شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام بر مشتریان عزیز. --- بردلی: دو عدد برتیبات به خاطر این که تونستی هلنا رو در بدترین اوضاع ممکن نجات بدی و رنگ رو به دنیای خاکستریش برگردونی تقدیمت میشه. شانست هم که ماشاالروونا خوب بود و دو طعم زیر گیرت اومد:
دریافت رایگان معجون عشق به ارزش 20 گالیون از فروشگاه معجونسرای پاتیلطلا کسب جایزه 20 گالیونی
در توضیح معجون عشق اومده که: اگه میخوای کسی رو وادار کنی عاشقت بشه و در هرجایی که میخوای برای ملاقاتت حضور پیدا کنه، درنگ نکن! به این معنا که معجون رو به خورد هرکسی بدی، مجبوره جایی که تو مشخص میکنی یه رول ارسال کنه.
سلام بر هلنای عزیز
ئه! من فقط اومدم شوخی کنم، چون دیدم که به بقیه برتی بات رایگان میدی. و البته چون پررو بازی درآوردم و گفتم اشانتیون هم بده! پیهِشو به تنم مالیده بودم که با عواقبش روبرو بشم! ولی تو با بزرگواری شرمندم کردی. و چقدر خوندن حرفات حس خوبی بهم داد. اینکه تونستم در اون قضیه کمک کنم باعث افتخاره. و دنیای رنگی تو فوق العاده زیبا و دوست داشتنیه. و البته اون کار، یه کار تیمی موفق بود که با هم انجام دادیم.
و اما جایزه
چه عالی که خوش شانس بودم!
حقیقتش برای استفاده از معجون عشق، تاپیک معجون سرای پاتیل طلا رو خوندم اما درست متوجه نشدم باید چیکار کنم! چون در اون تاپیک که هیچکس پستی نزده بود و هیچ درخواست معجونی نکرده بود. میشه همینجا معجون عشق رو استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته:
من با تقدیم معجون عشق، از هلنا ریونکلاو درخواست میکنم که در تاپیک زنگ تفریح ریونکلاو پست بزنه و اگه امکانش هست، برای ادامه داستان، گزینه دوم را انتخاب کنه.
لذا ما هیچوقت به شانس اعتقادی نداشتیم. چون اگه میخواستیم به شانس اعتقاد داشته باشیم خیلی وقت پیشها افسرده شده بودیم. برای همین هرچی که بصورت اتفاقی برامون پیش بیاد. با شعار "So be it" پیش میریم. دیگه شانس اول این باشه، شانس دوم رو نمیخوایم. همونطور که ما از تهدیدها فرصت میسازیم و بد شانسیمون رو تبدیل به یک ایونت خفن کردیم که ملت کلی سرگرمش شدن.
هرچند آستریکس هیچ نظری برای استفاده از معجون عشقش نداره. شاید با دراومدن معجون عشق فکر کنید که بلاخره شانس بهش رو کرده. اما اشتباه فکر میکنید. اخه به قیافه استریکس میخوره با کلمه عشق رابطهای داشته باشه؟ چه رابطه مشروع باشه نا مشروع. چه محرمیت باشه چه عقد چه و... هیچجوره نمیخوره اصلا. برای همین شخصا این انتخاب رو هم به بدشانسی میگیرم. شاید بگین اوکی خب، یکی رو انتخاب کن و بهش بخورونو عاشقت بشه و برنامه دیت و قرارو شام و فردا هم که... بله... ولی خب، شخصا این خونآشام هیچ ایدهای برای استفاده معجون بروی شخص پسر... چیز... یعنی بانویی رو نداره. برای همین فعلا معجون رو بعد از چک کردن تاریخ انقضاش روی تاقچه میذاره تا بمونه و شاید روزی روزگاری به کارش اومد.
از طرفی هم، چون به ما بصورت نذری برتی بات دادین و صرفا بخاطر نشون دادن حسن نیتتان بود. ماهم حسن نیتمان را نشان میدهیم و سه برتی بات را خریداری میکنیم. بله! سه تا برتی بات! شاید با خودتون بگید این بشر از اشتباهات و شانس خودش درس نمیگیره؟ البته که میگیرم. حتی سعی در تکرار نکردنشان هم میکنم. برای همین، این سه برتی بات که ما خریداری کردیم، به سه فردی که بعد از ما درخواست برتی بات بدن هدیه داده خواهد شد. توجه کنید، به سه نفر هرکدوم یکی، نه یک نفر با سه درخواست.
همین دیگه. آفرین به قبلیا، صد آفرین به بعدیا. همینطور مبارک خیلیا.
اون اسمِ عشقِ روش فقط برای ایفای نقشی کردن ماجراس. فقط یه تاپیک مشخص کن و به یکی بگو اونجا بروله.
نه مرسی. خواهیم دید کی و کِی خواهد رولید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/1/26 21:22:59 ویرایش شده توسط آستریکس در 1405/1/26 21:56:57
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
جینی: اگه برای خودت خریده بودی، مهمون من بودی ولی چون هدیه دادی نخواستم خرابش کنم. 20 گالیون کسر و هدیهت به شخصی که میخواستی ارسال شد. طعمشم منتهی شد به:
در توضیح معجون عشق اومده که: اگه میخوای کسی رو وادار کنی عاشقت بشه و در هرجایی که میخوای برای ملاقاتت حضور پیدا کنه، درنگ نکن! به این معنا که معجون رو به خورد هرکسی بدی، مجبوره جایی که تو مشخص میکنی یه رول ارسال کنه. اگه هم نخواد میتونه به شفاخانه مرداب زیرین بره تا با پرداخت گالیون درمان بشه و مجبور به پست زدن در جایی که گفتی نشه.
بردلی: دو عدد برتیبات به خاطر این که تونستی هلنا رو در بدترین اوضاع ممکن نجات بدی و رنگ رو به دنیای خاکستریش برگردونی تقدیمت میشه. شانست هم که ماشاالروونا خوب بود و دو طعم زیر گیرت اومد:
دریافت رایگان معجون عشق به ارزش 20 گالیون از فروشگاه معجونسرای پاتیلطلا کسب جایزه 20 گالیونی
در توضیح معجون عشق اومده که: اگه میخوای کسی رو وادار کنی عاشقت بشه و در هرجایی که میخوای برای ملاقاتت حضور پیدا کنه، درنگ نکن! به این معنا که معجون رو به خورد هرکسی بدی، مجبوره جایی که تو مشخص میکنی یه رول ارسال کنه. اگه هم نخواد میتونه به شفاخانه مرداب زیرین بره تا با پرداخت گالیون درمان بشه و مجبور به پست زدن در جایی که گفتی نشه.
آستریکس: اتفاقا بدشانس زیاد داریم اما از شانس دومی که بهشون داده شد استفاده کردن. یک عدد برتی بات برای نشون دادن حُسن نیت این فروشگاه بهت اهدا میشه که طعم این شد:
کسب 8 گالیون جایزه برای ارسال پست بعدی در انجمن قلعه هاگوارتز
تا وقتی ما نبودیم هیشکی نبودا. سوت کور بود. حتی برتی بات هم نمیخواستیم بخریم. یادمون نمیاد بخاطر چی اومده بودیم. اما بعد اینکه اومدیمو چیزی که میخواستیمو نتونستیم پیدا کنیم، سر برگشتن گفتیم یه برتی بات هم بخریم ببینیم چیچین اینا. از شانس ما زندان دراومد! بعد از اون موقع هم فروشگاه رونق پیدا کرد. هم ملت دوتا دوتا برتی بات میگیرن یدونه هم چیز بد در نیومده براشون. بعد ما میگیم میریم دریاچه شنا کنیم ارومیه خشک میشه باور نمیکنن!
هیچی دیگه. خلاصه که همون برتی بات قبلی اونقد جاش درد میکنه برای هفت پشتمونم بس بود. این پست هم صرفا حکم اون مشتری رو داره که میاد مغازه لای مشتریا توی مغازه میچرخه و نگاه میکنه و اخرسر هیچی نمیخره میذاره میره. لذا همین که الکی جنسای مغازه رو قیمت نکردیمو دست نزدیمو جابجاشون نکردیم نشون میده چه مشتری با فرهنگی هستیم.
یدونه برتی بات هم به ما بدید. شاید چیزای خوب از تو شانسمون در اومد. بیا امیدوار باشیم
امیدمون جواب داد نه؟ ازونجایی که هنوزم لذتی که از در کنار هم پستیدن در هالووین گریوندوری بردم به یادمه، من این برتی باتو برای تمام اون پستای جدی خوبت میخرم. طعمشم شد:
یه قلم پر تند نویس لطف کنید همراه با نوشدنی کره ای
سلام بر مشتری ثابت زوپس مارکت جادوگران. یک عدد قلمپر تندنویس و یک عدد نوشیدنی کرهای برای شخصی که خواسته بودی ارسال شد. چون یه کوپن تخفیف 30 درصدی برای خرید بعدی از زوپس مارکت جادوگران داشتی، مبلغ خرید به جای 60 گالیون، به 42 گالیون کاهش پیدا میکنه (18 گالیون تخفیف) که از ثروتت کسر شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/1/23 21:09:13
میدان نبرد عبادتگاهم است نوک شمشیر کشیشم است رقص مرگ دعایم است ضربه مرگبار ازادی بخشم است