نقل قول:
هایدی مک آووی نوشته:
یه سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده!
مگه نه سیریوس رو با زمان برگردان نجات دادن؟
خوب میتونستن وقتی سیریوس یا دامبلدور یا حتی فرد و ریموس و تانکس و خیلی های دیگه مردن با زمان برگردان از کشته شدن اونا جلوگیری کنن! چرا این کار رو نکردن؟
جواب لطفا!
ببین، جواب سوالت یه مقدار پیچیدس، مربوط میشه به پارادوکس زمانی و خلاصه اینکه امیدوارم متوجه بشی چی نوشتم.
بیا یه کاری بکن. فرض کن که من الان یه زمان برگردان اختراع کردم و میخوام برگردم به گذشته (مثلاً یک سال قبل) تا به خودم فرمول ساخت زمان برگردان رو یاد بدم! (انیمیشن ملاقات با خانوادهی رابینسون رو دیدی؟
)
در این صورت، منِ یکسال پیش، نسخهی یکسال بعد خودش رو میبینه. پس به عبارتی، من، یکسال پیش یک نسخهای از آیندهی خودم رو دیدم... یا باید دیده باشم!
اگر خودِ من، یکسال قبل، خودم رو دیده بودم پس یعنی حالا میتونم برگردم به اون موقع، اما اگر نه، پس هیچوقت نمیتونم!
[میدونم هیچی نفهمیدی، عیبی نداره، من کلاً بد توضیح میدم.
]
با همین استدلال، اگر ریموس لوپین رو کسی نجات داده باشه، پس میشه برگشت و نجاتش داد! ولی اگر ریموس لوپین مرده باشه (که مُرده.) پس کسی برنگشته نمیتونه برگرده و نجاتش بده!
اصن بیا همون حرفی که خودت راجع به سیریوس زدی رو تحلیل کنیم تا بهتر تفهیم بشه ماجرا!
«سیریوس، کنار دریاچه افتاده و دیوانهسازها قصد جونش رو دارن. بعد هری خودش رو دید که از آینده اومد و سیریوس رو نجات داد. بعد، در آینده، یه زمان برگردان گیر آورد و برگشت به گذشته، و سیریوس رو نجات داد.»
پس اگر هری بار اول، میدید که سیریوس مُرده، یعنی اون ورژن از خودش که از آینده اومده، نتونسته سیریوس رو نجات بده پس یعنی اگر در آینده هم یه زمان برگردان گیر بیاره و برگرده، نمیتونه سیریوس رو نجات بده!
خلاصه و نتیجه این که؛
با زمان برگردان، نمیشه جلوی کشته شدن کسی که در گذشته مرده رو گرفت. اگر میشد که اون فرد اصلاً نمیمرد که برگردیم و از مرگ نجاتش بدیم!»همین، فقط تورو خدا فحش نده!