متاسفانه فقط هزینهی یکی از برتیباتها رو آستریکس میتونه بده چون توی پستش اشاره کرده نفری یکی. ولی نگران نباش، دو تای دیگه رو مهمون منی.

دریافت رایگان معجون عشق به ارزش 20 گالیون از فروشگاه معجونسرای پاتیلطلا
کسب جایزه 20 گالیونی
دریافت اشتراک دو ماهه جادوگران پلاس
در توضیح معجون عشق اومده که: اگه میخوای کسی رو وادار کنی عاشقت بشه و در هرجایی که میخوای برای ملاقاتت حضور پیدا کنه، درنگ نکن! به این معنا که معجون رو به خورد هرکسی بدی، مجبوره جایی که تو مشخص میکنی یه رول ارسال کنه. اگه هم نخواد میتونه به شفاخانه مرداب زیرین بره تا با پرداخت گالیون درمان بشه و مجبور به پست زدن در جایی که گفتی نشه.
برای فعالسازی دو ماه اشتراک جادوگران پلاست، تا پایان 28 اردیبهشت وقت داری تا هر وقت خواستی بهم پیام بدی و بگی که از چه تاریخی این دو ماه برات فعال شه وگرنه خودکار از 28 اردیبهشت تا 28 تیر برات فعال میشه. الان فعال نکردم چون گفتم شاید هنوز نخوای فعالیتی تو شاخه جادوگران پلاس داشته باشی. ولی تا یک ماه آینده هر وقت آماده بودی بهم بگو تا فعال شه.
فکر کنم عنوان خوششانسترین مشتری زوپس مارکت جادوگران رو به نام خودت ثبت کردی!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

ولی تو با بزرگواری شرمندم کردی. و چقدر خوندن حرفات حس خوبی بهم داد. اینکه تونستم در اون قضیه کمک کنم باعث افتخاره. و دنیای رنگی تو فوق العاده زیبا و دوست داشتنیه. و البته اون کار، یه کار تیمی موفق بود که با هم انجام دادیم.
چون در اون تاپیک که هیچکس پستی نزده بود و هیچ درخواست معجونی نکرده بود. میشه همینجا معجون عشق رو استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته:

فقط یه تاپیک مشخص کن و به یکی بگو اونجا بروله.

20 گالیون کسر و هدیهت به شخصی که میخواستی ارسال شد. طعمشم منتهی شد به: