1-یک رول کوتاه در مورد رام کردن موجودات 4 ستاره بنویسید ! (فضا سازی در این رول نویسی بسیار اهمیت دارد ) (20 امتیاز)
از اونجایی که مونیکا تا حالا خیلی هارو رام کرده بود و رام کردن یک موجود چهار ستاره کاری براش نداشت.
مونیکا روی چمن های سبز پررنگ جنگل ممنوعه نشست و با خودش گفت:بیخیال اگه موجود چهار ستاره ای بخواد رام بشه خودش میاد پیش من
متاسفانه ذهن مونیکا مشغول تکرار کردن صد باره ی جملات بالا بود و متوجه صدایی که از پشت سرش شنیده می شد نداشت
و همین فرصت کم کافی بود تا آن موجود چهار ستاره که البته دارای چهار ستاره و نیم با جای خواب بود به او نزدیک شود
در این قسمت مونیکا گشنش میشه و برمیگرده تا یه خیار از تو کوله پشتیش در بیاره که اونو میبینه
-
- :pashmak:
-یه حلزون؟ینی موجود دیگه ای نبود؟
-$#@&^&$#$4#4#%$^55^%^&^)*^&%^%$؟
-جان؟
حلزون با نگاهی که مشخص بود نگاه همیشگی اش نیست گفت:$#@&^&$#$4#4#%$^55^%^&^)*^&%^%$؟
مونیکا که باز هم منظور حلزون غولپیکر را نفهمیده بود با این فرمت
تصمیم گرفت که این حلزون را که خود جای خواب هم داشت را رام کند
-رام شو.
-
-نمیشنوی میگم رام شو.
حلزون که حالا با این حالت
به مونیکا نگاه می کرد ناگهان کلمات انسانی را یاد گرفت و گفت:بینیم با :vay:
من رام شم به نظر تو من خیلی وحشیم؟اگه وحشی بودم که تا الان داشتی در روده ی چپم هضم میشدی
مونیکا با لبخندی گفت:حالا که خودت رام هستی بیا تا بریم من نمره مو بگیرم بعدشم تو برو خونت منم میرم پی درسام باشه؟
حلزون که متوجه ماجرا شده بود تصمیم گرفت ک لج کند و برای گرفتن نمره نیاید پس سریع رفت تو لاکش و از همون تو اعلام کرد که نمیاد مونیکاهم که به این حرف ها راضی نمی شد و اصلا مایل به از دست دادن نمره اش به خاطر اون حلزونه نبود
طنابی را که معلوم نبود از کجا وارد رول شده بود را برداشت و حلزون را با آن بست و زور زد تا حلزونه رو بکشه همینجور که به کشیدن ادامه می داد لاک حلزونه هم روی زمین کشیده می شد و داشت خط میوفتاد
حلزونه سریع اومد بیرون و متوجه شد برای اینکه لاکش خط نیوفته باید با مونیکا همکاری کنه پس سریع به دنبال مونیکا راه افتاد
کم کم که هوا داشت تاریک می شد و دانش آموزان هم از جنگل بیرون می آمدند تا حیوانات خود را نشان بدهند اول از همه سپتیما بود تسترال خود را نشان داد و بعد از گرفتن نمره سریع به سمت قلعه راه افتاد
نفر بعدی لادیسلاو پاتریشوا خانزفا کاردلکیپ جورامونت پتیران عاصدیغ زاموژسلی!
بود که با یتی خودش اومده بود تا نمره بگیره
متاسفانه چون اسمش در لیست کلاس جا نشده بود نمره و ادامه فامیلی اش را به صفحه بعد منتقل کردند
نفر بعد آرسینوس بود که به دلیل بلند کردن استاد از پای درخت به شدت مواخذه شده و حالا کاملا ساکت بود نمره شو گرفت و خیلی مودب به سمت قلعه حرکت کرد(به این حالت:
)
بعدش هم لینی بود که بدون دردسر و مشکل نمره رو گرفت و اونم رفت
حالا نوبت مونوک بود کمی جلو رفت
پروفسورشون گفت:نام ؟
-مونیکا
-نام خانوادگی؟
-ویلکینز
-حیوون؟
-حلزون چهار ستاره و نیمه با جای خواب.اهم استاد میشه بگین نمره م چنده؟
-نه زود برو حال و حوصله ندارم بعدا بهت میگم برو
مونیکا که کاملا راضی بود با حلزونه خداحافظی کرد و بعدش به سمت قلعه راه افتاد
پایان :aros:
2-جانور چیست ؟ (5 امتیاز) (پاسخ های دارای منطق نیز امتیاز داده میشود و حتما نیاز به پاسخ دقیق نیست)
جانوران موجوداتی زنده هستند . در دنیای غیرجادوگری به آدم هایی که بد رانندگی می کنند لقب هایی مانند خر ،گاو و الاغ و... را می دهند که همه آنهاجانورند جانوران به دودسته انسانی وحیوانی تقسیم می شوند یک مورد هم وجود داره به نام گرگ نما که بینشونه و در حقیقت خنثی است
مورد هایی دیگر هم که واقعا جانورند را ذکر میکنم برای مثل :تک شاخ اسب دریایی خر پرنده و....
3-یتی یک جانور چهار ستاره است نام های دیگر آن را ذکر کنید ! (پاسخ باید صحیح باشد) (5 امتیاز)
پاگنده(ینی سایز پاهاش یکم بزرگه
)
4-در تدریس ذکر شد که یک شخص (انسان) جزو دسته بندی جانوران ذکر شده است نام شخص یا لقب های وی چیست ؟ (پاسخ صحیح باشد)(5 امتیاز)
گرگینه
لقب ها:
1. گرگ دیس
2. گرگ نما
3. گرگ آدم
(دستخت لینی بد بود خودم نوشتم)