به نام خدا
با سلام ! به لطف آقای تئودور نات، تاپیک باز شد، اما به شرطی که پستهای ارزشی داخلش زده نشه ! لطف کنید اگر به جز مسائل دوئل و نمایشنامه نویسی سؤال یا مشکلی دارین و یا هر چیز دیگری، فقط برای من یا معاونان محترم لرد و یا حتی خود لرد کبیر پیام شخصی کنید.
با تشکر
---------------------
تئودور وارد می شود، تعظیمی می کند و بعد صحبت را آغاز می کند : (( لرد کبیر ! طبق دستور شما باشگاه دوئل رو باز کردم. قرار است که فورتسکیو آنجا را درست و حسابی به راه بیندازد. اگر اجازه بدهید، بروم و دستورات لازم رو به اولیوندر برای ساخت چوبدستی های مورد استفاده در این باشگاه رو ابلاغ کنم. ))
لرد با صدای مخوف و رسای همیشگی اش که لرزه بر تن همه می اندازد گفت : (( بسیار خوب ! برو ! من هم باید به کارهای دیگری برسم. هر از گاهی به باشگاه سری خواهم زد تا پیشرفت اعضاء رو ببینم. عضو گیری را شروع کنید. ))
تئودور گفت : ((چشم، لرد کبیر. )) بعد تعظیمی کرد و غیب شد.
---------------- باشگاه دوئل ---------------
فورتسکیو مشغول تمیز کردن باشگاه بود. همه جا را خاک گرفته بود. از خوشحالی در خود نمی گنجید که با درخواستش موافقت شد.
در همین گیر و دار تئودور که از پیش اولیوندر می آمد ظاهر شد.
- خسته نباشی، فورتسکیو ! خوشحالم که می بینم می خواهی امور این باشگاه را راست و ریس کنی. اعضای باشگاه را معلوم کرده ای؟
او تعظیمی کرد و بعد با خوشحالی گفت : (( بله ! آخرین مرگ خوارانی که لرد آن ها را در لیست اعلام نمود. ))
- عالیه ! خوب ! من از لرد سیاه می خواهم تا پیام ها را توسط دم باریک، از طریق علامت داغ برای اعضاء ارسال کند. از فردا کار را شروع کنید.
بعد غیب شد. بالاخره تمیز شدن باشگاه تمام شد. فورتسکیو 8 اتاق دوئل آماده کرده بود. او می خواست که اعضاء را رتبه بندی کند و کلاس ها را در رتبه های متفاوت شروع کند. تمرین در همان 8 اتاق دوئل انجام می شد. اتاق ها پنجره ای نداشتند و به رنگ سیاه پر رنگی تزیین شده بودند. چراغ های سرخ رنگی، همچون رنگ چشمان جن، نور عجیب و کمرنگی را به اتاق می بخشید.
بالاخره انتظار به سر رسید. اعضا رسیدند. آن ها کسانی نبودند جز : آنتونیون دالاهوف، بورگین، رودلف، تئودور نات، بلیز زابینی، سالازار اسلیترین، مورگان الکتو، اش ویندر، پیوز، پرسی ویزلی، سامانتا ولدمورت، پرسی ویزلی، بلاتریکس لسترنج، سلسیتنا واربک، رابستن لسترنج و حسن مصطفی، که پیشاپیش آنها لرد ولدمورت کبیر پیش می آمد.
همه از تزیین باشگاه خوششان آمد و البته از روش جدید فعالیت در باشگاه. بعد از کلاس ها آنها دائماً تمرینات عملی و مسابقات خواهند داشت.
لرد بعد از نظارتی سطحی از آنجا رفت. اولین آزمون برای تعیین سطح به زودی برگزار می شد ...
-------------------
دوستان ! خواهشاً! آزمون ها را در چندین پست و با توضیحات کامل شرح دهید ! البته پر هیجان باشند! از نکات طنز در سطح خیلی خیلی کم می توانید استفاده نمایید.
با تشکر
ویرایش شده توسط فورتسکيو در 1386/3/18 16:22:58