جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ: فعال ترین عضو فصل پاییز
ارسال شده در: جمعه 28 آذر 1404 10:48
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
پایان ترین‌های فصل پاییز 1404

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:

گلرت گریندلوالد: ۷ رای
هلنا ریونکلاو: ۲ رای
دابی:۱رای

فعال‌ترین عضو فصل پاییز:
گلرت گریندلوالد

افرادی که لایک کردند

Only Raven

ارسال شده در: پنجشنبه 27 آذر 1404 22:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
خب دیگه همه دلایل رو گفتن دیگه. منم مجبورم به این مردک گریندلوالد رأی بدم!

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: پنجشنبه 27 آذر 1404 22:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
گلرت گریندلوالد که از اعضای بسیار قدیمی و باتجربه سایت هست، این فصل فعالیت بالایی داشت. طبعا رای من ایشون هستش.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1404 16:40
نمایش جزئیات
آفلاین
از نظر من سخت ترین انتخاب ترین‌های این فصل این قسمته. چون من فعال بودن رو صرفا فقط توی نوشتن زیاد پست‌های ایفایی در نظر نمی‌گیرم. چون درباره ترین های سایت رای‌گیری میکنیم. من کل فعالیت های سایت رو در نظر می‌گیرم. چه کسی که پست ایفایی می‌نویسه. چه کسی که در مدیریت فعالیت داره، چه کسی که ایونت برگذار میکنه، چه کسی که پشت صحنه زحمت اپدیت و کد زنی سایت رو میگشه، چه کسی که خارج از ایفا اخبار رو کار میکنه. و چه افراد مختلف دیگه که هرکدوم به نوع خاص خودشون وقت و انرژی‌شون رو پای سایت میذارن.

من شخصا انتخابم بین هلنا(گابریلا) و گلرت گریندلواد بود که بخاطر بسته بودن شناسه هلنا، انتخابم محدود شده و ددر نتیجه‌اش رای‌ام به گلرت گریندلواد میرسه.

افرادی که لایک کردند

Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 22:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و وقت به خیر!

رای من گلرت گریندل‌والد هست. ایشون واقعا یکی از کسایی هستن که اگه نبودن واقعا سایت سوت و کور می‌شد.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
گلرت بسیار خوب و فعال بود. #رای_میدهم.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 09:48
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
به نظرم توی فصل پاییز فعال زیاد بود و هر کسی به اندازه‌ی توان خودش وسط میدون بود و پست می‌زد. یکی از فعال‌ترین‌های سایت به نظرم هلنا (گابریلا) بود که چه با ایونت چه بدون ایونت پست‌های باکیفیت می‌زد و از خوندنشون لذت می‌بردم؛ حقیقتا پست‌های طنز دابی و تلاشش برای محفل قابل تحسینه، از طرفی به نظرم رپ بتلی که دابی و آستریکس کلید زدن نشون از تلاش فوق‌العاده‌ی این دو نفر تو حوزه‌ی جدیدی بود که روح تازه‌ای به جان ایفای نقش داد. از طرفی شاهد این بودم که کاربران تازه‌وارد هم خیلی انرژی گذاشتن و هلگا و بلاتریکس هم توی فعال کردن آزکابان و گروه‌های سیاه و سفید عملکرد جذابی داشتن. سالازار اسلیترین در برگزاری ایونت طولانی هاگوارتز در چارچوب زمانی دقیق عمل کرد و خلاصه هر طرف رو نگاه میکنم اسم‌های دیگه به ذهنم میاد.
خلاصه انتخاب به یک نفر محدوده ول ناچارم یک نفر رو انتخاب کنم. در این میان رای خودم رو به دابی می‌دم چون فعالیتش تو سه ماه اخیر چندبعدی و تو چند تا میدون بسیار تاثیرگذار بود (از دایره‌ی مدیریت بگیر تا زحماتی که توی بخش فنی کشید و همزمان تونست ایفای نقش رو هم پویا نگه داره و نوآوری هم داشت و همزمان سعی می‌کرد ایده‌هایی رو برای اصلاح ارائه بده). در واقع عملگرا بودنش بهترین تعریف فعال بودنه.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
هم در هاگ فعال بود و هم در ایونت گریوندوری! رای من هلناست.
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 12:47
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب گلرت گریندلوالد. ایشون با توجه به اینکه مشغله های زیادی که داشتن واقعا وقت گذاشتن و زحمات زیادی برای سایت کشیدن. چه توی ایونت ها و جه فعال نگه داشتن تاپیک های سایت . و همچنین ناظری پر از ایده های خفن که لندن رو انقدر برای پست زدن جای جذابی کردن.
S.O.S

ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 10:17
نمایش جزئیات
آفلاین
با در نظر گرفتن نقش‌ها و مسئولیت‌هایی که در طول فصل پاییز به‌عهده گرفت؛ از شاگرد نمونه هاگوارتز و استاد نمونه، تا شهردار لندن و مذاکره‌کننده ارشد ما، و با توجه به حضوری که هم در صف اول روایت‌ها داشت و هم در پشت صحنه‌ی برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌ها، به‌روشنی می‌توان گفت که عنوان فعال‌ترین عضو سایت در این فصل به گلرت گریندل‌والد تعلق می‌گیرد؛ حضوری پیوسته، مؤثر و چندلایه که تأثیر آن در جریان کلی فعالیت‌ها به‌خوبی دیده می‌شود.
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.