سلام دوباره خدمت همه ي بروبچه هاي خوب سايت جادوگران
ببينيد دوستان
هيچ كس نميتونه بگه قصد آنتونين چي بوده ولي چيزي كه من ميتونم بگم اينه كه كار كه آنتونين كرد كاملاً قانوني بوده.
با توجه به
قانون شماره 5 آنتونين ميتونسته مينروا مك گونگال رو از ايفاي نقش اخراج كنه. (تشخيص استثنا بودن اعضا براي اين قانون به عهده ي مدير سايته كه فعلاً آنتونينه.)
به هر حال اين اتفاق كه براي افراد قديمي تر از مك گونگال هم افتاده بود به راحتي و حتي با معذرت خواهي مدير سايت حل ميشد. مثل
اين و
ايناما در مورد مينروا با پست هايي بسيار تند و توهين آميز او كار يه كم فرق كرد. طبق پست هاي 6091 و 6093 و 6094
اينجا توهين هاي پي در پي مينروا مك گونگال آنتونين تصميم گرفت كه اونو به ايفاي نقش بر نگردونه.(كه به نظر من هم كاملاً درست بود.)
در حالي كه اگه بدون توهين صحبت ميكردند آنتونين
نمي تونست اونو به ايفاي نقش بر نگردونه.
خداييش اگه خودتون جاي آنتونين بودين چي كار ميكردين؟
==================================
اين از بحث مينروا
اما در مود قانون شماره ي 5
به نظر من اين قانون بايد اجرا بشه. مگر در مواردي كه خود اعضا از مديران بخوان تا شناسشون رو نگه دارن.
بهترين راه هم براي قدر داني از زحمت هاي اونها همين تالار يادبود هاست. به جاي اينكه يه شناسه براشون نگه داريم و اعضاي تازه وارد بهشون فحش بدن

يه تالار يادبود ها براشون درست كنيم. كارهايي كه يا در دوران مديريت كردن، يا پست هاي خوبي كه زدند و... در اون بنويسيم. تا اعضاي تازه وارد اونها را بشناسند و ترغيب بشند فعاليت كنند تا به تالار يادبود ها وارد بشن.
من توي پست هاي قبليم ايندو موضوع رو از هم تفكيك نميكردم براي همين هي قاطي ميشد.
مثال تيم فوتبال رو بيشتر براي مديراي غير فعال زدم كه از 5 تا مدير فقط يكيشون فعاله.
مدير غير فعال بزرگترين آفت سايته.