نمرات جلسه اول
خب خب...
اول یکم راجع به مقیاس و ترازوی نمره دهی توضیح بدم. یه فلش بک بزنیم به جلسهی تدریس و ببینیم چی گفته بودم؟
نقل قول:
بخش اول: شما باید نهایتا توی سه پاراگراف که هر پاراگراف نهایتا ۶۰ کلمه خواهد بود، سه الگوی برتر و مناسب تقلب معرفی کنین و توضیح بدین چرا برای تقلب باید این فرد رو الگو گرفت و چرا برتر و مناسبه. (تقلب: هرچی الگوی معرفی شده تقلبیتر و خلاقانهتر و خلق شدهتر باشه، نمرهای که به تکلیفتون اختصاص پیدا میکنه بیشتره.)
بخش دوم: شما باید از بین سه الگویی که دادین، یه الگو رو برای خودتون انتخاب کنین. همچنین یه راه متقلبانه شرح بدین که چطوری الگوبرداری از الگوی خودتون رو بین ملت پخش کنین و مردم جذب بشن و از الگوی شما استفاده بکنن. (تقلب: بهتره راهی که شرح میدین خیلی سیاه و گول زنک باشه. اگه یهذره اذیت هم توش باشه بد نیست. بالاخره فقط تقلب ملاک نیست و سیاه و دارک بودن هم نمره داره دیگه...)
بخش اول: برای بخش اول ما سه پاراگراف ۶۰ کلمهای میخواستیم. پس ۳ نمره، برای سه پاراگراف با ۶۰ کلمه! کل محتوای پارگراف حساب شده، یعنی شکلکی هم بوده به عنوان کلمه حساب شده. ۱ نمره برای درست انجام دادن وظایف خواسته شده و ۱ نمره هم برای خلاقیت. جمعا ۵ نمره!
بخش دوم: برای بخش دوم ما یه انتخاب الگو خواستیم، یه معرفی راه برای پخش الگو بین مردم. که انجام دادن درست هرکدوم از این وظایف، ۲ نمره داره، یعنی ۴ نمره. و ۱ نمره هم برای خلاقیت. جمعا ۵ نمره!
بریم ببینیم چه کردید و چه آوردید؟...
نوادگان گودریک: ۸.۵
@دملزا رابینز: ۳+۱+۱+۴+۱= ۱۰
عالی و بینقص!
@لیلی اوانز: ۱+۱+۱+۴+۱= ۸
دوتا از پاراگرافهای تکلیفت بیشتر از ۶۰تا بودن. حقیقتا که ای بابا...
@تلما هلمز: ۰+۱+۱+۴+۱= ۷
نچ نچ نچ! امان از روده درازی... چه خبره؟ چرا انقد کلمه؟
@مرلین: ۲+۱+۱+۴+۱= ۹
یه پاراگراف فکر کنم از دست پیر نسبتا فرزانه در رفته بود.
سالازار و خانوادهی محترم: ۹
@گلرت گریندلوالد: ۳+۱+۱+۴+۱= ۱۰
عالی و بینقص!
@بلاتریکس لسترنج: ۱+۱+۱+۴+۱= ۸
پاراگرافهای بد! دوتا از پاراگرافها حواسشون نبود که باید ۶۰ کلمهای باشن. بیادبا...
روونا اینا: ۸.۵
@هلنا ریونکلاو: ۳+۱+۱+۴+۱= ۱۰
عالی و بینقص!
@آبرفورث دامبلدور: ۳+۱+۱+۴+۱= ۱۰
عالی و بینقص!
کریدنس بربون مرحوم (@نورا پردفوت): ۲+۱+۱+۲+۱= ۷
یکی از پاراگرافهات حواسپرت بود. راهی هم که برای ترویج و الگو پراکنی معرفی کرده بودی نامرئی بود. ای بابا...
@ربکا: ۲+۱+۱+۲+۱= ۷
شما هم دچار بیماری پاراگراف پرتی شده بودی در یکی از مواردها. همچنین راهی که برای تبلیغ و مبلیغ و این داستانا نوشته بودی فرار کرده بود از پستت... نچ نچ نچ!
هلگا و بچههاش: ۷.۵
@نیمفادورا تانکس: ۳+۱+۱+۲+۱= ۸
شما هم احتمالا گرسنه بودید و راه ترویج و تبلیغ رو نوش جان فرمودید. تغذیه مناسب سر کلاس فراموش نشه.
@پرنتیس گاتو: ۳+۰+۱+۲+۱= ۷
شما مطمئنی سر کلاس حضور داشتی؟ کی از شما خواسته بود برید با ملت تقلب کنید؟ ای بابا... الگو! ال- لگو هم برامون میآوردی قبول بود مرلین شاهده! راه ترویج مرویج هم که هویج... ای بابا.
این از حسابرسی!
جلسه بعد ایز کامینگ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

من فقط روح فروشی و جن فروشی و از اینجو کارا میکنم!
اونم که شروع میکنه به خود زنی پس چیزی لو نمیره!(

چه تقلبشون سر امتحان جادوی سیاه، چه اون جایی که پروفسور اسنیپ رو، که اون زمان پروفسور نبود رو، با ورد خوش از یه پا آویزون کردن.
پس سال بالاییا بهترین الگوان.
یعنی تقلب تر از این نمی شد
»

)
وقتی قرار باشه تقلب رو نوعی استفاده از دسترنج دیگران حساب کنیم، در اصل همهی کسایی که از الگوی خیاطی استفاده میکنن متقلبن و به این صورت، میتونیم بگیم الگوهای خیاطی یکی از موفقترین الگوها و پر استفادهترین الگوهای تقلب به حساب میان.

) تا شاید مشکلات روانیم برطرف بشه. ولی من میدونم که اینا همهاش تقلبیه و ارباب دارن باهام شوخی میکنن.