جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  99 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بد ترين بازي هري پاتر چه بود؟
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 16:43
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
منم اتفاقا هری پاتر 3 رو خیلی دوست داشتم و بین باقی بازیای هری پاتر برام جایگاه خیلی خاصی داشت. چون برای اولین‌بار یه هاگوارتز بزرگ (انصافا برای اون دوران بزرگ بود دیگه ) داشتیم که آزادانه می‌تونستیم توش بگردیم و این که با شخصیت رون و هرمیون هم می‌تونستیم بازی کنیم برای من فوق‌العاده جذاب بود!

تنها چیزی که برام سواله اینه که چرا بازیای هری پاتر خصوصا سه تای اول الهام گرفته از بازی ترسناک بود؟
صدای فریاد هری پاتر وقتی تو چاله‌ی بی‌انتها میفتاد، فیلچ و خانوم نوریس که تو هری پاتر یک دنبالمون می‌ذاشتن و آهنگای بازی، دست کمی از بازی ترسناک تو اون سن نداشتن.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین

بازی زندانی آزکابان واقعاً نوستالژی خالصه اگه همون زمانی که اومده بود بازی‌ش کرده باشین. اون صدایی که موقع جمع کردن لوبیاها (برتی‌بات‌ها) واقعاً دل‌انگیز و دوست‌داشتنیه. پیوز نامرد چقدر تو این بازیی آدم‌آزاری می‌کرد.
کارت‌های کلکسیونی که واقعاً بی‌نظیر بودن، حیف که تو بازی‌های بعد این قابلیت نبود. (نمی‌دونم توی لگسی هست یا نه)
حالا درسته که کل بازی هیچ ربطی به داستان نداره، ولی خب بازم حال می‌داد که یه خرگوش رو کنترل کنی و بره بوته‌ها رو بخوره یا زمین رو چال کنه و برتی‌بات دربیاره ازش.
اون پلّه‌های متحرک هم نگم که چقدر گاهی رو مخ بودن، خصوصاً وقتی اشتباهی باعث می‌شدی حرکت کنن، خیلی هم کند بودن. -_-
خلاصه که زودتر از دهۀ 90 احضار بشین به دهۀ 1400 که بتونیم بیش‌تر از حق این بازی دفاع کنیم. بدترین قسمت هم که قسمت چهارمش بود.
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 14:14
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نصف کودکیمو پای بازی هری پاتر و زندانی آزکابان (3) نسخه PC گذروندم. اولین بار رفتم CD شو از سر کوچمون خریدم، روی سیستمم نصب نمیشد. رفتم روی کامپیوتر همسایه پایینی که صاحبخونه مون هم بود نصب کردم (البته خودش کرد) و بازی اومد! و هر روز یکی- دوساعت خونشون پای سیستم بودم. بعدش به طور معجزه آسایی (یادم نیست چطوری دقیقا. قضیه ماله 20-21 سال پیشه) روی سیستمم بازی درست شد و اومد. از اون موقع تا 18 سالگی 3 یا 4 بار تمومش کردم. بعد از 18 سالگی هم تا الان بازم یه چندباری بازی کردم.

ناگفته نماند که از هری پاتر 1 تا 7 پارت دو همشون رو بازی کردم. البته هفت پارت یک و دو اون موقع ها روی سیستم ذغالیم اجرا نمیشدن. بعدا بهشون دسترسی پیدا کردم و انگار خوشم نیومد تمومشون کنم.

رتبه اول زندانی آزکابانه توی قلب و زندگی من.
رتبه دوم هم هاگوارتز لگسی که تجربه فوق العاده ای بود.

بسازید لگسی 2 ره.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پاسخ: پاسخ به: بد ترين بازي هري پاتر چه بود؟
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 14:01
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

الکساندر پردفوت نوشت:
بدترینش زندانی آزکابان بود. گرافیک افتضاح و فوق العاده بچه گونه! مخصوصاً اونجاهاش که هی باید لوبیا جمع می کردی تنها تیکه مثبتش همون کارت های شکلات قورباغه ای بود که یه سری توضیح هم میداد. خیلی حال می کردم با اون قسمت!
قسمت 7 پارت دو هم عالی بود. همه چی بیست !

۱۰۰۰ امتیاز از آقای پردفوت کم می‌شه به دلیل سلیقه افتضاح‌شون و هیت دادن به نوستالژی دوران کودکی بنده.

کینه ازت به دل گرفتم پردفوت! فقط از سال ۹۱ برگرد بیا پاسخگوی این پستت باش وگرنه اون دنیا تموم اون لوبیاهای بازی رو توی دماغت فرو می‌کنم! لوبیا هم زیاد جمع می‌کردم اتفاقا زیاد دارم. کارت تمومه!
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
پاسخ به: بد ترين بازي هري پاتر چه بود؟
ارسال شده در: پنجشنبه 14 دی 1391 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بدترینش زندانی آزکابان بود. گرافیک افتضاح و فوق العاده بچه گونه! مخصوصاً اونجاهاش که هی باید لوبیا جمع می کردی تنها تیکه مثبتش همون کارت های شکلات قورباغه ای بود که یه سری توضیح هم میداد. خیلی حال می کردم با اون قسمت!
قسمت 7 پارت دو هم عالی بود. همه چی بیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ما شیفتگان قدرتیم، نه تنشگان خدمت

Only Raven
ارسال شده در: پنجشنبه 7 دی 1391 22:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نمی شه گفت بازی هری پاتر بد بود یا نه چون اگه یکم فکر کنید که اگه رون و هرمیون نبودن آیا اصا نقش هری پاتر خوب می شد؟
به نظر من هم مکمل ها را عالی انتخاب کردن و هم شخصیت هری پاتر را که با هم یه فیلم عالی را ارائه دادن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هری پاتر هنوز در قلب من زنده است و ادامه دارد ...
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1391 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
همه ی بازی های هری پاتر عالی بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه توزندگی زمین خوردی از جات پاشو پوز خند بزنو بگو: همه ی زورت همین بود؟؟
ارسال شده در: دوشنبه 27 آذر 1391 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
بازي 5 و بازي 7 پارت 2 از همه بهتر بودند هم از نظر موضوع و داستان و شخصيت ها و هم از نظر گرافيك

ولي بد ترين بازي ها هم بازي 3 و 4 و 7پارت 1 بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرسینوس در 1391/9/27 19:42:26
ارسال شده در: دوشنبه 27 آذر 1391 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من تمام بازی های خود شخص هری پاتر گند بود.

با عرض معذرت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت
ارسال شده در: دوشنبه 27 آذر 1391 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود

به نظر من بهترین بازی بازی 5 بود با حس زنده ای که داشت و بد ترین بازی به نظرم
بازی 2 و چهار بود.
نه از گرافیک و نه از اتفاقات خوشم نیومد.

با سپاس
در پناه او

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي

only Gryff

ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت

مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.

اما...
بر می گردم؛

پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه