رای من ماریلین لایف هستش.
دلیلم هم اینه که کیفیت رولاش به عنوان یه تازه وارد بالاست و به ویژه توصیفاتش توی پستا ملموس و قوی هستن.
علاوه بر کیفیت، کمیت پستاش هم خوبه و توی بخشای زیادی از جمله ایفا، جادوگران پلاس، فن فیکشن فعالیت داره.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین تازهوارد فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:35
از: دل خاک بیرون بیا!
پستها:
283

افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط وین هاپکینز در 1405/3/25 11:48:06

Hufflepuff is not yet
!lost
!lost
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/03/26
آخرین ورود: دیروز ساعت 11:35
از: خونت مینوشم و سیراب میشوم!
پستها:
585

به ماریلین لایف رای می دهم. چون هم نوشته هایش و هم نقاشی هایش پر مفهوم و عمیق هستند و بینش روانشناختی و فلسفی دارند.
افرادی که لایک کردند
برای آشنایی بیشتر با جهان داستانی و رمانم، 'دنیای نوکترنال کتدرال' به پروفایل لینکدینم مراجعه کنید.
جزئیات کاربر
شغل
معاون مدرسه هاگوارتز، جادوکار ویزنگاموت، رئیس کسبه دیاگون، سردبیر پیام امروز

درود
من رای این عنوان رو به بانو تانکس میدم.
اصلا هم به این دلیل نیست که روم کراش داره ... اهم... فعالیت های دورا خوب و چشم گیره. سطح پست هاش هم خوب و قبوله. میدونی از سوژه چی میخواد و اجرا می کنه. ناظر شدنش برای چت باکس هم این رو تایید می کنه.
همین و فعلا!
من رای این عنوان رو به بانو تانکس میدم.
همین و فعلا!
افرادی که لایک کردند
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟! 

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/05
آخرین ورود: شنبه 6 تیر 1405 19:43
از: عشق زنده بودن از عشق جون سپردن...
پستها:
133
شغل
داور دوئل

رای منم به طور مشترک میرسه به دوشیزه دلاکور و نیمفادورا.
هردوتاشون خیلی شبیه شخصیتشونن و ایفاشون اصلا به یه تازهوارد نمیخوره. پستاشونم از کیفیت خیلی خوبی برخورداره و پیامای بامزهشون توی چتباکس گاهی باعث میشه کمتر 🚬 بکشم که این خودش یه موفقیت بزرگ محسوب میشه.
پ.ن: میدونم نوشته شده سه ماه اخیر ولی به نظرم تقصیر تازهواردایی که زمستون اومدن نیست که سایت ترینهاش برگزار نشده و کاملا حقشونه بتونن توی این ترینها دیده بشن.
تا دعوای زن و شوهری جنهای این پایین گریبانگیرم نشده برم تو دخمهم.
هردوتاشون خیلی شبیه شخصیتشونن و ایفاشون اصلا به یه تازهوارد نمیخوره. پستاشونم از کیفیت خیلی خوبی برخورداره و پیامای بامزهشون توی چتباکس گاهی باعث میشه کمتر 🚬 بکشم که این خودش یه موفقیت بزرگ محسوب میشه.
پ.ن: میدونم نوشته شده سه ماه اخیر ولی به نظرم تقصیر تازهواردایی که زمستون اومدن نیست که سایت ترینهاش برگزار نشده و کاملا حقشونه بتونن توی این ترینها دیده بشن.
تا دعوای زن و شوهری جنهای این پایین گریبانگیرم نشده برم تو دخمهم.
افرادی که لایک کردند
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/07/20
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:50
از: مسلسلستان!
پستها:
631

وینکی اومد به مو رای داد که دید:
نقل قول:
دابی، جن پلشت! دابی، جن فتوکپی! دابی تو زمان سفر کرد و دونست وینکی به کی رای داد و اومد جلو جلو بهش رای داد که همه نفهمید دابی رایشو از وینکی کپی کرد.
نقل قول:
دابی نوشت:
دابی به عوضشو بانو رای داد! ساحره خوب بود عوض شد اما عوضی نشد! دابی جن بیربط!
دابی، جن پلشت! دابی، جن فتوکپی! دابی تو زمان سفر کرد و دونست وینکی به کی رای داد و اومد جلو جلو بهش رای داد که همه نفهمید دابی رایشو از وینکی کپی کرد.
افرادی که لایک کردند
Take Winky down to the Mosalsal City, where the grass is mosalsal and the mosalsals are MOSALSAL

