شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
رأیگیری این دوره از ترینها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخشهای مختلف سایت داشتهاند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیتهای گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران! از همهی جادوگران، ساحرگان، جنها، شبحها، ماگلزادهها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأیگیریترینها تشکر میکنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام میشوند.
از نظر من سخت ترین انتخاب ترینهای این فصل این قسمته. چون من فعال بودن رو صرفا فقط توی نوشتن زیاد پستهای ایفایی در نظر نمیگیرم. چون درباره ترین های سایت رایگیری میکنیم. من کل فعالیت های سایت رو در نظر میگیرم. چه کسی که پست ایفایی مینویسه. چه کسی که در مدیریت فعالیت داره، چه کسی که ایونت برگذار میکنه، چه کسی که پشت صحنه زحمت اپدیت و کد زنی سایت رو میگشه، چه کسی که خارج از ایفا اخبار رو کار میکنه. و چه افراد مختلف دیگه که هرکدوم به نوع خاص خودشون وقت و انرژیشون رو پای سایت میذارن.
من شخصا انتخابم بین هلنا(گابریلا) و گلرت گریندلواد بود که بخاطر بسته بودن شناسه هلنا، انتخابم محدود شده و ددر نتیجهاش رایام به گلرت گریندلواد میرسه.
به نظرم توی فصل پاییز فعال زیاد بود و هر کسی به اندازهی توان خودش وسط میدون بود و پست میزد. یکی از فعالترینهای سایت به نظرم هلنا (گابریلا) بود که چه با ایونت چه بدون ایونت پستهای باکیفیت میزد و از خوندنشون لذت میبردم؛ حقیقتا پستهای طنز دابی و تلاشش برای محفل قابل تحسینه، از طرفی به نظرم رپ بتلی که دابی و آستریکس کلید زدن نشون از تلاش فوقالعادهی این دو نفر تو حوزهی جدیدی بود که روح تازهای به جان ایفای نقش داد. از طرفی شاهد این بودم که کاربران تازهوارد هم خیلی انرژی گذاشتن و هلگا و بلاتریکس هم توی فعال کردن آزکابان و گروههای سیاه و سفید عملکرد جذابی داشتن. سالازار اسلیترین در برگزاری ایونت طولانی هاگوارتز در چارچوب زمانی دقیق عمل کرد و خلاصه هر طرف رو نگاه میکنم اسمهای دیگه به ذهنم میاد. خلاصه انتخاب به یک نفر محدوده ول ناچارم یک نفر رو انتخاب کنم. در این میان رای خودم رو به دابی میدم چون فعالیتش تو سه ماه اخیر چندبعدی و تو چند تا میدون بسیار تاثیرگذار بود (از دایرهی مدیریت بگیر تا زحماتی که توی بخش فنی کشید و همزمان تونست ایفای نقش رو هم پویا نگه داره و نوآوری هم داشت و همزمان سعی میکرد ایدههایی رو برای اصلاح ارائه بده). در واقع عملگرا بودنش بهترین تعریف فعال بودنه.
جناب گلرت گریندلوالد. ایشون با توجه به اینکه مشغله های زیادی که داشتن واقعا وقت گذاشتن و زحمات زیادی برای سایت کشیدن. چه توی ایونت ها و جه فعال نگه داشتن تاپیک های سایت . و همچنین ناظری پر از ایده های خفن که لندن رو انقدر برای پست زدن جای جذابی کردن.
با در نظر گرفتن نقشها و مسئولیتهایی که در طول فصل پاییز بهعهده گرفت؛ از شاگرد نمونه هاگوارتز و استاد نمونه، تا شهردار لندن و مذاکرهکننده ارشد ما، و با توجه به حضوری که هم در صف اول روایتها داشت و هم در پشت صحنهی برنامهریزیها و هماهنگیها، بهروشنی میتوان گفت که عنوان فعالترین عضو سایت در این فصل به گلرت گریندلوالد تعلق میگیرد؛ حضوری پیوسته، مؤثر و چندلایه که تأثیر آن در جریان کلی فعالیتها بهخوبی دیده میشود.