آفلاین
سلام بر جناب وزیر هنرمند و خلاق
سلام بر با ارزش ترین مهره صفحه

من از اول وزارت شما سه تا ایده مد نظرم بود که تا الان فرصت نشد مطرح کنم و طبق هماهنگی انجام شده قرار شد الان بیان کنم. اگه خوب بودن که عالیه و باعث مسرت و خوشحالی، اگرم خوب نبودن که ضرری نداره مطرح کردنشون.

اول، همین ایده جانورنماهاست که شما استارتشو زدید و حقیقتش من دقیق در جریان نیستم که چی شد. فقط یه چیزی تو ذهن من بود اونم اینکه میشه در پروفایل اعضای ایفای نقش یه فیلدی به نام جانورنما یا انیماگوس اضافه کرد و به هر شخص یک جانور خاص، اختصاص داد.
چیزی که در کتاب ها هم مطرح شده بود. یعنی جانورنماها زیر نظر وزارت سحر و جادو ساماندهی میشن. حالا بر فرض اگر این فیلد در این نسخه سایت یا نسخه آینده اضافه شد وزارتخونه میتونه جانورها را با گالیون به اعضا بفروشه و برای خودش کسب درآمد کنه یا اینکه مسابقه رول نویسی بذاره و هر کی بهتر در مورد جانور مد نظر نوشت، اون برنده بشه و صاحب آن بشه. طبیعتا اولویت بندی و جزییات این قضیه زیر نظر وزیر و همکارانشه. مثلا گریفین بهتره و گرونتره یا اژدها و یا ...

دوم
میشه یه تاپیک زد به اسم برمودا. و اینطور توضیح داد که این جزیره برمودا که اینقدر برای مشنگ ها مرموزه در واقع یک جزیره جادویی باستانیه و جزو قلمرو وزارت سحر و جادو محسوب میشه. حالا اتفاقی که در جزیره و ماجراهای تاپیک میفته اینه که هر جادوگری وارد اینجا بشه قدرت جادوگریش یا ناقص میشه یا کاملا از بین میره و سوژه هایی در دنباله این قضیه ایجاد میشه.

سوم
یه تاپیک در وزارتخونه داریم به اسم تالار رمزتازها. پیشنهاد من اینه که کارکردشو به این صورت تغییر بدید که هر کس پست میزنه آخر پستش یه عکس واضح از یه مکان جادویی اونجا قرار بده و نفر بعدی در مورد اون تصویر بنویسه. منظور اینه که حس انتقال و استفاده از رمزتاز در تاپیک جریان داشته باشه و اعضا هم با گذاشتن عکس، حس مشارکت در تاپیک بهشون القا بشه. حالا یا تک تک پست ها آخرشون عکس داشته باشن یا اینکه یه عکس داده بشه و در موردش رول ادامه دار نوشته بشه تا جایی که اشباع بشه و ناظر و در واقع وزیر تصمیم بگیره عکس جدید گذاشته بشه.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: دوشنبه 12 شهریور 1403 05:20
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
نقل قول:

تلما هلمز نوشته:
سلااااام سیریوس!
وزارت خوش ‌میگذره؟

راستش خیلی وقته که منتظرم، اما وقتی دیدم حرکتی زده نمیشه، بیام و آمار بگیرم.
چرا دیگه معجون نمیخورونین به ملت؟ کلی کاربر هستن که باهاشون آشنایی نداریم!
منتظر جوابت هستما!

سلااااام تلما!
خوب اومدی. قدم رنجه کردی. اول بیا داخل با هم یک چایی، قهوه‌ای چیزی بخوریم. نوشیدنی کره‌ای چی اونم نمیخوری؟ ای بابا اینطوری که زشته. اجازه بده در مورد سوالی که پرسیدی خدمتت توضیح بدم.

در دولت برادر زاموژسلی معجون های زیاد و قابل توجهی به ملت خورانده شد. بابت زحماتشون ازشون تشکر میکنیم و این دستاورد ایشون رو قدر میدونیم. من امیدوار بودم و هنوزم هستم که تاپیک قلم پر تندنویس مجددا فعال بشه. چون اونجا هم سوالات ایفای نقشی و هم سوالات خارج از ایفای نقش رو میشه پرسید و مصاحبه های جامع تری رو میشه انجام داد. درسته که مصاحبه های تاپیک خورندگان معجون راستی صرفا ماهیت ایفای نقشی دارند و شاید این ویژگی خاص و متمایزی باشه. اما در این مرحله تمرکز وزارتخونه فعلا روی موضوعات دیگری هستش. موضوعاتی مثل فعال شدن احزاب و سازمان ها، ایونت ها و رویداد های جدید و یکسری تحولات بنیادین که ظرفیت فعالیت در قالب رول نویسی و توسعه شخصیت پردازی رو در این انجمن بیشتر کنه.

اما هیچکدوم از حرفهایی که گفتم باعث نمیشه که این تاپیک فعالیت نداشته باشه. در واقع اگر خودت و یا هرکس دیگه ای مایل هستش که این تاپیک فعال بشه، من مایلم مسئولیت تاپیک رو واگذار کنم و فعالیت تاپیک مجددا آغاز بشه. اگر میخوای به ملت معجون بخورونی، فقط کافیه بهم اطلاع بدی!

مخلصم.
وزیر پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1403 14:32
تولد نقش: 1402/07/15
آخرین ورود: یکشنبه 17 فروردین 1404 17:21
از: من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
پست‌ها: 193
آفلاین
سلااااام سیریوس!
وزارت خوش ‌میگذره؟

راستش خیلی وقته که منتظرم، اما وقتی دیدم حرکتی زده نمیشه، بیام و آمار بگیرم.
چرا دیگه معجون نمیخورونین به ملت؟ کلی کاربر هستن که باهاشون آشنایی نداریم!
منتظر جوابت هستما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 تیر 1403 23:33
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام گب!

با تمام قدرت، حکمت، لذت، حشمت، شوکت، صولت، صحت، ارادت، سعادت و با کسب رخصت، دولت پیشنهاد به حق و زیبنده شما رو قبول میکنه. دولت دوستی و دوپامین برای اولیــن بار در طول تاریخ جادوگری و با افتـخــار ، 28 خرداد رو روز سـاحــره در سرتاسر دنیای جادویی نام‌گذاری میکنه.

زنده باد Saheregan.org!

با احترام.
وزیر پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 13 تیر 1403 19:53
تولد نقش: 1403/01/24
آخرین ورود: چهارشنبه 9 مهر 1404 17:59
از: اعماق خیالات 🦄🌈
پست‌ها: 640
آفلاین
سلام وزیر پانمدی.

با توجه به این که شما در اینجا، روز 12 تیر ماه رو روز جادوگر نامیدین، منم اومدم روزی رو برای روز ساحره پیشنهاد بدم!

به نظرم اولین باری که ساحرگان به ذهنشون خطور کرد تا به جای سایت جادوگران، سایت ساحرگان داشته باشیم، می‌تونه پیشنهاد خوبی برای این روز باشه.

28 خرداد!

نهایتا بعدا پیشنهاد بهتری رو میز اومد می‌تونیم تقویم ملی جادویی رو آپدیت کنیم ولی فعلا حقوق ما ساحرگان رو هم در نظر بگیرین. ببینین چه سبیلی گذاشتیم براتون.

من چون اعتراضی نداشتم به سازمان بین‌المللی حمایت از ساحرگان نرفتم. اما شاید بهتر باشه انجمن دفاع از حقوق ساحره‌ها رو هم زیر پر و بالتون بگیرین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: دوشنبه 5 تیر 1402 22:29
تولد نقش: 1401/10/02
آخرین ورود: یکشنبه 25 شهریور 1403 15:30
از: شما به ما چیزی نمی ماسه
پست‌ها: 40
آفلاین
الو... با آقای لادیسلاو پاتریشوا خانزفا کاردلکیپ جورامونت پتیران عاصدیغ زاموژسلی کار دارم. همینه دیگه اسمش آره... قطع نکن... جلسه دارن چیه قطع نکن میگم... الان بالغ بر ۳ ماهه بصورت متمادی جلسه دارن... بگین هر چه سریعتر بدهی دولت به گرینگوتز رو پرداخت کنن وگرنه بصورت خیلی اتفاقی یه کاروان مشکی مدل ۹۵ تسترال بهشون برخورد میکنه... خرج مسائل اساسی و مفرح جامعه شده چیه پول مارو بیا بده... بهش بگو پول نمیدی حداقل در وزارتو باز کن حضوری حرف بزنیم... ای بابا باز قطع کرد.

ما و وزارت فخیمه‌مان همواره طلبکاریم جن‌آ.
همیشه و همواره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاديسلاو زاموژسلی در 1402/4/6 14:21:01
ارسال شده در: جمعه 28 مرداد 1401 20:38
تولد نقش: 1395/11/17
آخرین ورود: جمعه 25 شهریور 1401 14:20
از: خانه ویزلی ها
پست‌ها: 633
آفلاین
ما از این ظلم و جور شما به تنگ آمدیم! نمیدانیم محجبه شدیم یا دزد محل!

ما می‌دانیم، زیبا گشته‌اید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاديسلاو زاموژسلی در 1401/5/28 21:29:30
معتقد به روماتیسم در حد آرتریت و آرتریت روماتوئید

فرزند بیشتر، زندگی بهتر!
ارسال شده در: جمعه 28 مرداد 1401 17:50
تولد نقش: 1393/11/28
آخرین ورود: چهارشنبه 14 آبان 1404 19:41
از: ما چه خواهد ماند؟
پست‌ها: 600
آفلاین
a Pluck of Nickle

متوجه منظور هر دوی شما هستم، خورد خورد پاسخ می‌دم به نکاتی که مطرح کردید.

نقل قول:
عرض کردم بهتر بود افرادی رو که میخوان باهاتون همراهی کنن جریمه کنید.
تو انتخاب وزارت، اکثریت بهتون رای دادن و تو اینکه همه_ بدون در نظر گرفتن اینکه رای شون کی بوده_ باید وزارت شمارو قبول کنن شکی نیست. اما اینکه می‌خوان تو این وزارت نقشی داشته باشن یا نه باید به انتخاب خود افراد باشه.

خودتون شاهد بودید که برای کسانی که در تاپیک‌هایی مثل معجون راستی حاضر شدن و یا دو عزیزی که مسئولیت‌های ساواج و آزکابان رو پذیرفتن بدون هماهنگی عمل نکردیم. اتفاق حال حاضر یک جورایی استثناء محسوب می‌شه. مجازات این اتفاق هم البته فقط زندانی شدن در آزکابان بود که باز هم بخشی از ایفاس و در زمان بندیش دقّت شده که کسی از کاری نیافته و باتوجه به این موضوع به طور مثال گادفری میدهرست به خاطر دوئلش - حتی با این وجود که لخت شده! - رو زندانی نکردیم و مدّت این رویداد هم تا پایان اردوی دوّم هاگ که 31 مرداد هست و برای کوییدیچی که مثال زدید هم مانعی ایجاد نمی‌کنه.

در خصوص نکته‌ای که نیکلاس متذکر شد هم بگم می‌تونستیم این واقعه رو کمی پیچیده ترش بکنیم یا طولانی‌تر ولی سعی شد تا حد امکان کوتاه و ساده باشه و در عین حال اعضا بتونن خلاقیت به خرج بدن و در قالب متفاوتی ظاهر بشن.

در هر صورت از این که باوجود همراهیتون نقد و نکاتی که مدنظرتون بود رو بیان کردید متشکریم. در برنامه‌های بعدی لحاظ خواهد شد.

کماکان ایفایانه و وزیرانه،
لادیسلاو پاتریشوا خانزفا کاردلکیپ جورامونت پتیران عاصدیغ زاموژسلی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 مرداد 1401 16:51
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 01:21
از: تارتاروس
پست‌ها: 317
آفلاین
لادیسلاو عزیز

ایده های شما بسیار خلاقانه است فقط نکته ای به نظرم رسید که در ادامه عنوان میکنم و فکر میکنم گویا منظور کاربر پلاکس بلک هم همین بوده است.

ببینیدنقل قول:
ایده‌هایی که مطرح کردی جالب به نظر می‌رسن ولی چند مشکل دارن، اوّل اینکه کار رو زیادی پیچیده می‌کنن و این پیچیدگی متولیان این حرکت رو که هم زمان و هم انرژی محدودی دارن و لطف کردن که دارن کمک می‌کنن رو کلافه خواهد کرد و دوّم اینکه در حال حاضر هم هاگوارتز برگزار می‌شه و هم جام کوییدیچ و انتظار این رو داشته باشیم که برای یک ایونت شلوغ و پلوغ در آزکابان هم وقت بذاره غیرمنطقیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