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 10:04
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پستها:
197
شغل
مدیر مدرسه هاگوارتز، مدیر فنی جادوگران

دابی به عوضشو بانو رای داد! ساحره خوب بود عوض شد اما عوضی نشد! دابی جن بیربط!
افرادی که لایک کردند
دابی نباید این پست رو مینوشت! دابی بد!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/10/01
آخرین ورود: دیروز ساعت 17:28
از: م خوشت میاداااا.
پستها:
145
شغل
دست راست لرد ولدمورت

رای من برای عنوان بهترین تازهوارد، نیمفادورا ست. خیلی خوب و زود پیشرفت کرد و بسیار فعاله!
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط دلفی در 1405/3/24 16:55:06
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی! 

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/31
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:41
از: فکر فرستادن من به حموم بیا بیرون!
پستها:
105
شغل
مسئول و داور دوئل
افتخارات

هرپو به نیمفادورا رای میده. چرا؟ چون حضورش و مطالبش خیلی بو میده.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/15
آخرین ورود: امروز ساعت 08:29
از: من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
پستها:
455
شغل
مدیر خزانه دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور، کدخدای هاگزمید، بانکدار گرینگوتز
افتخارات

توی این چندوقت اخیر، تازهواردهای خیلی خوبی داشتیم. و الان نوبت انتخاب بهترین بین اونها رسیده. 
بین تازهواردها، نیمفادورا و فلور بیشتر از همه توجه من رو به خودشون جلب کردن. هر جفتشون خیلی زود توی رولنویسی پیشرفت کردن. نیمفادورا مسئولیت چتباکس رو هم به عهده گرفت.
اما چون میخوام معیارم رولنویسی اونها باشه، به فلور دلاکور رای میدم؛ کسی که کانال جوتیوب خودش رو زد، در ایونتها درخشید، فعالیت بالایی در سطح سایت داشت و با عملکردش توی لیگ دیاگون، شگفتزده ام کرد!
نکته: تاریخ عضویت فلور به زمستون برمیگرده ولی چون ترینها برگزار نشد، فکر کردم که میشه بهش رای داد.
در صورتی که این امکان وجود نداشت، رای من رو نیمفادورا در نظر بگیرین.

بین تازهواردها، نیمفادورا و فلور بیشتر از همه توجه من رو به خودشون جلب کردن. هر جفتشون خیلی زود توی رولنویسی پیشرفت کردن. نیمفادورا مسئولیت چتباکس رو هم به عهده گرفت.

اما چون میخوام معیارم رولنویسی اونها باشه، به فلور دلاکور رای میدم؛ کسی که کانال جوتیوب خودش رو زد، در ایونتها درخشید، فعالیت بالایی در سطح سایت داشت و با عملکردش توی لیگ دیاگون، شگفتزده ام کرد!
نکته: تاریخ عضویت فلور به زمستون برمیگرده ولی چون ترینها برگزار نشد، فکر کردم که میشه بهش رای داد.
در صورتی که این امکان وجود نداشت، رای من رو نیمفادورا در نظر بگیرین.
افرادی که لایک کردند
Certainty is a delightful illusion

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:39
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
413
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جادوگران عزیز، سلام
توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در سه ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو بهعنوان بهترین عضو تازهوارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعهی جادوگران باز کنه.
شاید با نوشتههاش در ایفای نقش چشممون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحثها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزهای که توی فعالیتهاش داشت، بهچشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آیندهای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو میشناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخابتون رو هم اضافه کنید.
ترینها از تاریخ 24 خرداد آغاز شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با رأیهامون به تازهواردهایی که با عشق به جادو، به جمعمون اضافه شدن، خوشآمد بگیم!
توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در سه ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو بهعنوان بهترین عضو تازهوارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعهی جادوگران باز کنه.
شاید با نوشتههاش در ایفای نقش چشممون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحثها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزهای که توی فعالیتهاش داشت، بهچشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آیندهای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو میشناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخابتون رو هم اضافه کنید.
ترینها از تاریخ 24 خرداد آغاز شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با رأیهامون به تازهواردهایی که با عشق به جادو، به جمعمون اضافه شدن، خوشآمد بگیم!
افرادی که لایک کردند
Only Raven

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج